Scudo Sports

Etiler

bende baltalimanındayım. sarıyer tarafına turlayabiliri.haftasonları erken saatde. 0533 336 96 96

Scudo
merhaba kerim.isim biraz sakat ama neyse :D bende etilerdeyim.pazarları tur düzenliyoruz devamlı.tur bölümünden ismimi araştırıp yağtığım turlara bakabilirsin.görüşmek üzere.bu arada tufan diye biri var muhatap olma bence

kalmadı yahu :D etiler versek bitane olurmu görüşmek üzere

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bende yeni üyeyim ve kıdemli üyeler ile kaynaşmak çok kolay, yeniler çekinmeden organizasyonlara dahil olabilirler.
Zaten performans istenen organizasyonlar baştan söyleniyor. Yeniler onlara hiç bulaşmasın, adamlarda karbon var :D

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Tolga Çabuk

arkadaş nazar deyicek sonunda carbona yahu. :D :D alın ulen sizin olsun nedir yani.carbon dediğin dalda bir kuru yaprak

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çabuk
@enver avcı

Tahtaya vuruyorum merak etme Enver... Valla bu hediyeyi geri çevirmek istemezdim ama hakkını da vermek gerek o bisikletin :D Bence sende kalsın:in:

Merhabalar,

1,5 ay kadar önce 18 yıllık Sarda marka bisikletimi satarak Salcano Astro 243 SD modeline geçiş yaptım. Ağırlıklı olarak Sarıyer, Bahçeköy, Eminönü, Taksim civarlarında turluyorum.

Herkese keyifli pedal çevirmeler dilerim. :)

BÜlent Abi yeni bisikletin hayırlı olsun nice uzun yollara bol doğalı pedallamalara :)

Sattığınız bisiklet çok kötü durumda mıydı?

@Barış TURAN

Aslında 18 yıllık kullanım süresine rağmen yeni gibiydi ancak teknolojik açıdan geri kalıyordu. 18 vites olması, kadrosunun ağırlığı ve amortisörünün olmayışı gibi nedenlerden ötürü artık veda etme zamanı gelmişti eski dostuma :)

Levent'ten selamlar...
Yeni bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun. Ben de 2 ay önce Trek 7.0 aldım. Memnunum. Bu iş beni sardıkça üst modellerini de alırım diye tahmin ediyorum.
Bisiklet turu organizasyonları yapıyorsanız ben de katılmak isterim. Selamlar...

Mevcut bisikletimi kardeşime vererek Sedona 751'e terfi ettim. Bu aralar sık sık Belgrad Ormanı turları yapıyorum. Civardan katılabilecekleri beklerim.

Herkese iyi günler.Bende yeni üyeyim.Şişli'de oturuyorum.Yol tipi bisiklete uygun gezi veya antrenman amaçlı organizasyonlara katılabilirim.

Herkese iyi günler.Şişli'de oturuyorum hafta sonları genelde antrenman odaklı Beşiktaş/Rumeli feneri sahilden sürüyorum.Hafta sonları sürüşlere katılabilirim.

Selam arkadaşlar.Şişli.Beşiktaş.ve Etiler civarı bisiklet tutkunu arkadaşlarla gezi veya antrenman odaklı pedallamak istiyenler bir araya gelelim.17 Mayıs sonrası için plan yapalım.Ne dersiniz? Kaan Salih Akpınar(05353836644)

ben de beşiktaştayım. bebek sahilde pedallayan varsa katılabilirim
Iyi gunler dostum.Kapanma sonrası hafta sonlari Besiktas/Sariyer organizasyonu yapabiliriz.Kaan Salih Akpinar(05353836644)

• Beğen
Tepkiler: drmm
Iyi günler arkadaşlar.Genellikle rota Beşiktaş/Rumeli Feneri antrenman modunda pedallıyorum19 Mayıs sonrası için grup oluşturup Pazar sabahları pedallayabiliriz.Tek başına sıkıcı oluyor.🙂

Beşiktaş - Sarıyer güzergahında bende sürüyorum

Geri