Scudo Sports

Etiler

sizin bisikletiniz gri renk mi geçende bi scott gördüm etilerde 2-3 gün önce sabah saat 8 civarlarında

Scudo
@kaptan vural 74

bir kere ulustan yukarı çıkayım dedim 50 tane köpeek kovaladı o gün ölmediysem bir daha ölmem ben :d ulus demeyin bana :D

@Ege Muallaoğlu

benim bisikletim mavi.resimde de görüldüğü üzere.nadiren sabahları çıkarım.beyaz bir giant,mavi bir scott, kırmızı bir specialezıd ve gri bir giant'ım daha var.tam bir ruh hastası modeli yani :D :in:

@Ali Emre Akcan

slm.arkadaşlar pazar çıkıcaksanız toplanma yerini söylerseniz katılmaya çalışırım.CNR'daki işimi erken bitirebilirsem tabiki...yarın fuar son.stand kaldırıcaz.ekibin başında olmam gerekli.

evet :D ama güzel yanı bi gün görmek isterim :D bu arada hafta içi saat 4 den sonra falan bir gün müsait olursanız görüşelim tanışalım numaram 0537-333-62-26

slm.etilerden Enver ben.arkadaşlarla msn2lerimizi ve ceplerimizi kaydediyoruz.ekle istersen buluşalım.bizden önce bi program yaparsan sen bilgi ver önceden ben paylaşırım diğer ekiple.

@Ege Muallaoğlu
egecim yiğit ben yiğit tosun sair behcet kemal 8d den hatırlarsın belki artık siz cok uzak kaldınız bana buyukcekmece deyim bn :( ama gelebilirsem borlayla seninlede gezmek isterim yani bol bedallar egecim :)

Cumartesi Sarıyer gittim geldim 16, 18 saatlerinde çevremde Doğru dürüst kimseyi göremedim nerdesiniz niye biribirimizle irtibat kuramıyoruz.
/] Adresine e posta Atin lütfen .... turker.unal @ gmail.com [email

18 nisan pazar günü belgrat mangal keyfi bisiklet gezisi yapılacaktır..saat 9:45 de beşiktaş barbaros hayrettin heykelinin(iskele önü) önünde toplanıp belgrada geçicez.katılmak isteyen herkesi bekliyoruz.iletişim için 0533 491 70 59.yada faceden bilgi geçin katılım için...tüm bisikletçilere duyurulur.. bol pedallı günler :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yiğit nasılsın ya hatırlamazmıyım hatırlıyorum valla gelirsen bu taraflara dolaşalım bende yol bisikleti sürüyorum

SElamlar herkese, ben de Levent te oturuyorum. isten erken kacabilirsem aksam sahilde, onun disinda cumartesileri heryerde biniyorum.
Organizasyon yaparsanız zevkle katılırım.

Boğaziçi üniversitesi varmı acaba?

@Murat Emre Atabek

Evim zeytinburnunda. Hafta içi gidip geliyorum..

Bende Levent Gazeteciler Sitesindeyim. (Mayadrom yakını) İş çıkışları sürmeyi hedefliyorum. Mümkün olduğunca aynı saatte işten çıkmaya çalışacağım.
msn adresi olarak tolga_cabuk@hotmail.com
isterseniz irtibata geçebilirsiniz.

Geri