Scudo Sports

Eşofmanla bisiklet sürmek

"Eşofmanla bisiklet sürmek" kişinin kendine yakışanı giymesidir..

• Beğen
Tepkiler: Aryel
Scudo
Mesleğim gereği bisiklet sürsemde, sürmesemde hep eşofman giyiyorum. Eşofmanla bisiklet sürerken de bir sıkıntısını görmedim. Paçalarıma paça bantı takıp biniyorum.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@BurakLEE 1. Konu triban 520 kötü bir bisiklet değil ama şuan fiyatı çok yüksek ben çok uygun almıştım o yüzden şimdi sattım Fuji var, ve giant var ikiside yol bisikleti alışırsınız paçaya bant takarasiniz yoksa çok pantolon yırtılır ben çok yırttim
2. Konu takım elbise ile eğilmek problem değil ama terlemek ve elbisenin camurlanmasi kirlenmesi problem o yüzden ben saatlik hava durumuna göre hareket ediyorum, eğer islanacaksam bisiklete binmiyorum. Tavsiyem şehir bisikleti,+ çamurluk+ yağmurlu üst ve yağmurluk pantolon,

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Esofman bol oldugu icin insana bi rahat geliyor ancak tayt kiyafet forma herneyse onu giydikten sonra baya sıkı bisey olmasina ragmen esofmandan daha rahat oldugunu anladim kisin ise uzun forma ve ayriyetten formanin ici polarli formam var kisin bile terletiyor giyemiyorum tip tip bakmalara bende maruz kaliyorum ama baya az ben istanbulda yasadigim icin burada bu tarz bisiklet surenler fazla oldugundan insanlar sanirim biraz daha alisik o yuzden fazla bakan yok

İsteyen istediği gibi yakıştıran yakıştığı gibi sürsün arkadaş moda da neymiş kot pantolanlada sürerim eşofmanlada ne olacak nasıl rahat hissediyorsa sürsün millet

Aslında bahar mevsimlerinde güzel de olabiliyor. Pedalla gitsin.

Kolay gelsin ben bisiklet sürerken paçam ön aktarıcının solunda bir tel var ona çarpıyor.o teli nasıl kısaltabilirim .
739cd054faba0c5603673f5c9c7a67ca.jpg

LG-H870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Ucu keskin olan bir yan keski ile kesebilirsiniz. Ucu keskin olmayan yan keski ile keserseniz tel ucu dağılır değiştirmek zorunda kalırsınız

(link) yan keski için görseller

Peki telin ucuna o küçük kapağı nasıl koyacağım ?

" her oyunu kuralına göre oynamak gerekir " böyle düşünüyorum açıkçası . Tayt olmasada üstüne şort giyip kullanılabilir.

@Ali_Bey00
Hocam bisikletçilerden tel ucu derseniz verirler . Tele oturttuktan sonra hafifçe yan keski ile üstüne basıyorsunuz tamam .

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Ali_Bey00

Telin ucunu kargo burnu gibi penseyle içeriye doğru hafifkene eğebilirsin,bende öyle kullanıyorum.Bende sadece o orta ayaklık gevşeyince sıkıştırması sıkıntı yaratıyor.Ön aktarıcı sökülmeden alyan oraya girmiyor.Oda vites ayarıydı vs uğraştırıyor diye bulaşasım gelmiyor.

Ben bu eşoftmanı (link) kullanıyorum,gayette memnunum. Altına pedli bisiklet shortu kullanıyorum.İyi bir kombin oluyor. Tabi eşoftmanlı kullanımlar daha çok relax modta sürenler için,performans sürüşleri için tayt şart,aerodinamiklik açısından.

HTB1Uu0GMpXXXXc7XXXXq6xXFXXXK.jpg

• Beğen
Tepkiler: Osman AYAZ
Vakit ve enerji israfı bir başlık. Yeter ki bisiklete binin. O kafi.

İsteyen istediğini giyer. İse gravel bisikletimle gidip geldiğim için işe gidip gelirken normal giyiniyorum ayağımda spdler oluyor ama. Amacım bisikletle gezmekse, sporsa formamı, taytımı giyorum, çünkü bana rahat gelen, kendime yakıştırdığım o. Tabi bir de kişinin zevki var. Bana göre tutup ta şehir bisikletinde tayt giymek abest kaçıyor, tıpkı yol bisikletinde eşofman giymek gibi. İlk tayt giymeye başladığımda çekinmedim değil, şimdi umurumda değil. Eskişehir'de yaşamanın avantajı, fit, sportif görünüşlü birini görmek hoşlarına bile gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@Çağdaş78 bayıldım bu buluşa , süper bir icat bravo diyorum !

Selam bisiklet dostları. Geçenlerde lescon mağazasında çok güzel bir tayta denk geldim. Tayt diyorum ama kalıbı şöyle, normal bir taytan 2-3 cm daha bol, bacakları inanılmaz sıkı tutmadığı gibi paçaları da sadece zincirle temas etmeyecek kadar dar ama bilek kısmını çorap gibi tutmayacak kadar da bol. Yan tarafındaki 4 nokta ve paça kısmındaki çizgi ile marka amblemi reflektör özellikli. Tam tayt giymek istemeyenler için en azından bir alternatif olur diye sizinle paylaşmak istedim. Ben kalıbını çok beğendim aldım. Size de fikir vermesi açısından fotoğraflarını atıyorum. İşinize yaramasını umarım. Sağlıkla kalın (Fotoğraflar tam net değil kusura bakmayın lütfen)

Edit: Fiyatı yazmamışım, 90 TL arkadaşlar.

IMG-20181021-WA0001.jpeg

IMG-20181021-WA0003.jpeg

Çok güzel bir ürün, özellikle tayt giyiyorum diye sürekli eleştirilen bana da çok faydalı duruyor. Size de yakışmış. Ne kadar fiyatı var...:)

Geri