monstergarage tur yazın olucak haziran yada temmuz.duruma göre kendini ayarlaya bilirsen olur.içinde sevgi olan herkese açık bi tur.hoşçakal...
enis57 ilgin ve tavsiyen için cok teşekkür ederim.check up konusunda cok haklısın hiç aklıma gelmemişti cok iyi oldu...
sevgiyle...
maxicef tur haziran yada temmuz ortasında başlıcak.yani öss den sonra.istedigin yerden istedigin yere kadar eşlik edebilirsin... sevgiyle...
sevgili cemalcekliler,öncelikle göstermiş oldugun ilgiye teşekkür ederim.daha önce 2 gece 3 günlük bi mersin turu yaptım.ve bundan da küçük 1 gecelik yada günübirlik turlar düzenledim ve malesef hepsinde yalnızdım.şimdi benim bisikletle olan ilişkim,inanılmaz ölçüde dogaya aşık olamamdan kaynaklanıyor.ben 4 yıldır yazları,Mersinin çeşitli köylerinde sırtımda cantam,rüzgar beni nereye götürürse gittim,içimi sevgiyle donatıp geldim ve yine tek başıma.çok cekilmez biri oldugumdan degil,cevremdeki insanların yaptıgım seylere cesaret edememesinden dolayı yalnızdım.son 2 senedir yoldaşlarım arttı ama...
neyse cok uzattım,söylediklerinde haklısın.Bu kadar uzun yola sıkı bir dostla gidilmesi gerek ama şartlar neyi gösterirse öyle hareket etmek zorundayım yani turun hepsine degilde 100-200 km lik kısımlarına eşlik edicek bisikletforum üyeleri bile bana yeter aslında.sıkılma konusuna gelince,bu konuda kesinlikle kendime güveniyorum her 100 km ye 1 agac 1 kuş 1 dalga bile düşse içim kıpır kıpır olur.kararım kesin beni yollar korkutamaz,daha hazırlık aşamasında o kadar talihsizlik geldiki başıma,daha cok manevi olarak ama adım attım,geriye israrla arzulamak kalıyor onuda yapıyorum sanırım.
rota ve yol bilgisi için ayrıca teşekkürler.sevgiyle....