Scudo Sports

''eylül ayı -sezon başlangıcı-bisiklet okulu''

Scudo
@enver avcı

ne olacak zafer ünlüye bi çare bulamadı yönetim ,enver, sahte nik alıp milletin kafasını şişirme olursa ben yokum artık burda, bu adama 10 gün ceza versen ne olacak zati 10 gün ceza aldı ondan sonra bi daha yapacak varmı garantisi ...

kim bu zafer ünlü.ne oldu ne dedi.link varmı ne kaçırdım...

@enver avcı

kısaca anlatayım mehmet arkadaş kaza geçirdi kafada kask vardı zafer arkadaş okuduğu halde kasıtlı yazdı kaskı yoktu diye yazdı ,,...yani hizip çıkarmak istiyor yalnız enver ben yokum artık son derece kararlıyım bisiklet forumun bi çeki düzene gelmesi lazım şimdi sahte nik alanlara karşı bura savunmasız, olan bize oluyor ..ayrıca kötü niyetli olanlara 3 hak tanınır birincide 10 gün ikincide bir ay üçüncüde atılır bunlar olursa burdayım bunun dışında yokum, adam bize kas kafa dedi ne demekse, polinez topiğine gir 3 . sayfadan geriden oku ....

İstanbulda güzel gelişmeler oluyor bisiklet ve kardeşlik adına ama Kudret abinin dediği gibi sahte nickle bu forumda yer alan iyi veya kötü niyetli arkadaşlar var.Bu güzel forum kardeşliğine gölge düşürmeyelim.

Kudret bey bu türde yazı yazıp dalgasını geçen adamlara kafanızı takmayın diyeceğim ama haklısınız olmuyor. Kişi densiz olunca ne söylediğini, ne yazdığını bilmiyor. Ne samimiyet derecenize bakıyor yazarken nede kişiliğinize veya yaşınıza saygı gösteriyor.
Bu yüzden ben bir süredir foruma girsem de yazmamaya çalışıyorum. Artık forumda tur düzenlememeye ve tur sonrasında fotoğraf paylaşmamaya karar verdim. Bütün anlatımlarımı bloğuma kaydırdım. Bu türden seviyesiz yaklaşım nedeni ile Uludağ turuna katılımı 1 aydan fazla süre önce kaldırdım.
Daha tur yapılmamış bazı hasta ruhlu kişiler tek yıldız veriyorlar. Yapılmayan turun iyi veya kötü olduğuna nasıl karar verebiliyorsun. Yapılan turda olmamasına rağmen tek yıldız verir. Sen o anı yaşadın mı ki puanlama yapıyorsun. Bırakta orada olanlar memnun olmadılarsa kötü puan versinler. Bu olayı sizde bende çeşitli vesileler ile dile getirdik ama maalesef ilgilenen olmadı.
Bu paylaşımların azalmasından kaybedecek olan bisiklet camiasıdır. Gittiğimiz gördüğümüz güzelliklerden haberdar olamayacaklar, insanların yaşadığı olumsuzluklardan ve buldukları çarelerden haberdar olamayıp Amerikayı yeniden keşfetmeye çalışacaklar.
O arkadaşlarda burada organizasyon ve paylaşım azalınca artık kendi kendilerine mastürbasyon yaparlar.
Bu kişi kendisini çok zeki zannediyor. Daha önce kendisine cevaben espri zeki insanların yapabileceği bir iştir diye yazmıştım ama bunu maalesef anlamadı.
Size yinede sakin olmanızı tavsiye ediyorum ama yönetim üzerinde yaptırım gücümüzü hissettirmemiz gerektiğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Orhan Kılıç

Ben de sizi merak ediyordum, ' nerdeler ' diye. ' Yaz geldi, millet tatilde ' herhalde diye düşünüyordum. Gezi ve tur paylaşımlarındaki azalmayı buna yormuştum. Sebepler farklı olabilir ama Siz, Muammer Kızak, Hakan Eşme, Ahmet Salih Özenir gibi ismlerin paylaşımları gerçekten çok önemli ve takip ettiğimiz paylaşımlar. Dediğim gibi sebepler farklı olabilir ( tatil,iş farklı aktivite, vs.) fakat gezi tur paylaşımlarındaki düşüşler aşikar.

Ve şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca önemli bir gerçeği görerek üzüldüm. Oysa bisiklete yeni başlayan insanlar, bu gezi ve turlarla daha çok seviyorlar bisikleti. Bu organizasyonlar sayesinde yeni arkadaşlar, yeni dostlar kazanıyorlar.

Bu konunun üzerinde gerçekten durulmalı.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@akifberkant

Sevgili Akif öncelikle teşekkür ediyorum. Bu yıl için 4 tur planlamıştım bunların üçünü gerçekleştirdim biri Ağustos sonunda başlayacak. Tur programım 19 Mayısta Sakarya, Akçakoca, Kerpe, Şile, İstanbul ile başladı. Daha sonra 18 Haziran 4 Temmuz arası İstanbul, Bursa, Eskişehir, Afyon, Eğirdir Gölü, Yazılı Kanyon, Antalya, Mersin, Adana, Hatay turunu yaptım. Hafta sonu ise Uludağı yüklü bisikletlerimiz ile aşarak dağın arkasından Bursaya indik.
Bundan sonraki turum ise yine yüklü bisikletlerimiz ile Erzurumdan başlayıp Kaçkar dağlarını aşarak Ayder üzerinden Hopaya ulaşacağız. Bu arada hava şartları müsait olursa zirveye de çıkacağız. Bu tura bir yıldır çalışıyorum (performans açısından değil, planlama programlama açısından) aksilik olmaması halinde çok kolay bir şekilde başaracağımızdan eminim.
Ekim ayında da programımda olmamasına rağmen kendi Gökova turumuzu yapmamız yönünde arkadaşlardan istek gelmekte.
Bu turlarda çok güzel yerler gördük, yeni dostluklar kurduk. Karşımıza çıkan zorluklarla karşılaştık çözüm ürettik. Bu bilgilerden daha çok sayıda bisiklet severin yararlanamaması bu türden can sıkıcı yaklaşımlardan kaynaklanmaktadır. İşte onun için bu gibi seviyesiz yaklaşımda bulunanlarla birlikte mücadele etmeliyiz. Bizden yana yorum yaptığında sırtını sıvazlayıp bize karşı yorum yapıldığında karşısında olmamalıyız.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Orhan Kılıç

Orhan Bey Merhabalar,

Henüz herhangi bir turda tanışmış olmasak da forumda var olduğum süreden beri blog yazılarınızdan ve bazı tur başlıklarınızdan haberdarım. Kudret abi gibi sizin de forumdan soğumanıza neden olan dillendirdiğiniz ve dillendirmediğiniz haklı birçok gerekçeniz olabilir. Samimiyetinize inanıyorum.

Ancak bisikletin ve bisikletlinin yeterince (ya da hiç) saygı görmediği bir memlekette birçok yerde tur düzenleyen, local bisiklet takımları kuran, bisikleti bir şekilde hayatının içine sokan insanlar olarak, bisiklet konusunda tüm zorluklara rağmen biraz hastalıklı tutkumuz olduğunu düşünüyorum. Belki bisiklet üzerindeki insanın doğasının ya da felsefesinin bir parçası zorluklara karşı direnmek, inat etmek.

Özetle bu forumda aktif üye olmadan önce bisikletle Türkiyeyi hatta gidebileceğim her yeri gezmek konusunda endişelerim kuşkularım vardı. Ama sizlerin ve paylaşım yapan herkesin katkıları tahmin edemeyeceğiniz olumlu etkiler doğurmakta. Her ne kadar bireysel olarak yeni yerler keşfetmek girilmemiş patikalarda bulunmak gibi tutkularımız olsa da, kollektifliğin doğurduğu müthiş bir atmosfer var ve ben bunu kelebek etkisine benzetiyorum.

Özetle paylaşımlar yeni yerleri yolları doğayı patikaları içerdiği kadar, insana ''yapabilirim'' inancını aşılıyor. Zannımca bu her yaş grubu için çok kıymetli birşey.

Genç bir kardeşiniz olarak olayları detaylı bilmesem de haddim olsun olmasın içimden gelenleri yazmak istedim.

İyi günler !!!

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@İslam Gölge

arkadaşım sevgili kardeşim ben artık bıktım ,,,,,,sadece şahsıma gelen mesajlara cevap vereceğim onun dışında burda topikte açmayacağım bir kaç adamla özelden işi bitireceğim ,,,

@Orhan Kılıç

Çok teşekkür ederim ağbi. Sen ve senin gibi insanları saygı ve sevgiyle anıyoruz. Evet bu turlardan hiç haberim yoktu. Ben de bloğa katılarak oradan takip edeceğim. Söylediklerinde haklısın, bisiklet severlerin bunlardan haberdar olamaması çok kötü ve seviyesizliklerle mücadele etmek gerekli. Günümüz dünyasında bu tür faaliyetlerde bulunan insanlar kesinlikle saygıdeğer insanlardır.

Sevgiler, selamlar

@Orhan Kılıç

bu bisiklet forum kendini yenilemediği müddetçe yokum, burda bana hakaret edilmiştir ,,kas kafa dendi bana bana bunu diyen adam benden gençte olabilir bu yakışıksız durumu protesto ederek burdan ayrılıyorum sadece şahsıma yönelip mesajlar olursa cevap vereceğim topik açmayacağım özelden bi kaç dostumla buluşurum ,resim arkadaşlar koyarsa koyar bana saygısı olmayan bi forumda işim olmaz bu yıldız meselesi son derece saçma burda deveyi öldürmüyorum forum aklını başına alacak yeniden düzenlenecek yıldız olayı kaldırılacak 3 hak tanınacak yanlış yapanlar 3 hakta topyekün atılacak ...olmamış olayları olmuş gibi aktarıp burda hizipcilik yapan zafer ünlü sahte niki derhal atılmalıdır aksi takdirde yokum...

@Kudret Kurtcebe

Kudret ağbi, nasıl ki üzerine kaynar su dökülen bir insana ' dur, sakin ol' demenin faydası yok, o insan can acısından yerinde duramaz; bu son olay buna benziyor biraz. Hepimizin canı sıkıldı.

Burda senin kabahatin yok. Yolda yürürken yanından geçen arabanın üzerine su sıçratmasına benziyor. Halbuki kabahatin yok.

Öyle ki, adam düz yolda yürürken ters yoldan gelen tır adama çarpıyor, suçu yokken öldürüyor. Hayatta hep başımıza geliyor bunlar. Bunlarla mücadele etmeli diyorum. Seni sevenleri yalnız bırakmayacağını biliyoruz.

Bizi bunları konuşturan Zafer Ünlü de insansa kimliğini açıklasın, derdini söylesin. Bu saatten sonra derdini söylemezse buralarda tutunamaz zaten. Forum hepimiz için önemli, böylelerine tepkimizi göstereceğiz.

Selamlar

@akifberkant

ben bu zafer ünlüden daha beter adamın bana attığı mesajı hatırlıyorum başka forumda adam uçuruldu anında .......buranın eski adamı murat reis idi burda bazı arkadaşlar beni yanlış anlayarak yanlış mesaj attılar ama sonra onlar ile arkadaş olduk sanal ortamda klavye arkasından arkadaş olunmaz onun için face gibi ortamlar bana göre yalan ortamlardır insan insanı sahada tanır yüz yüze konuşur ,,,,,,,,

isteklerim

1- sahte niklere karşı 3 hak tanınacak
2- yıldızlama sistemi kaldırılacak ,,,,

o kadar fazla bi şey istemiyoruz değilmi yönetim ister değiştirir ister değiştirmez bensizde gider burası ....

Sevgili Kudret üstadım;

garipçede tanışma fırsatını bulunca sonraki turların planını da yapmaya başlamıştım. sonra bu son yazıları okuyunca bir yandan sana hak veriyorum bir yandan da bu durumun pire yüzünden yorgan yakmaya vardığını düşünüyorum.

ben haziran'dan beridir forumu takip ediyorum; aynı tarihten beridir roadbikereview.com ve bikeforums.net forumlarına üyeyim ve onları da takip ediyorum. dikkatimi çeken şey şu: bisiklet forumlarında amaç dışı yazılara verilen en güzel yanıt "yanıt vermemek" görünüyor. yani muhatap almamak iletişim tarzı sorunlu olanlara karşı ileride yaşanacak sorunları baştan önlüyor. sonuçta forumda tüm paylaşımlarımız gönül esasına dayalı, onu da kırdıktan sonra ne kalıyor ki.

Biliyorsun youtube bir dönem mahkeme kararıyla yasaklandı, sebebi de bir densizin atatürk'e hakaret etmesi. sonra çok tartıştık: yasak böyle mi olmalıydı diye. şimdi bu kararını biraz buna benzetiyorum. bu kararınla hepimiz yasaklı listesine mi alındık?

@Bahadır Gürel

bahadır bey teşekkür ederim burda önemli olan bisiklet forumun teknik olarak yenilenmesidir buda bi maliyet gerektirirmi bilemem burası oldum olası sahte niklere karşı savunmasızdır bunun çaresi teknik bi sorunu halletmek ise halledilir ben burda bi olay yapacaksam abuk sabuk adamların abuk sabuk mesajları ile uğraşamam başka foruma gider orayı canlandırırım ,,,,,forummu yok.....
nitekim bisiklet yorumda böyle sorunlar olmuyor idi,,,,,,,
asla kimse yasaklı listede değil ,böyle bi olay yok ,ben sadece burda artık topik açmam yalnız bazı etapların perforamans olayını özelden götüreceğim,,,,,,,,,,
burda bi çok arkadaş var tur yapacak konaklamalı artı garipçe artı belgrad artı poyraz bunları herkez ama herkez yapabilir,,,,,,,,,,,,bu o kadarda zor bi olay değil sadece yolu bilmek lazım artı çok basit kuralları,,,,

evet admin ulaş dostuma teşekkür ederim yola devam eylülde belgradda bisiklet okulunda buluşmak üzere ,,,,,,,,,,,,,,,,tarih 4 eylül.................pazar,,,,,,,,,,,

https://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_pos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gifhttps://www.bisikletforum.com/images/reputation/reputation_highpos.gif
Zafer Ünlü https://www.bisikletforum.com/images/statusicon_mns/user_online.gif
Yasaklandı

arkadaşlar yönetici bora arkadaşıma teşekkür ederim ,,,
ve ulaş dostuma teşekkür ederim beni yalnış anlamalara sevkeden bu zafer ünlü ise yasaklı oldu ,,,
bisiklet forum yaşayacaktır ................teşekkürler bisiklet forum ,,,,,,,,,,,

@özençekçen

eyvallah dostum gerçi daha çok ...ayrı bi topik açacağım ..birinci sırada olacaksın kontenjan 20 kişi olacak...,,

Geri