Scudo Sports

Evet sevgili bisiklet severler,büyük tur için rotam hazır...

aslında sormak istediğim bisiy var. bu tür büyük caplı bir tur icin ne kadar bütce ayırmak gereklidir..

Scudo
Allah izin verirse vede bi aksilik çıkmas ise özgürlük tutkunu ile bende katılcam sonuçta yaklaşık 50 gün süren bi yolculuk 800 900 gibi bi miktar ile gitmeyi düşünüyorum...

bende 800-1000 ytl diye hesapladım ama eksikte gelebilir fazlada,ama 300 ytl em de olsa degişmez düşerim yola.maxicef umarım bana katılabilirsin.umarım zaman güzel şeyler gösterir.

sevgili ioankile.düşüncelerini pylaştıgın için teşekkür ederim.aslında kadro beni rahatsız etmiyor,kıvraklıgı,açısı keyif veriyor ama hani uzun vade problem falan cıkartırmı diye merak etmiştim.bide Serkan abiye danışırım.turuma istedigin yerden katılabilirsin 10-100-1000 km fark etmez gönüller bir olsun,hayaller bi parça da olsa gercekleşsin yeter.sevgiyle...

Tur gerçekten çok güzel zorlu olucak..Allah kaza bela vermesin keşke izmirden başlasaydın bende katılırdım :(

antalyadan geçerken takılırız peşine rüzgarına gırerız:D:D

Merhaba çok güzel bi rota çizmişsiniz.

Antalyadan geçeceğiniz tarihi bize verebilirseniz .

Antalya bölgesinde yardımcı olmaya çalışırız

Kardeş tebrik ederim. Bu işe karar verip uygulamak gerçekten de zor. Pedal çevirmekten ziyade çevrendekilerin caydırıcı etkileri yolu dahada zorlaştırabilir ama bisikletseverlerin toplandığı böyle bi ortamda herkesin sana destek vermesi kaçınılmaz. Umarım bu desteklerin gezintini tamamlayabilmende sana yardımı olur. Ben de yazın sakaryadan başlayıp antalyaya kadar gitmeye karar verdim. Şu sıralar gerekli malzemeleri yavaş yavaş edinmeye çalışıyorum. Benim güzergahım senin kinden biraz değişik. Sen özellikle deniz kıyısından ayrılmamayı tercih etmişsin. Ben yalova, bursa,balıkesir üzerinden izmire girmeyi, muğlanın tatil bölgelerini gezmeyi ondan sonra kıyıdan antalyaya kadar ilerlemeyi düşünüyorum. Rotamızın kesiştiği yerlerde zamanı da kesiştirebilirsek görüşürüz umarım. Zamanı gelince haberleşiriz. jfmburak@hotmail.com

bi aksilik olmaz ise bende katılıyorum bu tura fakat etraftan inanılmaz derecede caydırıcı tepkiler alıyorum buda beni bi anlık sıkıntıya sokuyor ben %100 kararlıyım ama bu tepkiler moralimi düşürüyor bi alilem destek bide bisikletseverler başarırsın diyor başarmak önemli deil zaten ben bu geziden zevk almak için katılıyorum diyorum nafile ama olsun onları dinlememeye çalışcam...

size katılmak beraberce bitirmek çok güzel bir duygu olurdu.ama sadece size şu an orduya geldiğinizde sizleri görmek ve uğurlamak dileğiyle şimdiden güzel bir gezi olması dileğiyle ALPEM BİSİKLET ORDU

arkadaslar ilginize sevginize sonsuz teşekkür ederim.bi kaç gündür nete giremiyordum.

sevgili,isma
andy
ontario
güzergah boyunca 1-2 güne bir bisikletforumda neler yasadıgımı,gördügümü yazacagım.eger kendinizi ayarlayabilirseniz,sizin oralara misafir olarak gelmekten mutluluk duyarım.

bisiklet dostları,inanın gercekten zor bi işmiş bu kadar uzun boylu bi maceranın rotasını cizmek.ama zoru başarmak ve gercekten istiyerek bu turun altına imza atacagını düşünüp,fotoraflayacagım güzellikleri göz önüne getirmek işleri cok cazip kılıyor.

rockbu, sana ve diger bütün bisiklet severlere desteginiz için cok minnettarım.turuma katılmak istiyen maxicef ve diger bisikletforum üyelerininde bildigi gibi destek cooook önemli.

Maxicef,insan yeterki istesin,diger insanCIKLARın,kopyalaşmış insanlıgın bize hiçbişey yapamıcagını unutma.bu turun bi diger amacıda,insanın yapabilicegi seylerin sınırı olmadıgını göstermek.Gerci bu tur o kadar uç noktada bişey degil ama insanlara ufakta olsa biseyleri ispatlayacagını düşünüyorum.

Sevgili soner69 Ordu da görüşmek üzre...

iyiki varsınız yaşamasını bilen gercek,kişilikli insanlar.Sevgiyle kalın...

• Beğen
Tepkiler: rockbu ve maxicef
hangi tarihte yapacaksın bir plan varmı yoksa katılımcılara göre değişecek mi?

haziranın sonu büyük bi ihtimal tarih kesin belli değil...

tura katılmak istiyen arkadasım maxicef inde dedigi gibi Haziran sonu yada temmuz ortası.yola cıkacagım kesin tarihi maddi durumuma göre belirliyorum.ama en az 1 ay önce bütün bisiklet severleri haberdar edicem arkadaslar

sevgili kardeşim ,zor,güzel,yıpratıcı,yorucu ama bir o kadar da zevkli ve heyecan verici bir kararı,bir çok kişiyi imrendirecek bir yaşta alabilecek güven ve cesarete sahip olduğun için gönülden kutluyor,kazasız sorunsuz güzel haberlerini bekliyor,hedefine varabilmen için gönülden destekliyorum.yolun açık olsun.

sevgili hasan mehmet yalı,o kadar güzel şeyler söylemişsiniz ki tekrar tekrar okumak istedim :) şimdiye kadar bana ve turuma yapılan en güzel yorumlardan biri.desteginizi iliklerime kadar hissettirdiginiz için coook teşekkür ediyorum.sizin gibi yapıcı,yüreklendirici insanların varlıgından mutluluk duyuyorum.hoşcakalın.Sevgiyle...

hahaha.. benim 19 yaşlarımda istanbuldan başlayıp turunu mersinde bitiriceğine şımarıklık yapıp bodrum barlarında bitirme emi..bodrumdan sonra tur sana zor gelir hadi kolay gelsin..

@ozgurluk_tutkunu

Öncelikle rota son derece güzel..
Ayrıca yukarıda Söylediklerin çok güzel şeyler.. Bu fırsata gerçekten ihtiyacım vardı, bu yaz uzun bir tur yapmayı düşünüyordum ama nerde olur nasıl olur bir türlü karar veremiyordum. Yazın bir Amerika seyehatim olacak, eğer belirleyeceğin tarihler çakışmazsa İstanbul-Antalya arasında 20 gün boyunca sana eşlik etmekten zevk alırım. İlerleyen tarihlerde bu konuyu sürekli takip edeceğim, tekrar görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: maxicef
@Mr.Devran

çok güzel git gide kalabalıklaşıyoruz harika bi duygu benim için...

merhaba arkadaslar uzun süredir foruma giremiyorum.
sevgili arkadasım maxicef'in turun tamamına katılma olasılıgı cok yüksek bu da beni gercekten sevindiriyor.Bu demek oluyor ki tur daha renkli ve amacına uygun olarak gercekleşicek.gercekten cok istekli bir arkadas onun heycanı bile beni çok mutlu etti.

neyse sevgili MR.DEVRAN gibi bisiklet severlerin tura renk katmasını gercekten isterim.arkadasım maxicef inde dedigi gibi gittikçe kalabalıklasıyoruz.Ve benim için gercekten önemli olan bişey gercekleşiyor HERKES MUTLU...

sevgiyle kalın...

• Beğen
Tepkiler: maxicef
Geri