Scudo Sports

Extreme Airbrush by Çarşııı

Scudo
gerçekten çok begendim.taraflı bile düşünsem.siyah ve beyaz çok yakışıo birbirine:D .bol keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: Caner Bozkurt
bende oyak renaut lu olmama :D:D rağmen bu siyah beyazlar çok feci yakışıklı olmuş .. hayran kaldımm kazasız ve cızıksızın binmenizi dilerim hatta binmeyin duvara asın:) .

birde siyahhh diyin bakalım beyazzzz diyecek mi derse artık en büyüğü birlikte söylersiniz
bence diye bilir gibi duruyor..

• Beğen
Arkadaşlar oyuncagımı beyendiginize sevindin.
Bu oyuncak izmirde yapıldı.Bazı arkadaşlar fiyat sormuş fiyat konusu sizin seçecegiz desenlere baglı olarak degişir.
Bu arada cantlardan yaptırmak istemeyin çünkü yapan kişi başka yapmayacak. (Bana özel)

@canifirthart
mesela senin bisiklet gibi bir işçilik istesek(jantlar hariç)
ne kadar bir maliyeti gözden çıkarmamız gerekiyor
tekrar güle,güle kullan

• Beğen
One hırçın vahşi bir duruş öyle...Tek kelime ile mükekmmel,bir Beşiktaşlı olarak demem de fayda var.
Güzel günlerde güzel sürüşler seninle olsun.
Yüregim ve Sevgimle...

'''Bir gün hepimizin Aile olarak bir arada pedal çevireceği gün de gelecek.'''

• Beğen
Bisikletinle Beşiktaş Çarşıya gitsen herhalde seni ve bisikletini omuzlara alırlar diye düşünüyorum.Çok özel bir bisiklet olmuş,bisiklet ötesi,bir kolleksiyon parçası gibi.Nazarım değmesin...

• Beğen
süperrr bir bisiklet olmuş
çok orjinalll
yapan "usta"nın eline sağlık ne emek valla....
güle güle kullan
(kadroyu ömür boyu değiştirmezsin artık:D )

• Beğen
mesela senin bisiklet gibi bir işçilik istesek(jantlar hariç)
ne kadar bir maliyeti gözden çıkarmamız gerekiyor
tekrar güle,güle kullan

Arkadaşım benim bisiklet gibi bir işçilik (jantlar ve maşa hariç) sırf kardo için yapılan maliyet 100-120 gibi düşüneceksin

@Jr.BMX

sele o anlık okadar yüksekti aslında normal kullanıyorum kadro 16 inc

valla takım falan öenli değil işçilik çok güzel olmuş..
Ama aklıma gelmişken söyleyeyim keşke alev desenleri daha uzun yapılsaymış...

• Beğen
13,5 bir kadroya mezarlık resimleri istiyorum rica etsem sorarmısın neye mal olur tüm iskelet mezar tasları ve iskeletlerle dolu olacak siyah zemin olcak su araba ezen traktörleri birinde var onun gibi bişi istiyorum aracın ismi mezar kazıcı idi hep hayal ettim nasıl yaptırabilirim diye cok rica ediyorum simdiden tasekkürler

Bu kadroyu satıcam arkadaşlar bilginize 2.el kısmına koyucam fiyatıda ordan görebilirsiniz...

konu direk hortlamış ama bisiklet süper olmuş yani :p
@canifirthart sadece kadro sadece 100-120 ytl falan mı diyorsun?
yoksa o fiyat da mı sana özel?

Fenerbahçeliyim ama gerçekten bisiklet çok güzel olmuş.Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
@Blick

blick o fiyat bana özel degil herkese olan fiyat bana özel olan fiyat bana özel

Geri