@sabitkamera Güzelmiş, kazasız, belasız sürmek dileği ile. Bu tür bisikletlerde geniş profil jantlar daha güzel duruyor. Muhakkak ince profil jantların muadilleri de vardır ama, ben bu şekilde daha çok beğeniyorum.
Muhtemelen dediğiniz gibi olacak ancak klasik kadroları uygun fiyatlara alabiliyorsunuz single veya fixie'de kullanmak için. Mesela ben yukarıdaki bisiklet için 70'lerden kalma bir Puch yol bisikletinin kadrosunu kullandım.
Vaktim ve yeterli bütçem olsa farklı akım bisikletler geliyor aklıma olur olmaz favorit bu sebepten çok önemli. Onu bitirdiğim zaman military bike yapıcam.
Valla kendinize Atölye kuracak alanınızın olması ne güzel benimde en büyük hayallerimden biridir kendi atölyemin olması orada kafama göre takılmak ama maalesef öyle bir şansım yok
Beldesan Flamingo nun fren bacakları ve boğazı hazır.
Arkadaşlar 600-800-1500-2000 zımpara temini konusunda yardımcı olurum, yer şişli. Ayrıca otomotiv için özel imal edilen şeffaf sprey vernik temin edebilirim, bu vernik dış şartlara dayanıklı akrilik malzemedir.
@Tuguj123 Paslanmış parça kurtarılmaya ve emek harcamaya değermi o önemli, duruna göre kolada da bekletiyorum, mazot, yağ vs den hazırladığım karışımda da bekletiyorum. Sonra daire tel fırça ile pasını alıp 4-7 adım arasında parlatmaya kadar gidiyor...
Eldeki işleri bitirdikten sonra Favorit kaldığı yerden devam orta aktarıcı tamamen sökülerek temizlendi, ilk günki gibi çalışıyor.
Merhaba, kadro etiketlerimizi yeniden tasarlama kararı aldık.
Bu arada, tanıştırayım; Gazelle toer popular 1955 tam bir klasik
Gazelle satılık arkadaşlar, 1955 model 2. dünya savası sonrası fabrika toparlanmak için fren tertibatsız ve pompasız üretttiği bir model, el yapımı. Avrupa kontra (coaster brake) fren gücünü ayarlayabiliyordunuz. Fiyat olarak 1000tl istiyorum.
Gövdenin boyasını söküyorum fakat boya çok iyi çiktı, 2 defa boya sökücü yaptım ve üstüne zımpara ancak ince işi kaldı.
Kulagıma küpe olsun bir dahaki sefere kadroyu yakarak soyucam.
@Aazam herkese nasip etsin. Baya keyifli oluyor. Parça bulmak zor ama güzel olanda bu olsa gerek. Lastikleri ne yapsam diye düşünüyorum orjinal bulmak zor. Buna hangi lastikleri takmam gerekiyor bilmiyorum.
@Özgür AKAR iyi günler bu pompa ile özlelikle pedalları nereden temin ettiniz?