Scudo Sports

Eyüpsultan

Scudo
Bende Mobilyacılar sitesinin orada oturuyorum.Demirkapı'dan aşağı inen yokuşun oradaki Petrol Ofisine çok yakınım.Akşamları turluyorum genelde.

Herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Merhabalar herkese :)
Konuyu açalı çook zaman oldu, unutmuşum:D, Anasayfa'da konuyu görünce girdim -aa birileri yeni konu açmış diye- bi baktım ben açmışım :)
Ferdionat ve Tanerxc500'le Mert Abi'nin turlarında kesin karşılaştık ama tanışmak fırsat olmadı sanırım.
Mert'le zaten tanıştık..
Kerem abi en başından beri vardı :)

Fatih Çarşambada oturuyorum, Hafta sonu Pazar Günü 3 bisiklet Sarıyer-RumeliFeneri köyüne yüzmeye gideceğiz.

@DoodLez

bende yeşilpınardayım neresindesin yeşil pınarın??

@gvenc_mtb

2 sene önce büyük bir park açıldı.Kampüs dersanesının karşısında.Bende oralarda oturuyorum.

@DoodLez

bende öğretmenlerdeyim kampüs dersanesinden bakılınca sol tarafta kalıyo

bisikletimi alınca dolasmak isterim...

@gvenc_mtb

Olur diğer arkadaşlarıda alırız siteden haliç turu falan yaparız.

Ben de yeşilpınarda oturuyorum amatör bir salcano ng650 kullanıcısıyım

selam bende rami deyim yeni başladım binmeye
anlıyacağınız fazla mesafa gidemiyorum şimdilik sonra size katılmak isterim.

Yakında küçük bır gezı duzenlıcez arkadaşlarla katılmak isteyen olursa söylesın.

ayktsbs@gmail.com

özel mesaj atmanız rica olunur.Ayrıca ayrıntılar için ise yukardakı mail adresımı ekleyebılırsınız.

Doodlez sen en iyisi sehirici gezisi düzenle...ordan daha cok pedalcı arkadaslar katılabilirler...konu aralarında tur düzenlemek , samanlıkta igne aramak gibi bisi olmaz mı? yanılıyor muyum? siz daha tecrübeli oldugunu için takdir sizin...tesekkürler

bende ramideyim.eyüplüler,olarak tur düzenleme zamanı gelmiş.tekliflerinizi bekliyorum.

selam dostlarım inanmıcaksınız ama ! uyuyamadım ve birden aklıma bisiklet geldi.. kalktım bisiklet fiatlarına baktım ve birde bakarımki bisikletforum..
ilginç geldi direk daldım içeri ve aranızdayım...

ögrenciyim 19 yaşındayım .. elektirik bölümünü okuyorum... ee daha ne anlatim ha unutmadan sizlerin bilgileriyle kesinlikle bir bisiklet almayı düşünüyorum... aklıma koydumu yaparım...

@DoodLez

:) way geleceğin gençleri burdaymış :) merkezde yeşilpınar parkı demek :)

Geri