Scudo Sports

Favorit Çekoslavak Restorasyonu

Klasik bisiklet seven biri olarak yaş aralığınız nedir?

• Toplam katılım
    267
@hidromek teşekkürler. far ve dinamoyu sökmeyi düşünmüyorum. Ufak tefek çizikleri var onu Nasıl düzeltecem bilmiyorum. Orjinal boyasını sökmeyi düşünmüyorum.

Scudo
Merhaba, Favorit'iniz hayırlı olsun. Çok sevindim görünce. Favorit sahibi benim bildiğim toplam 3-4 kişiyiz forumda. Sizin kadar detaylı bir restorasyon yapamadım ama severek biniyorum. Merakla bekliyorum sizin sonucu.

Konu bu;

Single Speed Projesi // Tolga

Benim Favoritte bu :)

http://i.imgur.com/6SwP7bw.jpg

@Özgür AKAR
Abi ben bisikleti yeni boyadim ve 2 kat parlak sprey vernik attm ama tam istedigm gbi olmadi
Yuzey puruzlu boyle kumlu gbi dokununca. Arabalardaki gbi kaygan olsun istiyorum. O vernik yapar mi bunu sizce? Boyada sprey metalik gri akcali marka

Merhabalar tebrik ederim çok güzel bir çalışma olmuş :)
Benzer bir yenileme çalışması için parçaların temizliğinde balata spreyi kullanmayı düşünüyorum. Balata spreyi herhalde en etkili mekanik çözücüdür. Bir sakıncası olur mu sizce? Mazot ve pas sökücü karışımda bekletmek de ideal bir çözüm aslında.

Öncelikle çok güzel bir işçiliğiniz var ve mükemmel bir iş çıkarmışsını belirtmek isterim. Bende favorit marka bisikletimi restore etmek istiyorum çatı katından yeni çıkardım şu an kötü durumda. Siz parçalarını nasıl yenilediniz bana yardımcı olur musunuz kullandığınız solüsyon nedir benimle paylaşır mısınız.

Dosyalar

• IMG_1464.JPG
    IMG_1464.JPG
    163,3 KB · Okunma: 104
Merhaba,

Yaklaşık 36 yıldır depoda duran ve gençliğimde çok az ve özenle kullandığım Favorit bisikletimi nihayet yenileme fırsatı yarattım kendime. Bisikletin durumu çok çok iyi. Sadece birkaç parça yenilenecek, diğerleri temizlenip yeniden kullanılacak. Süreci yeni bir konu ile paylaşmayı da düşünüyorum.

Beni de Favorit kulübüne ekleyin lütfen...:)

Dosyalar

• FHFM0211.JPG
    FHFM0211.JPG
    110,6 KB · Okunma: 100
Merhabalar, hocam favorit hakkında bir gelişme var mı? Konu çok güzele benziyor devamını görmek isterim. Çünkü ben de bir tane orjinal 85 model Favorit aldım:)

@Punctum

ne oldu süreç :)

@ElcaSeJawS
Skoda Favorit sandım ben de...:hihi:

Geri