Kızılçam
Bitkisel Üye
- Tepki
- 267
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Sevgili Bisikletforum üyeleri; Bugüne kadar gerek bisikletle, gerek araçla, gerekse yürüyerek doğada aktiviteler yapmayı hep sevmişimdir.Bu yaptığım aktiviteler boyunca doğayı kirletmemeye özen gösterdim.Lakin birileri bunu umursamıyor.Rastladığım bu üzücü manzaralardan birkaç örnek vererek konuya başlamak isterim;

Bu konuda benim en çok uyuz olduğum insan(!) tipleri:
Bunu yapan insanlar(!) ya bu atıkların doğada çürümesi için yüzyıllar gerektiğini bilmiyor ya da bunu umursamayacak kadar bencil.
Yani öyleleri varki 2 metre ilerisindeki çöp kutusuna çöp atmayı bile beceremiyor direk fırlatıyor yere
.Böyle yapanları ne zaman görsem o çöpü o kişiye yedirtmek geliyor içimden.Uyarmaya kalktığımda ise "Sen kimsin gardaşım,sen çok mu akıllısın...vb" gibisinden cevaplar aldım hep.Giderek artan bu çevre kirliliği yüzünden sonumuz Yıldızlararası filmindekinden daha kötü olacak gibi
.

Bu konuda benim en çok uyuz olduğum insan(!) tipleri:
- Sözde yeşilliği sevdiği için piknik yapmaya gelenler ve işleri bittikten sonra çöpünü doğaya atanlar
- Yolda giderken çöpünü arabasından dışarı fırlatanlar
- Akşam olunca zıkkım içip şisesini atmakla kalmayıp kıranlar
- Sigara içtikten sonra izmaritini atanlar
Bunu yapan insanlar(!) ya bu atıkların doğada çürümesi için yüzyıllar gerektiğini bilmiyor ya da bunu umursamayacak kadar bencil.
Yani öyleleri varki 2 metre ilerisindeki çöp kutusuna çöp atmayı bile beceremiyor direk fırlatıyor yere