Scudo Sports

Evans cycles bisiklet almak

Scudo
(link) Tuhaf bir şekilde üstte arama kısmına yazınca ya da Google ile aratınca çıkıyor.Sitenin kendisinde Cannondale markası görünmüyor.Anlam veremedim pek

Daha 10 abartmıyorum 10 dakika önce 833 euro yazıyordu fiyat

arkadaşlar bende para biriktiriyordum evensden kadro alabilmek için banada bir yardımcı olurmsunuz linikini atıyorum bunu almaya kalksam net ne kadar para öderim

(link)

http://images.evanscycles.com/product_image/image/998/e48/2ed/149403/product_page/pinnacle-arkose-two-2015-cyclocross-bike.jpgşu bisiklet de bana göz kırpıyor limon yeşili rengiyle, 10 üzerinden 8 almış, 750 avro fiyatı var , acaba sonbaharda falan fiyatı daha da düşer mi?

Bu konuyu açtığım iyi oldu, forumca aydınlandık sanırım :D :D Bana bir bisikletçi abi demişti aralık gibi fiyatlar düşüyor diye.Aslına bakarsanız işte Caad 8 sezon sonu yazıyodu 833 euro olmuştu.10 dakikada sezon mu yeniden başladı anlamadım 1000 euro olmuş :D

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
@okkesmutlu Teşekkürler :) Hoy için iyi şeyler diyorlar ama ben madem uyguna alabiliyorum, marka sevdamın peşinden gidip Cannondale alacağım :D şurada kaldı az bi süre

@MuratHan Nasıl yani? Türkiye'ye gelmiyor mu bu? Yollamıyorlar mı?

@MeTaLioNs çok teşekkür ederim hocam hızır gibi yetiştin vallahi fiyat güzel kadro güzel ama maşa yok yanında,ama hesap için teşekkür ederim,malum İngilizcem vasat alış veriş olayını zaten beceremiyorum,para biriktiriyorum şayet param birikirse,burdan bu kadroyu almayı planlıyorum,tabi yardımcı olucak birilerini bulabilirsem malum İngilizce ve kredi kartım yok ama türkiyeden fiyatlar her halukarda uygun hiç olmassa alavere dalavere yok,ayrıca

Dhl ile yurt dışından 50 euroluk alışveriş yapmıştım 20 euro kargo geldi toplam 70 euroya. aldıgım ürünün tr fiyatı ise 85 90 euro civarıydı. 75 euro üstüne vergi muhabbetinden dolayı sınırlı tuttum alısverisi ama. Beklemedeyiz bakalım vergi vermezsen ben de ordan bi bisiklet alayım. :D

• Beğen
@Uptown Cyclist
şuanda da 833 yazıyor ama euro değil pound.

@Angel benim kafam karıştı ben bakıyorum tam 1000 euro yazıyor :\ Şu an Evans'a mail atıyorum bisikleti yollayıp yollamadıklarını bakalım ne olacak.1000 euro bile olsa buradan almaktan kat kat karlı

@Angel ve evet para birimini değiştiren fark edersiniz.Unuttum onu söylemeyi.Ama ben de hala 1000 euro :D

• Beğen
konu güzel ve hızlı gitmeye başladı helal be,ah şu parayı bir bulabilsem ordan bir şeyler alıcam bende

@MeTaLioNs Ben de tam şimdi sormuştum.Ya abi yemin ediyorum küfür edesim geliyor bu şanssızlığıma.Sırf Cannondale istiyoruz diye gidip burada 5000 lira mı bayılacağız.Şu işe bak ya.Yapacak bir şey yok.Neyse.Yine de çok teşekkür ediyorum herkese yardımlarından dolayı.En azından siteyle ilgili bir şeyler öğrendik.Her ne kadar benim yine hayaller suya düşmüş olsa da.

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Geri