Scudo Sports

Ev yapımı kuvvet macunu

Bence öyle ben bunları karıştırdım şahen oldu gibi bir yazı çok ta doğru değil. Siz belki bilerek seçtiniz onları ama bu başkalarının şunlarıda bir karıştıralım bakalım ne çıkacak diye tuhaf ve sonucu belli olmayacak reçeteler hazırlamasına yol açabilir. Kaldı ki sizin hazırladığınız reçetenin hangi insanda ne gibi bir reaksiyona yol açacağı çok ta belli değil.Kullanılan malzemelerden herhangi biri ya da bir kaçının birleşimi kimi insanda sonucu öngörülemeyecek başka rahatsızlıkları tetikleyebilir. Size -acizane- tavsiyem kullandığınız ürünleri nelere iyi geliyor ve neden kullanılıyor ise belirterek yazmanız ve mümkünse bir doktor ya da bir kaç aktarın ortak görüşünü aldıktan sonra yazmanızdır. Yine de iyi niyetiniz ve çabanız için size teşekkür ederim. Umarım size sağlık ve sıhhat verir.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Scudo
sanırım piyasadaki enerji jelleri veya enerji barları , içecekleri gibi şeyler yerine bu tür doğal karışımlar tüketilmeli tabi önce bir araştırma faydalı olur.
iyi pedallamalar...

@çirkin

Sayın Çirkin Önceki sayfalarda içindeki maddelerin ne için kullanıldıkları açıklanmıştır, ordan bakabilirsiniz.
Haklısınız bundan sonraki mesajlarımı Doktorlardan ve Aktarlardan oluşan bir komisyonun ortak onayını aldıktan sonra yayınlayacağım ...
Mesajında maddelerin araştırılıp öyle kullanılması gerektiğini, sorumluluk kabul etmediğimi belirttim, Aktar bir arkadaşta geldi anlattı ayrıntılı olarak. Benim de size açizane tavsiyem bu şekilde eleştirel mesajları konuyu iyice okuduktan sonra yazmanız. Yine forum kurallarını da okumanızı öneririm.

• Beğen
Hakan abi biz lokmacı olduğumuz için detay özellkleri,ne diye bakmıyoruz sanırım.Çeviz yenir mi?iyi mi* iyi gibi düşünüyoruz.Aslında her şey zamanla vücuda yatırım.İyi veya kötü bir şekilde.Tşk ler Detay bilgiler ve yorumlar için.İyi foırumlar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Sayın Hakan
Mesajıma biraz kızmışsınız anlaşılan. Eğer bakarsanız sizin veya forumdan bir diğer pedaldaşın faydası dışında bir amacım olmadığını görürsünüz. Sizin de niyetinizin aynı olduğunu tahmin ediyorum.Onun için dostane uyarıda bulundum. Konuyu iyice okudum ve evet hala bu tür karışımların denenmeden kime nasıl bir etki bırakacağı bilinmeden forumda paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Buraya kadar herşeyi anladım ama forum kurallarını okuyun kısmını anlamadım. Beni aydınlatırsanız memnun olurum. Selamlarımla,

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Merhaba kusura bakmayın biraz sert bir mesaj olduysa, şimdi uyarınızı yersiz bulduğum için tepki verdim, zira bu tür uyarılar gereksiz (elbette bölüm yöneticisi olarak bariz zararlı olduğunu bildiğim bir bilgi için ben de uyarıda bulunurum kullanıcıya, ama sizin öneriniz varsayım üzerine veyahut olası tehlike üzerine ama fayda ihtimali, zarar ihtimalinden çok daha aşikardır konunun), çünkü bu tür bitkisel otlar asırlardır kullanılıyor ben ciddi bir zarar göreni duymadım, en fazla biraz alerji olur, kaşıntı vs yapar kanımca, en ufak bir rahatsızlıkta, reçete edilerek veya edilmeden leblebi gibi tüketilen ilaçlardan çok daha zararsızdır ,kaldıki yazdıklarımdan çok daha fazlası mesir macununda vs kullanılıyor herkes de tüketiyor geleneksel olarak, yani yazdığım bitkiler 2 gündür ortaya çıkmış şeyler değil, asırlardır insanların faydası için kullanılan şeylerdir, zaten ben de tecrübem gereği zarar vereceğini düşündüğüm bir şeyi önermem kimseye, öte yandan şöyle birşey de var neyin kimin üzerinde nasıl etki yapacağını tam olarak hiç kimse bilemez, doktorlar da bilemez, herkes bir yerde biraz kendi kendinin doktoru olmalıdır, bu yüzden herkesin sorumluluğu da kendinedir. Forum kurallarını da okumanızı da şu yüzden önerdim, başkalarının verdiği bilgiden diğerlerinin mesul tutulamayacağı, herkesin kendi sorumluluğunda, kendince araştırıp, sağduyusu ile hareket etmesi gerektiği bilgisi içindir. Burada saygı kuralları içersinde her türlü bilgi paylaşılır, ama kimi fayda görür, kimi de görmez, kimi bilgi kimine göre yanlıştır , kimine göre doğru, ama saygı ve empati çerçevesinde bilgi akışı herzaman devam eder, etmelidir, bizi de geliştiren budur.
Selamlar,
Hakan Yazman

• Beğen
Abi çirkin kardeşimizin yazmasının tek nedeni artık üretilen inorganik yani doğal olmayan besinler.Artık her meyve sebze yani bütün gıdalar doğal olmadığı için hastalık olması ve vücudun o besinlerin ters tepki vereceği.Yoksa yanlış anlaşılacak veya konunun insanlar için yanlış yönlendirildiği kanısı değil.
Besin tüketimin de daha dikkatli olunması.Benim anladığım tabi..Yoksa senin açtığın diğer konuları okumuş olmak bu konular da cidden ne kadar tecrübeli olduğu ve titzlikle sorumluluk sahibi olduğunu bilir.Bunu sakın "yalakalık" olarak değerlendirmeyin.Ben kimseye yalakalık yapmam kimseye de yakıştırmam.
İyi Formlar.

Nazik mesajınız için teşekkür ederim. Bazen hepimiz yazının şehvetine kapılıp amacımızı aşan mesajlar yazıyoruz. Eğer sizi üzdüysem lütfen siz de benim kusuruma bakmayın. Selamlarımla,

hocam bununla kim uğraşacak :) bunların hazırları var: (link)

Geri