Scudo Sports

''eylül ayı sezon başlangıcı , cumartesi turları ''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
güzergahlar

1- polinez -
buluşma yeri bostancı adalar iskele önü -
dudullu istikametinden polineze gidiş ve dönüş
2- poyraz -
buluşma yeri üsküdar kontenjan 25 kişi normal
3- belgrad -
kemerde baklava yemece belgradda çay içip cila çekmece
4- garipçe
buluşma yeri beşiktaş 25 kontenjan müsait
5- riva -
buluşma yeri -üsküdar
6- erikli şelale
buluşma yeri bostancı
güzergah eskihisardan topçular ve yalovadan çınarçık ordan erikli şelale dönüş isteğe göre çınarcık yalova ve topçular
topçulardan dönmek isteyenler gebzeden trene binebilirler
eskihisar topçular arası toplam 6 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır eski feribotlar 24 saat çalışır
7- su düşen aynı erikli güzergahı gibidir
8- denizli göleti
buluşma yeri bostancı - kurtköy pendik bağlantısından ankara eski
asfalttan denizli göleti
9- şile ağır pankur otobandan
10- bostancı bıçkıdere bostancı ağır parkur
buluşma yeri bostancı adalar iskele önü kurtköy pendik bağlantısından yukarı ,göçbeyli istikametinden bıçkıdere hatırı sayılır rampalar,

bu önümüzdeki sezon bu güzergahlarda cumartesi günleri olacağım
isteğe göre güzergahları belirleriz çoğunluk ne isterse o olsun diyerek hepinize yeni sezonda başarılar dilerim

Scudo
@semir karabulut

özledik babo seni çalışmadığın bir cumartesi bu topikten haberleşiriz program yapar gideriz

:in: :in: :in: :in:

@Kaşif

kaşif şile yaparız otobandan gidip gelmece bu gün bisikleti tartırdım 10 kilo 370 gram 1.5 teker takıldı yol lastikleri artık stabilize yollardan gidemiyeceğim ve toprak yollardan bir cumartesi günü şile yapılır tabi eylülde

@Engin YILDIZ

eylülün ilk cumartesi için kararlaştırmaca istek neresi olursa gideriz yukarda 10 adet güzergah var seçmece grupça karar vermece

@Kudret Kurtcebe

Abi istersen oylama yaparız katılımcılar arasında, neresi çıkarsa benim için fark etmez.

Abi senin lastikler zaten G-5 zirve akşamı hoşuma gitmişti, performansıda çok iyi diyorsun, galiba ben de değiştirsem çok doğru bir iş yapmış olucam.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Nostoc Domenica

Nostoc haklısın,

Lastiklerin performans konusunda çok etkili olabileceğini düşünüyorum.

En kısa zaman da değiştirmeliyim.

Dostum bu arada ayağın nasıl oldu? Ağrın falan yoktur inşallah. :(

@Engin YILDIZ

ağırlık 510 gram bir tanesi ,rubena yol lastikleri 1.5 mm
evet asfaltı çok iyi tutmakta offroad benim için bitti ve stabilizede
yukardaki güzergahların hepsi asfalt yollar
oylama iyi fikir herkes fikrini söyler

@Nostoc Domenica

ağırlık önemli nostoc artık benim için gramların bile önemi var

kudret abi nerelerdesin yahu.hiç sormuyorsun enver öldümü kaldımı.bak vallahi darılıcam birzdan :) ben erikli şelalesine uyarım abi.gerçi cumartesileri çalışıyorum ama kendi işimiz olduğundan ayarlayabilirim büyük ihtimal.büyük patron abimle konuşurum tarih belli olunca.arayı açmayalım abi. :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@enver avcı

dostum enver
neden olmasın erikli yaparız şimdi buluşma yalovada olur biz bostancıdan hareket ederiz bu topikten haberleşiriz
4 eylül cumartesi günü bir erikli olabilir yada

1- belgrad
2- su düşen
3- garipçe
4- poyraz
5- riva

bu güzergahlarda olabilir
ayrıca şile otobandan ağır bir tur olur

evet 4 eylül cumartesi erikli diyenler el kaldırsın

bostancı buluşma yeri adalar iskele önü saat 07.00
güzergah eskihisara kadar gideceğiz ordan 3 ytl verip topçulara geçeceğiz
yenikapıdan gelecek olan arkadaşlarla yalova feribot limanında buluşacağız yalovadan çınarcığa ordan erikliye
dönüş aynı güzergah isteyen yalovadan döner yada topçulardan gebzeden isteyen trenle döner ben bostancıya kadar topuklayacağım

1- kudu
2- engin

not
hava durumu belli değil duruma göre pazara kaydırılabilinir yağışlı olursa pazara gidilir

önümüzdeki sezonda kartepe turları rafa kaldırılmıştır bunun nedeni protestomun arkasında olmamdır tcdd bisiklete yük dediği müddetçe ve bisikletten 5 ytl aldığı müddetçe kartepe olayı bitmiştir
ayrıca su düşen ,erikliye artık eskihisardan geçip aynı şekilde döneceğim bunun nedeni pendik lüks feribotu bisiklete 5 ytl almaktadır aynı şekilde deniz otobüslerinde de aynı durum söz konusudur adalara deniz otobüsünde bisiklete 3 ytl ve yalovaya 5 ytl alınmaktadır bu nedenle deniz otobüsleriyle işim olmaz
bu arada şehir işletmeleri vapurlarında uygulanan prosedüre , bisiklete para alınmamasına teşekkür ederim

güzergahları hatırlayalım

''eylül ayı sezon başlangıcı , cumartesi turları ''
güzergahlar

1- polinez -
buluşma yeri bostancı adalar iskele önü -
dudullu istikametinden polineze gidiş ve dönüş
2- poyraz -
buluşma yeri üsküdar kontenjan 25 kişi normal
3- belgrad -
kemerde baklava yemece belgradda çay içip cila çekmece
4- garipçe
buluşma yeri beşiktaş 25 kontenjan müsait
5- riva -
buluşma yeri -üsküdar
6- erikli şelale
buluşma yeri bostancı
güzergah eskihisardan topçular ve yalovadan çınarçık ordan erikli şelale dönüş isteğe göre çınarcık yalova ve topçular
topçulardan dönmek isteyenler gebzeden trene binebilirler
eskihisar topçular arası toplam 6 ytl dir bisiklete para alınmamaktadır eski feribotlar 24 saat çalışır
7- su düşen aynı erikli güzergahı gibidir
8- denizli göleti
buluşma yeri bostancı - kurtköy pendik bağlantısından ankara eski
asfalttan denizli göleti
9- şile ağır pankur otobandan
10- bostancı bıçkıdere bostancı ağır parkur
buluşma yeri bostancı adalar iskele önü kurtköy pendik bağlantısından yukarı ,göçbeyli istikametinden bıçkıdere hatırı sayılır rampalar,

11- ve ballı kayalar

bu önümüzdeki sezon bu güzergahlarda cumartesi günleri olacağım
isteğe göre güzergahları belirleriz çoğunluk ne isterse o olsun diyerek hepinize yeni sezonda başarılar dilerim

4 eylül cumartesi -erikli -
bostancı buluşma yeri adalar iskele önü saat 07.00
güzergah eskihisara kadar gideceğiz ordan 3 ytl verip topçulara geçeceğiz
yenikapıdan gelecek olan arkadaşlarla yalova feribot limanında buluşacağız yalovadan çınarcığa ordan erikliye
dönüş aynı güzergah isteyen yalovadan döner yada topçulardan gebzeden isteyen trenle döner ben bostancıya kadar topuklayacağım

1- kudu
2- engin
3- enver dostum ayarlayabilirse -büyük ihtimal

not
hava durumu belli değil duruma göre pazara kaydırılabilinir yağışlı olursa pazara gidilir
ayrıca ramazan ayı olduğu için katılım az olabilir

ramazan dolayısıyle katılım olmadığı görülen erikli turu bir başka zamana kaldı tur 4 eylül cumartesine gelmekte ,11 eylül ramazanın son günü ....

Geri