Scudo Sports

feci ağrı.

Scudo
acaba taytım ön kısmına bide mutfak süngeri falanmı tıkıştırsam :|

@Ulaş Çavuşoğlu
silikon yastık ta koysan oturma kemikleri yerine testisin üzerine oturduğun sürece sıkıntı düzelmez

@Nyusha nasıl yani :) olabildiğince selenin geniş arka kısmına popo kemiklerimi getirmeye çalışıyorum.

@Ulaş Çavuşoğlu selenin arkasına oturman testislere basınç gelmeyeceği anlamına gelmez. sen öne eğik dene ne dediğimi anlarsın o zaman. ayrıca ivan basso bile testis kanseri oldu,selenin düz olması gerektiği saçmalığından dolayı. kiminin testisler yukarı tarafta kimininki aşağıda. kişiden kişiye değişir bu

Sonunun selenin yatıklık açısından kaynaklanıyor sanırım. Normali yere paralel olması ama kişisel olarak kendi kullanımınız açısından bu ayarı değiştirmeniz gerekebilir. :harika:

Terazi gerektirecek kadar hassas bir durum olduğunu sanmıyorum. Genital bölgeye baskı alıyorsanız biraz öne doğru eğmenizi öneririm. Sele raylarından seleyi öne veya arkaya doğru kaydırmanız duruş pozisyonunuzu değiştirecek ve ağrılarınızı dindirebilecektir. Bunları deneme yanılma yöntemi ile bulmanız şart gibi. Sağlıklı günler dilerim. :)

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Ulaş son zamanlarda daha yoğun olarak trainerda kullandığını varsayıyorum bisikletini, öncelikle yapman gereken birkaç gün ara vermek. 2-3 gün içerisinde bisikletin selesi için uygun kılıf edinmek faydalı olabilir. Son olarak da trainer üzerinde vakit geçirirken ayakta sürmeyi ihmal etme!!! mutlaka interval çalışması yapar gibi ayakta sürdüğün zaman dilimleri olsun. ağrı geçmeyecek olursa mutlaka bir doktora görün.

Geri