Scudo Sports

Evans cycles bisiklet almak

@Uptown Cyclist Rica ederim. Bence biraz daha beklemelisin. Türkiye'deki siyasi belirsizlik biterse Euro ve dolar düşebilir. Daha uygun fiyata bisikletine kavuşabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
İngiltere kaynaklı bisiklet ürünleri satan sitelerin hiç biri Türkiye'ye bisiklet göndermiyor diye biliyorum. Ben de zamanında çok denemiş hatta yazışmıştım. Nafile...

@MeTaLioNs Bir kez, burada sordum bisikleti nasıl oldu bilmiyorum bana 4100 TL'den 3800'e olur dediler.Delta'da yani.1 hafta sonra, bakın yemin ederim size 1 hafta sonra internet sitesine baktığım zaman Caad 8 105 5 tamı tamına 5.186 lira görünüyordu.Ne kadar ucuzlayabilir ki? Ben bendeki bu şansla bu bisikleti zor bulurum.İstemediğim bir bisiklet almak da istemiyorum, zaten önümüzdeki ay gibi alacaktım böyle giderse seneye anca alırım ben

Delta'yı arayıp bu yükselişin nedenini sorsaydınız. Tamam doviz arttı ama 1000 TL oynama yapması akla mantığa sığmaz. Belki eski model için size 3800 TL demişlerdir. 2015 modelin fiyatı 5186 TL'dir. Hatta an itibariyle 5250 TL :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@MeTaLioNs Şunu diyeyim, Delta iyi güzel ama 2014 model Caad 8 ve 2015 model Caad 8 hala sitelerin'de aynı fiyat.Mağaza'da da öyleydi gerçi.Siteye girin alta inin mavi renkli Caad 8 2014 model.Ve hatta şu an fiyat rekor olmuş 5200 lira.Yanlış anlamayın hiçbir şekilde kötülemiyorum hiçbir mağazayı ama ayıptır üstüne kar koyacağım diye müşteriyi ayakta soymak.Neyse konu bu değil.Artış sebebi aslında nasıl birden oldu bilmiyorum ama sanırım siteyi güncellemeyi unutmuşlardı bilemiyorum.Ben dükkanda sorduğum zaman 3800 nakit oluyodu 1 hafta sonra sitede görünce fark ettim fiyatın 5000 olduğunu.2014 ve 2015 model ikisi de şu an 5200 lira.Zaten yeni ve eski modeller arasında o kadar fark olacağını sanmıyorum

@Uptown Cyclist tekrar kontrol edin 833 Euro değil Pound yazıyor orada. İngiliz Sterlini şu an 4,23 tl civarı. 833 Pound 1136 Euro civarı yapıyor. 1500 euronun altında olduğu için gümrük vergisi ödemezsiniz sadece kdv ödersiniz.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Enginkale 833 olan kısmı yanlış görmüş olabilirim.Zaten para birimini euro yaptığım için 1000 euro yazıyor düzelttim yani.Sonuç olarak alamadığım için pek de önemi kalmadı ne yazık ki

@Uptown Cyclist Gurbetçi tanıdık varsa Almanya ya satın alın yaz aylarında getirsinler :) Almanya fiyatı 1200 € + 24€ kargo tutar. Yolcu beraberinde gelen ürün olduğu için gümrük yada kdv de çıkacağını sanmıyorum ama tecrübeli arkadaşlar varsa aydınlatabilir bizi :)

@Hakan Bilen Ne yazık ki yok :( Yardımcı olabilecek kimse yok.Bir arkadaş getirecekti ama kendisi de getirme payı koydu üstüne ve o paraya almam imkansız.Vazgeçtim tamamen marka olayından açıkçası.Düşünmüyorum Cannondale falan

Geri