Scudo Sports

Ezdiği bisikletlinin ailesinden araba masrafını istedi

Scudo
Karaktersizlikte, ahlaksizlikta, seviyesizlikte, magandalikta son nokta. Edecek kufur bulamadim.

@Wasabie
Hep derim de kimse iplemez, artik "cok da bariscil olnayan ve ses duyurmaya yonelik" agressif eylemler yapmaliyiz trafikte.
Trafigi kapatmak, akan trafigi durdurup pankart acmak, korkmadan slogan atmak vs gibi eylemler gerekiyor.

Yoksa ömeye devam edecegiz. Ve arkamizdan yine ah vah gibi yakinmalar gelecek ve 2 gun sonra unutulacagiz. Olan hayatimiza ve arkamizda kalanlara olacak. Bir de tazminat istediler mi, oh mis...

Bunu yapan adamı diri diri yaksam vallahi elim titremez. Bence böyle insanlar yer kürede var olmamalı, adil bir sistem gelip bu insanları yer küreden tamamen silmeli.

Veletin fotoğrafı görmediniz mi?
Arabası bjk plaka.
Tişörtte ise bmw isimli demir yığınının arması var.
Kısaca bu velet tuttuğu takımı, gönül verdiği takımı arabasına simge etmiş. Üzerine bmw yazılı tişört giyerek arabasını kendisiyle bütünleştirmiş.
Böylesi bir sığır beyden insan hayatını arabadan daha değersiz görmesini beklemek çok mu anormal?

Ülkemizde insan hayatının değeri yok. Halkın da yüzde 80'i şu an bu halde. Etrafımız sığır beylerle dolu.
Lanet olsun demekle olmuyor.
Gün gelecek insanlık onuru bu züppelere galip gelecek.

Bu haberi imkanımız kadar yaymaya çalışalim (sözlük facebook twitter vs) belki bir yerden olay duyurulur.

Özür dilerim ama bu boktan zihniyet gitmedikçe bu boktan adalet değişmez. Çarpan adamın Allah belasını versin.

Bunlar bu dünyadan ***tirip gitmeli artıkkkk:mad::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

Belki bisikletlinin yolda gitmemesi gerektiğini düşünerekten yolun geri kısımlarından bilerek hızlanıp çarpmışta olabilir çünkü benim gördüğüm kadarıyla kaza düz bir yolda yaşanmış bence kasıtlı öldürmek için çarpmış bu şerefsiz trafikte maalesef çok var böyle psikopatlar

50-55 km. hızla giden bi arabanın aynı yönde giden bir bisikletliye arkadan çarpmasıyla bu derece hasar olur mu? bu araba çok daha hızlı!
fotoğraflardan görüldüğü kadarıyla yerde hiç fren izi yok!
araba alt geçitten çıkarken görememiş olabilir ama arabanın hasarı sağ tarafında tahmini yolun sağından ilerleyen birine arkadan o hızla çarpan kişi kesinlikle serbest bırakılmamalıydı.

edit: nedense aklıma geldi... malum partinin liderinin oğlu da kırmızı ışık ihlali ile benzer bir vakası vardı, bir gecede asfalta müdahale edilmiş deliller karartılmış. Affınıza sığınarak söylüyorum. imam osurursa, cemaat sıçarmış!

1463059153.jpg haberM3fvJQ.jpg headline.jpg

bu ülkede şaşırmamak lazım benzer bi olay benim başıma 2011 de geldi ölümden döndükten sonra hayati tehlikeyi atlatınca bizden tamir parası istemişlerdi bizde vermemiştik ısrarla adam telefonla hakaret falan etmişti hatta,ama dava açmaya cesaret edemediler.bu olayda ise ölümlü kaza var gerçekten ülkede kuralsızlık kanunsuzluk almış başını gidiyor plakasız motorsikletler,araçlar..

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@kare2emre fotoya yeni dikkat ettim,çok haklısınız küçücük bir fren izi dahi yok!:acpsnr::mad:

Kazadır olmuştur, günü bitmiştir, bunun belki bir açıklaması olur olabilir ama bu yapılan iş tam anlamıyla . Ahh bu tipler bi adamına rastgelse de çıktığı dağlara enlemesine koysalar..

Yarım saattir inanın bana yazıp yazıp siliyorum. Sözün bittiği yerdeyiz. Ne desem artık bilmiyorum.

Genetik kusur ,kalıtımsal öküzlük, gelenekten geleceğe giden denyoluk..
Baba parasıyla şımartılmış bir nesil..
Sonuç ortada adalet yine güçlü ve zenginin elinde..
Hesabı mahşerde vercekler elbet !

image.jpg

Oda iyiymiş ne denebilirki , yazıklar olsun bile diyemiyorum ...

Twitter kullanan tüm arkadaşlar hep beraber uygun bir etiketle sesimizi duyuralım bence. Bunu yapabiliriz diye düşünyorum. Tüm sosyal platformlardan haberin linkini geçin. Lütfen sessiz kalmayalım artık, bu kadarına pes çünkü. Bu arada etiket #bisikletliölümleridursun olsun ve altına haberin linkini geçelim lütfen.

Balzac'a atfedilen bir söz var:Kanunlar büyük sineklerin delip geçtiği küçüklerinse takılıp kaldığı örümcek ağı gibidir.İşte tombul bir sineğin insan onuruyla nasıl alay edebildiğine şahit oluyoruz bu hadisede, öldürdüğü adamın ailesinden arabasının hasarını tazmin etmeye kalkışmak da nasıl bir şerefsizliktir be, ulan bunun tecavüzcünün ,kurbanına yüzünü tırmaladığı için dava açmasından ne farkı var?

Ne yazsan eksik gelir ya o haldeyim..

Ne desem bilmiyorum ki...Cebindeki parası kadar vicdanı olmayan soysuz takımına ne kadar küfretsen az gelir. Nasıl rahat uyuyor lan bunlar ! Bu nasıl vicdansızlık, bu nasıl bir şeref yoksunluğu...!!!!

Geri