Scudo Sports

European Cycling Challenge 2015

bari sürüşleri elle gir @Okan Örs... haritada rotayı işaretleyip, save diyosun, bitiyo :)
ben yediği 10 km'mi öyle girdim..

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Scudo
@Okan Örs

Benim önerim o uygulamayı kullanmayın. Ben aktivitelerimi her zaman Strava'ya aktarıyorum; daha sonra Strava'dan aktivitelerimi GPX olarak indirip, bu siteye yüklüyorum. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Km.'lerimi, istatiksel km. Tablosundan(şehirdışından katildigimdan) görebiliyormuşum meğer...Yani birçok işleme gerek yokmuş.Bu arada 90'ı devşirmişsin Candan,hangi ara? :)

Bugün itibariyle toplam 159 km ekledim; 32 Kg CO2 tasarrufu yaptım :)

Yüklediğiniz GPX dosyalarınız için Track Type: Urban Bicycle yazıyorsa herşey yolunda demekmiş; eğer other yazıyorsa silip düzeltmenizde fayda var. Ayrıca benim bazı turlarım 100 km civarında tutuyor. Ben şimdilik 100 km'lik turun 35 km'lik (45 max hızı aşmayan ve ortalaması 30'un altında kalan) kısmını yüklüyorum. Aslında aynı turun başka bir 35 km'lik kısmını bulup da ekleyebilirim ama şimdilik gerek görmedim.

Not: Şimdi sıralamaları kontrol ettim; gelişmiş Avrupa kentleri demek bisiklet demek. Biz 39 kent içinde istatistik tablosunda 13. sıradayız. İlk 10 içinde olsak büyük başarı olacak. Ben de Türkiye'deki 374 bisikletçi arasında 17. sıradayım. Kendini övmeyi bırak diyeceksiniz ama, hergün bisiklet sürenler buraya katılmayacaksa eğer, ben de kendimi övmeye devam ederim.

• Beğen
Tepkiler: Urbarlı
Bugün itibariyle 12. sıradayız, ha gayret ilk 10'a az kaldı.

From: Koray Dogan Urbarlı [mailto:koraydur@gmail.com]
To: dim@cankaya.bel.tr
Sent: Mon, 11 May 2015 09:29:52 +0300
Subject: [ECC2015] Mayıs'ın 3'te 1'i bitti. Neredeyiz?

Herkese Merhaba,
Öncelikle geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdiğimiz etkinliğe gelen herkese teşekkür ediyorum. Küçük ve orta boylu aksaklıklar olmasına rağmen sonuna kadar orada olmanız ve sürüşü gerçekleştirmeniz önemliydi.
Mayıs'ın 3'te 1'i bitti. Dolayısıyla European Cycling Challenge'ın da 3'te 1'i bitti. Kısa bir durum değerlendirmesi yaparsak;
Şu anda Çankaya Bisikletlileri olarak 374 kişiyiz. Sıralamada 39 takım arasında 16. sıradayız. Toplam bisikletli sayısı ise 20.048Bildiğiniz gibi iki istatistik tutuluyor. Ana lider tablosunda 3949 km ile 21.sıradayız. Toplam 510.151 km.İstatistiki lider tablosunda ise 13.163 km ile 12. sıradayız. Burada ise toplam km 644.302.Faal katılımcı sayısı (10 km'den fazla sürüş yapan) ise 96. Bunda da 21. sıradayız. (Bu 10 km, Çankaya'nın coğrafi sınırları içinde yapılmalı.)
Haftasonunun bisikletle dolu geçmesi (bizimki hariç 2-3 sürüş daha vardı) bizi yukarılara taşımış görünüyor.
Son olarak daha önce de yazdığım gibi afişler ve broşürler sizi bekliyor. Çankaya Belediyesi 12. kat, Dış İlişkiler Müdürlüğü'ne gelirseniz afiş ve broşürlerden alabilirsiniz hem de tanışıp bir çay içmiş oluruz. Bizim aklımıza gelmeyen ama sizin ulaşabileceğiniz noktalarda da etkinliğimiz görünür olur.
Görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve Urbarlı
@Urbarlı sadece Mayıs ayı sürüşlerimi Strava'dan GPX dosyası olarak dışarı alıp kullanıcı sayfama yükledim. 100 KM kadar bir sürüşüm var. Fakat listelerde 0 KM olarak görünüyorum. Sorun nedir anlamadım.

bu sürüşler istatistik bilgiler kısmına eklenmiştir @Uğur S. , onları da bir kontrol ediverin.

liderlik sıralamasında hesaba katılması için,

1- sürüşlerin belediye sınırları içinde olması
2- en yüksek hızın 40 km/saat i geçmemesi
3- tek bir sürüşün, 35 km. yi geçmemesi
4- ortalama hızın da 30 km/saat in altında kalması gerekiyor.

bir desürüşün yollarda yapılmış olması gerekiyor sanırım. c.tesi günü yol olan ama Google'da yol görünmeyen bir kısımdan (TPAO'nun oraya bağlanan yol) geçmiştim. istatistik kısmındaki km, liderlik km'mden 1 km fazla. sanırım o kısmı eklemediler... işte deneye yanıla keşfediyoruz bi'şeyler :D

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Belediye sınırları anahtar kelimem sanırım... Ben İstanbul'dayım. :)

@Uğur S.

Ben de yükledim, hiç sıkıntı çıkmadı :)

@Edip Dinçer (link)'da sıkıntı çıkmıyor ama (link)e gidip Çankaya Belediye'sine girersen kişileri ve mesafelerini listeliyor. İşte ben orada 0 KM görünüyorum. Sen de öyle görünüyorsundur bence. Bir bakabilir misin?

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
166. sırada 0 km ile gururla duruyormuşum meğersem :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Eheh onu kastediyordum işte. Belediye sınırları içinde değiliz maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
49. sıradayım, bugun işten donerken yolu uzatayım bari:)
Bu arada grup adlarında ' hobi olarak gene yap' diye bir grup var, kuran aramızdaysa yürekten kutluyorum, her gorduğumde gülüyorum:) sırf adından dolayı ben de o gruptayım:)

• Beğen
Tepkiler: CandanC
O zaman bize en sonda şu pastayı verecekler;

http://img-comment-lol.9cache.com/media/6f6db460141682138618094044_700w_0.jpg

@Edip Dinçer

Ben biraz önce sıralamaya baktım Edip, sen 174 km'yle 17. sıradasın.

Lider Tablosu > İstatistiki lider tablosu > Çankaya Belediyesi > Türkiye'den katılanların sıralaması.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
İstatistiki tabloda çıkıyoruz. Fakat bunlar sonucu etkilemiyor. Çankaya Belediyesi takımına katkımız yok maalesef :(

• Beğen
Tepkiler: Hanifi yüksel
Geri