Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.709
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
Ayari dört dörtlük, fotograf yaniltmis olabilir seni.@Murat Cömez üst taraf aşağı sarkmış gibi geldi gözüme
Ayari dört dörtlük, fotograf yaniltmis olabilir seni.@Murat Cömez üst taraf aşağı sarkmış gibi geldi gözüme
Fatihçiğim merhaba.Arkadaşlar bisiklet yıkamak için , basınçlı taşınabilir su püskürtücü kullanan varmı? Varsa tavsiye edebileceği bir ürün varmı?
Ben soyleyim pek randimanli değil220617 dosyayı görüntüle
böyle bir şey aldım, bakalım 🤔işe yarayacakmı.
Alttaki görülen zincir yaklasik 2500km'de ve ilk aldigim gün paketinden cikartip bisiklete öylece taktim. Ne yag kullandim nede baska birsey ve 2500km sonra hala tertemiz ve sorunsuz calisiyor ve isin ilginc tarafida bu zincir yag kullanmadan ortalama 6000 ile 8000km arasi gidiyor. Herkese tavsiye ederim.
209169 dosyayı görüntüle
Yusuf kardes buda öyle bir zincir iste.Abi o nasıl bir zincirmiş öyleAllah nazardan saklasın
Adı sanı ne ola ki
![]()

Merhaba adil bey,2 dakikalık yağlama işi için zincire 1.200 TL vermek bana çok mantıklı gelmedi. Ha temizlemesi zor geliyor diyorsanız; Zaten bisikletinin bakım ve temizliğine önem veren birinin zinciri başa iş açacak, temizlerken yoracak seviyelerde olmaz. Tabi kişinin kendi keyfi, bütçesi bilir ama bir zincire bu paraları vermek ?
Yusuf kardes buda öyle bir zincir iste.Ben cogu bisikletlerimde kullaniyorum ve efsane bir zincir diyebilirim. Cogu kisi belki yazdiklarimi saka saniyor yada dalga geciyorum saniyor ama kesinlikle bu zincir bir gercek. Inanmayanlar paketini okusun. Yalniz bir eksisi pahali olmasi, ortalama 1000 - 1200Tl arasi yurtdisinda.
220646 dosyayı görüntüle
220647 dosyayı görüntüle
220648 dosyayı görüntüle
Bisiklet temizligi her erkegin bir cok seyi abartmasi gibi cok abartilan bir sey.@mehmetsunu abi evde temizleme yaparken 1 numaralı kural , yenge hanımın kadınlar arasındaki pasta kek günlerine denk getirecen![]()
Durulama hak getire galiba?Bisiklet temizligi her erkegin bir cok seyi abartmasi gibi cok abartilan bir sey.
Normalde aktarim organlarinda aşiri camurlanma yoksa yikamamak , once islak bezle guzelce silmek, sonrasinda bulasik deterjani katip sicak su olan kovada guzelce kopurttukten sonra bulasik sungeri ile bol kopuklu tekrar silmek ve sonrasında islak bezle bi-iki tur silip kurulamaktan ibarettir.
Zincir., aynakol, rubleyi ise ben bulasik sungerini bol köpuklu ve islak sekilde once zinciri lahmacun gibi , dürüm gibi sararak pedali beş-10 tur cevirerek guzelce siliyorum, sonrasinda ayni sekil rubleyi ve aynakoluda siliyorum. Sonrasinda islak bezle iki tur silip komple kuruluyorum. Yazarken uzun gorundu ama 10 dakkalik is
Durulama degil o , durulama olsa duramazssin islak bezle siliyoz iste ne muhalefet pesinde adamsin hahsba 😂😂Durulama hak getire galiba?
Köpüklü ve ÖfkeliDurulama hak getire galiba?