Scudo Sports

Eşofmanla bisiklet sürmek

@kutlucan okulda bisiklet park yerleri var oraya birakiyorum genelde. Bazen sinifin oraya getiriyorum. Sinifa sokarim da hocaya ayip olur :D

Scudo
@mehmetsunu

grand fondo yarışında,sevgili dostum bahtiyar her zamanki gibi eşortmanı ile yarıştı,ayrıca walkmani takımları ile hazır idi,
ve kendi katagorisinde 12 'inci oldu,bahtiyar kartepe bisiklet takımının elemanı idi,ve gerek ben gerekse erkan bahtiyar formalar ile yarıştık,erkan kendi katagorisinde 14 'üncü oldu,esasında demokrat düşünür isek kişi esasında hür,
isteyen istediği şekilde yarışabilir,kendi namıma hiç bir şey almadım ,eşortman benim için konforlu değil kışlık uzun tayt son derece konforlu,yarış esnasında konforizme önem verilmeli,ve hatta 30 km pedal kesmeden basılıyor ise aynı durum.

bu arada 40.004 'üncü mesajı atmış olduk,mehmet aga silinen mesajlar tahminim 10.000....

@Furkan TK

kişiler hürdür,furkan idmanlarda biliyorsun kimse kimseye bi şey demedi, bizler demokratız ve demokrat bir takım idik,

Bi mtbci olarak jersey altına capri candır diyorum (bisikletle olan renk kombinasyonuna uygun şekilde tabiki

• Beğen
Tepkiler: yigit_ktk
Bisiklet sürmek ne kadar güzel bir duygu olsada dünyada bisiklet ticari bir faaliyettir.bisikletin yanında kullanıcısı düşünüp kask veren bir şirket var mı?yok olmaz çünkü her şey para.o yüzden insanın alım gücü neye yetiyorsa onu kullanır.

@Mehmetemin11

Ben de nereye gidiyorsam ona göre giyinirim.
Bisikletle gidip, Dışarıda yemek oturmak vb. için mesela ona göre giyinirim. Eşofman olmaz.

Hafta sonu toprak yollarda bisiklet kullanacaksam terletmeyen eşofman giyerim.

Bisiklet için kıyafet değil, bisikleti nereye gitmek için kullanacaksam ona göre kıyafet kuralı geçerlidir yani.

Kuralın tek istisnası “kask” tır.
Onu hep takarım.:)

Kafama göre nasil giyinmek istiyorsam öyle giyinirim. Farketmiyor yani şort olmuş eşofman olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
her türlü velespit de siyah kot ve tshirt kask+eldiven+gözlük.

Aliexpress siparişimin yanına fotoğraftaki bantlardan 2 adet hediye etmişlerdi, ama yeşil olanından. Eşofman paçalarını bunlarla sarıp rahat rahat sürüyorum.
image-4682727-e7724ee8abc511c6abee5a6986df83f0-product.jpg

@Ahmetek hocam triban 520 bende düşünüyorum ama takım elbise ve yol bisikletinin eğik duruşu kafamı karıştırıyor, şehir mi alsam diyorum, seni gördüm nasıl vaziyet memnunmusun?

Yıllarca bisiklete özel kıyafetlerle binmenin zorunluluk olduğunu zannederek ben de bisiklet kıyafetleriyle işe gidip sonra kıyafet değiştirdim. Bu yıl keşfettim ki kıyafet çok önemli değil. Nereye gideceksen ona göre giyinmek, çantada bir yedek tişört taşımak yeterli. Sadece turlayıp eve döneceksen özel kıyafet tercih edilebilir, hatta öylesi daha güzel olur. Ama yıllardır benim gibi bisikleti ulaşım aracı olarak kullanan biri hemen her kıyafetle bisiklete binebilir.

• Beğen
Tepkiler: slckats
kendi düşüncesini başkasına üzerinde kabul ettirmeye çalışan bir zat daha. kıt bir yazı olmuş. Bisiklet sadece tur için kullanılmıyor. kullanıcı bakkala ekmek almaya giderken pekala eşofmanını giyebilir. Bütün yarış ve tur takımlarını giyecek değil. Ya da havanın durumuna göre giysilerini seçebilir. Lütfen daha kayda değer şeylerle uğraşalım.

@Seko88 şair burada ironi yaparken edebiyattaki yeteneğini kullanıyor. Hemen kızmayın. Yazarı takip ettiğiniz zaman farkedeceksiniz. Oldukça eğlenceli :):):)

Zerre kadar umrumda değil insanların ne düşündükleri, nasıl rahat ediyorsam öyle giyiniyorum. Bisiklete binerkende, özel hayatındadır.

Geri