Scudo Sports

felt nine c

Scudo
Guzel makıne bıtmıs halını de sabırsızlıkla beklıyoruz :)Bıttıkten sonra kazasız belasız surmenız dılegıyle.Keyıflı surusler dılerım :)

Hayırlı Olsun. Bir gün Nevşehir yollarında 2 kron bisikletle beraber kullanmak dileğiyle

fotolar için teşekkürederim az kaldı bitecek

Vay canına demekten kendimi alamıyorum...Vay canına.

Bir de full demonte gelmiş ki hem kurması ayrı bir zevk.

İyi günlerde kullanın.

hey maşallah canavar doğuyor tam bir yarış canavarı olacak :)

Guzel bir 29 luk bisiklet ortaya cikiyor.Sanirim o civardaki tek Felt olacak, gule gule kullanin

son fotoğraf çok farklı .Mükemmel bir kadro.Bekliyoruz bitmiş halini.

Abi harika bir canavar ben yol bisikleti ile uğraşsamda gördüğüm en iyi dağlardan biri kazasız sürüşler.

@mfurkanates

O maşayla o disklerle ne stunt yaparım be .D inşallah bitiminide görürsün çok fena duruyor

Yav bu kadro ne kadr nereden aldin cok guzelmis☺
Jantlara da bayildim.modeline?bende bisiklet topluyorum kadro ve jant secmekte zorlaniyorum.mtb topluyorum. Xt cekis sistemi olacak ona uygun denk bi kadro jant istiyorum.

aynı maşadan dün markasını okuyamadığım bir bisiklette gördüm. kullanan kişi yüksek bir kaldırımdan bir yola atlayışı vardı sanki hummer gibiydi. :D

Keyıflı surusler dılerım.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@kerim19_07. Merhaba kadroyu nevsehirdeki bir abimden aldim Türkiye de satan yok maalesef jantlar crankbrothers cobalt 3 çok güzel jantlar tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Çok güzel duruyor hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın :)
Yalnız bir sorum olacak, resimdeki parça nedir?

https://i.hizliresim.com/PEnGyd.jpg

@mfurkanates
Teşekkür ederim ilk defa gördüm :)

Maşallah tebarekallah. Bu ne enfes bir kadrodur arkadaş. Hayran kaldım desem hislerimi yeterince anlatmış olmaz.

Bir an önce bitirip yola düzülmeniz lazım bununla.

Bu arada jantlar benim de çok hoşuma gitti. 5 spoke tarzı bir şey arıyordum ama bu ondan daha iyi :)

Edit: Biraz bakındım. Sanırım bu markada sadece MTB jantı var. :(

Gerçekten çok güzel.Felt markasının Türkiye'de distribütörlüğü yok mu acaba? :in:

Baytekin firması getirecek Felt i.

Geri