Scudo Sports

Evet sevgili bisiklet severler,büyük tur için rotam hazır...

İstanbul girişinden çıkışına kadar eşlik etmek isterim, sanırım herkes kendi şehrinde aynı şeyi yaparsa turda yanlızlık çekmezsin hemde daha renkli geçer.
Kolay gelsin tur için, cesurca ve güzel bir proje

Scudo
teşekkürler mertdokur.haklısın gökkuşagı gibi bi projenin altına imzamı atıcam sanırım :) sevgiyle...

arkadaslar... 16'' olan sedona 771 kadromu sattım.ve bu gün 771 in 1 üst modeli olan 2007 model 18'' sd-761 kadro satın aldım.yarın ikindin elime ulaşıcak.Kadroyu degiştirmnemin sebebi kadro boyunun küçük olması.yeni kadromun boyu 18'' ,daha saglam ve hafif üstelik Turkuaz renge sahip,hem sürekli kıyı seridinde olacagımdan turun temasıyLa cok iyi örtüşücek :) sevgiyle kalın...

@ozgurluk_tutkunu
Hayırlı olsun kardeşim iyi bir seçim olmuş.

Sevgiler...

hayırlı olsun Feyyaz sevindim güle güle kullan :)

hayırlı olsun umarım yapabilirsinnnn....

teşekküerler arkadaşlar.yoldaşım karayelle cok güzel günlerimiz oldu ama,bu turu anlımın akıyla bitirebilmek için bunu yapmam gerekiyordu.Yeni gelen hoş renkli arkadasımla cok güzel günler geciricegimize inanıyorum.

umarım bu gün gelir,yoksa pazartesiye kadar beklemem gerekicek.
Yeni kadrom gelir gelmez resmini koyucam.

Sevgiyle kalın...

sevgili kardeşim böyle güzel bir turda yol boyunca yanında olmayı çok isterdim.ne yazıkki olamayacağım biliyorsun durumu.ama kısmet olursa seni bu taraftan karşılayacağım programını inceledim kusursuz.inşallah kazasız belasız güzel bir şekilde turu bitirirsin.seni bu taraftan karşılamaya calışacağım yolun açık olsun

• Beğen
Tepkiler: abrean
teşekküerler arkdaslar,malesef araya haftasonu girdigi için kadrom elime ulaşmadı.ama yarın öglene dogru yeni kadromla turluyor olucam inş.sevgiyle kalın...

sagol ertugrul abi biliyosun bende en az senin kadar isterdim birlikte pedallamayı yürekler bir olsun yeter abi...kalbinizin hep benimle olacagından hiç şüphem yok.pazartesi mehmet abinin dükkenında yeni kadroyu toparlicaz.en kısa zamanda görüşürüz...

Feyyaz gerçekten çok yakışmışsınız :) Allah ayırmasın harika olmuş karayelinde kulağını çınlatmak lazım...oda güzeldi fakat mavi bulutla daha iyi işler çıkaracağından eminim...hayırlı olsun kal sağlıcakla...

güzel tur olcağa benziyor.. inş kazasız belasız yaparsın

feyyazcım allah kaza bela vermesin, turunda yardımcın olsun, herhangi bir olumsuzluk yaşamaman dileğimle...

• Beğen
Tepkiler: abrean
Merhaba Feyyaz
Bu güzel turu azminle başaraşacağından eminim.
Forumdaki aile seni yalnız bırakmayacak. Daha bir çok yaşanmamış güzel duyguları bu yolculukla tadacağına inanıyorum.
Bence geriye sayım başladı yoculuğun icin. ( Bu arada bisikletin çok güzel, güle güle kullan )
Bu yüzden malzeme listeni yayınla ve eksiklerini belirtmeni isterim.

Mersin bisiklet ailesi olarak yolculuğunda yüreğimizle ve iyi dileklerimizle yanında olacağız. Turun sonuna doğru katılma fırsatını yaklamayı ümit ediyorum.

Senin gibi sağlam bir karaktere ancak bunun gibi geziler yakışır.

Sevgilerimle
Esen kal.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
sagolun arkadaslar... yeni yoldasım MAvi Bulut la birbirimize cok cabuk alıstık.gözümü ondan alamıyorum desem yeridir.cok sevimli... :)

Sevgili Aydın abi...
Seninde söyledigin gibi bisikletforum ailesinin bu tur için cok büyük destegi var.Eksik olmasınlar,her konuda yardımcı oluyorlar.En önemlisi yanımda olduklarını söyleyip,cok büyük bi güven veriyorlar bana.Malzeme listesini en kısa zamanda yayınlıyacagım.

Mersinli bisiklet sever dostlara gelince,bana gercekten güveniyorlar... bu da bana ayrı bi heycan veriyor.
bide en son dükkanda berabereken bana söyledigin seyler ''bende köpek kovucu bi cihaz var onu sana verebilirim,sele altı cantamıda veririm,ilk yardım cantası benden'' demen,Mehemet abinin ''istersen turda kullanman için sana benim bisikleti verebilirim demesi beni aşırı mutlu etti.Çünkü bunlar herkesin yapabilecegi teklifler degil.hani bide demiştin ya ''seni yanlız göndermeyiz.Arkadas bulamazsan biz arkadan sana arabayla eskortlut ederiz'' demiştin ya cok hoşuma gitti Aydın abi iyiki varsınız.öncelikle sana ve kalbinde sevgi olan herkese minnettarım ve onlarda cok iyi bilsin bende onları cok seviyorum.En kısa zamanda görüşmek üzere.sevgiyle kal abi...

Feyyaz yanlız deilsin dostum benim tosba ile sana eşlik etcem inş turun sonuna kadar.Çevremden destek fazla göremesemde o içimdeki kararlılıkla yanındayım dostum... :)

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
evet arkadaslar.turun hepsine katılmak istiyen arkadasım maxicef,cok istekli bir arkadas ve %90 tura katılıcak,birlikte bir internet sitesi acmaya calısıyoruz.ve bu işi tereddüt etmeden üstlendigi için maxicef'e bir daha teşekkür ediyorum.biraz destege ihtiyacı var,yavas yavas destekler artıyor.

yanımda olmandan mutluluk duyarım güzel dostum maxicef...

• Beğen
Tepkiler: maxicef
teşekkür ederim Feyyaz bende yanında tura katılmaktan büyük bi mutluluk duyuyorum büyük bi istekle eksikleri tamamlamaya başladım bile :) evet biraz desteğe ihtiyacım war onuda ailemden alıyorum sağolsunlar onlar benim yerime bile heyecanlanıyorlar tekrar saol dostum kalsağlıcakla...

Yaşasın gençlik.Sizleri yürekten kutluyorum.Zaten bu turun %50 sini
isteyerek,planlayarak kafanızda bitirmişsiniz.2 bisiklet demek,daha az
ağırlık demek.Başarılar.........

• Beğen
Tepkiler: maxicef
Geri