Scudo Sports

Eurosport yayınları

burakender

Üye
Tepki
38
İsim
Burak Ender
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar merhaba. 52. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu ile yarış izlemek daha da bir zevkli oldu benim için. Dürüst olmak gerekirse ben bisikleti bir taşıt olarak kullanıyorum ve bir şehir bisikletim var. Yakında yol bisikleti de almayı düşünüyorum. Bu yarışları izlemekte oldukça keyif verdi bana.

Sözü fazla uzatmadan sorumu sorayım. Bildiğim kadarıyla yarışların çoğu Eurosport kanalında veriliyor. Bende Eurosport'a 150 ruble yani aylık 10 liraya yakın bir fiyatla abone olup ve internetten yarışları takip etmek istiyorum. Bu aboneliği (web player) daha önce kullanan var mı ? Abone olduğumuzda hem Eurosport hemde Eurosport 2 kanalını izleyebilir miyiz ?

Bir diğer sorumda bu yarışların anlatımı da Türkçe mi oluyor ? Rusça yayın yaptığını biliyorum ama bu yarışları izlemek, Türkçe izlemek kadar zevkli olmuyor. Rus spikerler biraz fazla heyecanlı. :)

Bahsettiğim abonelik : (link)

Scudo
Ben kullanmaktayım. Her 2 eurosport yayınını da Türkçe olarak izleyebilirsiniz.

Aşağıdaki abonelikle 100 TL'ye yıllık izliyorum. Eurospor 1-2 ve Türkçe

upload_2016-4-27_23-28-12.png

@Bahadır Gürel

bu aboneliği bende gördüm almayı düşündüm ancak öncelikle aylık aboneliği bir test edeyim dedim. Çünkü ne yaparsam yapayım sitelerini sadece Rusça olarak açabiliyorum. Alırım birde yayın dilini değiştiremezsem diye tedirgin oluyorum. Player da ayrıca dil seçimi mi var ?

Dsmart blu aboneliği aylık 7 lira. Eurosport 1 ve Eurosport 2 Türkçe

• Beğen
Tepkiler: burakender
@Bahadır ÖZEL

Dsmart blu ile ilgili hiç ama hiç bilgim yoktu. Şu anda inceliyorum da gerçekten aklıma yattı. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

@burakender
Rica ederim. Ben de snooker dünya şampiyonasını izlemek için abone oldum dün :)

• Beğen
Tepkiler: burakender
Ödeme yapmadan önce ücretsiz deneme yapayım dedim ve "İçerik yalnızca Türkiye'den izlenebilir." uyarısı alarak tekrar bir arayışa girdim :(

Yalnız d-smart blu bilgisayarda Microsoft Silverlight istiyor ve bu cidden can sıkıcı bir durum, ama telefon için büyük nimet bunu da ekleyeyim:D

Ben şuan digiturk dilediğin yerde uygulaması ile izliyorum. Abonelik varsa digiturke 10 TL ye bunu maçlarda dahil veriyor.

Eurosportun reklamları da aralarda çıkıyor. Digiturk muhabbeti olmasa bende abone olurdum herhalde. Tek sıkıntı dışarda 2 GB internet olması mobil olarak.

Yapın arkadaş şunları makul fiyata 8-10 GB rahat rahat izleyelim :s

@h.erarslan86

internet fiyatları zaten ve kotası zaten çok enteresan ülkemizde. Rusya'da 50 gb kotalı 4g internet için aylık 20 tl ödüyorum ben. Türkiyeye gelip 2 gb interneti görünce kendimi nasıl hissediyorum anlatamam :D

Arkadaşlar Eurosport en ucuz hangi platformdan izlenir ?

blu tv kodlarını satıyorlar donanımhaber forumda bir aylık 8/10 tl civarı. onun dışında tod tv (eski bein connect) yeni çıktı belki ucuzdur. tek tek bakman lazım platformlara. ben blu tv üzerinden izliyorum.. vodafonden 1 senelik ücretsiz üyelik kazanmıştım.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Tamamdır bir bakayım Donanımhaber'e.

Hepsiburada premium üyeliği 9.90(Bazen ilk defa üye olacaklara 1tl oluyor) Bunu alırsanız beleşten blu tv sahibi de oluyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: karaomermustafa
TVPlus paketim var, fiber internet + sabit telefon + full tüm kanallar için 119 TL ödüyorum, Temmuz'a kadar sözleşmem var, sonrası meçhul

1672417189249.png

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Bu gün tour de france (en iyiler) var gözüküyor ama saat yok

Iptv yıllık 300-400 civarı, tüm kanallar...

Geri