Scudo Sports

Eşofmanla bisiklet sürmek

@mariokaldato

Bim danonesini hor görmeyelim. Mikemmeldir :koptum::D:koptum: Ayrıca bimde buono bitter yaprak çikolatayı şiddetle tavsiye ederim. Ülker , eti yanında halt yemiş. Best chocolate in the world!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Delinin biri kuyuya bi tas atti kirk akilli cikaramiyor
Ahahahahh
Ama cocugu engellemeseydiniz iyiydi..

@Anonim
Bu maddona mi ya kartal kardes
Resmen nihat dogan sanki

• Beğen
Tepkiler: mahmut koç
Mtb mi aldım, ilk taytimi, firmamız giydim çıktım yola...Herşey süper, mtb mi aldım, taytimi, formami giydim, çok yakınım birini ziyarete gittim. 75 yaşındaki çok yakınım makul karşıladı, 40 yaşındaki diğer yakınım bir güldü bir güldü, sanirsan bayilacak, uzunca bir süre bırak tayt giyme bisiklet ten sogudum.
Kendime gelmem neredeyse bir yıl sürdü. Şimdi tayt giyip rahat rahat dışarı cikiyorsam ruh halim iyi diyorum, yok tayti çekip içimde bir daralma varsa özgüven yerde surunuyor diyorum. Ama zamanla insanlarda bende alisiyoruz diyorum. Pedala devam :)

@afcu

Mesajı yazarken google translate mi kullandınız hocam?

:D hehehe iş gırgıra bağlamışta. Yahu biz eskiden terlik takunya pijama kot gömlek kaban kar eldiveni aklına ne geliyosa kullandık. Hatta kazakla kullanıp akıllanmayıp bir çok kez hasta olmuşluğum vardır. Nedir yani illa taytmı giyah? :D

Edit : Fotoya bakıp hep tayt giydiğimi düşünmeyin sakın. :)

o değil de konu açık hunili paylaşımına döndü :koptum:
http://www.enyenikarikaturler.com/portal/wp-content/uploads/2012/08/on-ad%C4%B1mda-on-iki-ad%C4%B1m.jpg

@mehmetsunu
:D yok bee takiliyorum memet ne demis maykil boltayt " bir trol bi trole gel beraber berbere taytla gidek " demiş ama dememişte olabilir emin degilim

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Duygu ve düşüncelerinize saygı duyuyorum ama başkalarına yanlış bir ifade ile aktardığınız için yazıyorum bunu.
Size ne? Ne olacak ki eşofman giyince? Başkası kendini donu ile rahat ettirir isterse öyle giyer sürer? Ne olacak ki yani? Ben eşofman kullanıyorum kullanmaya da devam edeceğim. Özellikle şu sınav senemde kilom arttığı için daha çok tercih ediyorum.
Duygu ve düşüncelere sonuna kadar saygı duyulmalıdır

Kim ne ile çıkmak isterse çılar.kimse size skinny tayt niçin giyiyorsunuz demiyorsa sizde kimseyi eşofman giymesi ile eleştirmeyiniz.Zaten biz bisiklet tutkunları insanlara bisiklet sporunu sevdirip, arabadan inmesi ve bisiklete binmesi için yönlendirmeye çalışırken sizde iyice karıştırmayın durumu!

• Beğen
Tepkiler: engin444
Eşofman, palto, sıfır kol, yırtıl kot vs isteyen istediğini giyer. Ben burada irdelenecek bişey görmüyorum. Ama şu var ki, tabi ki uyumlu giyinmek, sportif görünmek şahane bişeydir. Ama bunu yapmayan adam ya aynı fikirde değildir yada bu aralar parasını başka şeylere harcamak zorunda kalmıştır :)

Geri