Scudo Sports

Extreme Airbrush by Çarşııı

Scudo
@HaliliOzturk

aynen ben de galatasaraylıyım ama bisiklet gerçekten çooooooooook süper olmuş..
ayrıca herhalde en büyük beşiktaş taraftarlarından biri sensin herhalde çok az insan bu kdr çok emek harcar böyle bir şeye..
ellerine sağlık..
(ya senli benli gibi konuştum ama içimden geldi ama sonra düzeltmek de istemedim saygısızlık olarak görürsen(iz) özür dilerim)

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
@Batum23

kardeş bunu ben 1 sene olcak nerdeyse fiyat olarak senin seçecegim desene baglı olarak degişmekte zaman olarakta en geç 1 hafta içinde olur

@Yasin Adıgüzel

sen bana yolma kadroyu çünkü daha öncede yazdıgım gibi ben bunu izmirde yaptırdım ama şimdi bunu yapan istanbula gitti orda yapıyo istanbula gönder ulaşabileceginiz adres www.airbrushistanbul.com adresinden ulaşıp yaptırabilirsiniz.beşiktaş konulu istiyosan bunu verebilirim:D zaten satılık
(paıntbrush ne bilemecem buna airbrush deniliyo)

@elif

saol :)

benim bisikletin kadrosu kırmızı-siyah'tı:)

ben yapmadım yaptırdım:)

cümleten selam arkadaşlar.. webde gezinirken konuyu buldum.. canifirthart ı fazla boğmayalım dedim.. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.. aklınıza takılan sorularınız varsa buradan yada info@airbrushistanbul.com msn adresimden bana ulaşabilirsiniz.

şimdilik görüşmek üzere.

• Beğen
@airburshistanbul

bisiklet bayagı hit oldu ama bunu yapan pınar ablaya teşekkürler
bisiklet hit ama satamıyooooom size benim bi katkım olduysa (galiba oldu:D ) ne mutlu bana

mutlaka olmuştur olmaz olurmu.. geçtiğimiz sayfalarda bahsettiğin gibi istanbuldada şu an bir kron yaptık carbon.. gayet cici oldu resimleri toplanmış halde elime geçer geçmez sizlerlede paylaşıcam.

bence yakından burdan görüldüğünden dahada güzel.. nasıl oluyorda satılmıyor anlamıyorum..

bu tarz çalışmaların fiyatlarını sormuş arkadaşlar.. dediğiniz rakamlarda değil şu an için.. canifirthart a yapılan zaman eski bi zaman.. istenilen desen ve boyut v.s dahil olarak rakam belirlemesine gidiyoruz..
ama bahsettiği rakamlarda değil bu tarz biş işçilik.

• Beğen
@airburshistanbul

nası yani fiyatı burada bahsedilenden fazla mı az mı? bu rakamlar degil demişiniz ama?

Geri