Scudo Sports

Eşofmanla bisiklet sürmek

Kapitalizmle kominizmi ayıran berlindeki duvarı eşofmana alet etmek büyük başarı olmuş. Milletin giyimine karışma hakkını kimden aldın acaba? Üslerde bir arkadaşında dediği gibi "saçmalamışsın."

Scudo
Genel kurallar çercevesinde bisiklet sürmek için gerekli bir giysi diye birşey yoktur. Zorunlu olması gereken giysiden ziyada güvenlik ekipmanlarıdır bu tarz ufak şeylere konu açıcağına kask kullanımı eldiven kullanımı ve gözlük takma konusunda bazı arkadaşları ikna etme cabası içinde olsanız daha yararlı olur.
Bazı arkadaşlar kaskı saçım bozuluyor diye takmıyor, bazı arkadaşlar eldiveni terletiyor diye takmıyor ..vb bir çok hayati konu varken yok o tayt giysin bu forma giysin sen eşortman giyme gibi abzürt konular çok itici bence..
Herkese güvenli sürüşler.

Mehmet sunu bombayı bırakıp pimi çekmiş anlaşılan:))

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cyurdasiper
Evet engeli kaldırdım ve mehmetsunu'nun bu kadar tepkiye maruz kalan yazısını okudum. Sonrasında mehmetsunu'yu engelleyerek ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu tekrardan anladım ve tekrardan engeli bastım. İyi forumlar herkese :)
facepalm_227789.jpg

Kronik bir trol denemesi başarısızlıkla sonuçlandı. Daha keyif veren yazılar daha büyük polemikler yaratacak fikirler bekliyoruz Sunu'dan.

Gönül isterdi tayt ve forma giymeyi ama maddi durum el vermiyor malesef :( jelli bir forma bi tişört ya da forma neyse en kötü 80-90 tl ayda 200 tl ile geçinen nasıl alsın? (Kendi şahsıma konuşuyorum asgari ücretle çalışıp ayda 1100 tl ödeme yapıyorum bankaya)

• Beğen
Tepkiler: Murats05
@Birhan K.
En guzel yorumu sen yapmissin hocam. Trollukse komik ciddiyse trahik. Net. Kimae ne kimin ne giydiginden hala anlamis degilim ve omrumun sonuna kadarda anlayacagimi sanmiyorum bu kafayi.

@Murat B.
Süpermis :)

@ÖmerMurat
:D eeheheh cok agresif bi yaklaşım

@mariokaldato

Ne alakası var, tam olarak anladığımdan emin olmak istedim :tskler:

385748_450963258247652_51262725_n~2~2.jpgbu kiyafetle tura cikmani istiyorum memet sunu
Rampada pedala abanirken terliğinin firlayip gitmesini istiyorum memet tunu
O hengamede asofmanli bi mtb cinin sana makas atmasini arzuluyorum memet kuna
Terligini ararken polisin çevirme yapip sana alkol testi yapmasini istiyorum memet punu

dışarı bisikletle çıkacam mesela eşofman var elimde, tayt falan yok bisiklet giysisi yok, ben bisiklet sürmeyecek miyim yani şimdi
ayrıca "bisikletin üzerinde kullanma klavuzunu okumadan sürmeyiniz" yazıyor
kullanma klavuzunu okudum , eşofmanla sürülmez yazmıyor.

Kabus is kam beeeekk

385748_450963258247652_51262725_n.jpg

Polsin cevirmesinde kaninda yuksek oranda bim mali danotte cikmasini istiyorum memet tinne
Polis kkarakola gotururken cevreden toplanan market bisikleti çetelerinin yuhlamalarina ugramani istiyorum memet kuru
Polisin onlarida toplamasini istiyorum memet pumi
Hepinizin ekip aracina bindirilirken ani bi anonsla sizi orda birakmalarini istiyorum memet guru
Adamlarla kanka olup market bisikletine gecme ilanini buradan okurken cekirdegimi çitlemek istiyorum memet kalkano

Geri