Scudo Sports

Eskişehir'den Günün acı haberi :(

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.083
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
2 Arkadaş Porsuk çayı'nda ki buz üzerinde bisiklet binerken suya düşerek boğulmuş ne yazık ki....:(:(
(link)

Scudo
Bisiklete binerken suya dusmemisler yalniz. Buzun uzerinde bisiklete biniyorlarmis, buz kirilinca bogulmuslar. Zaten muhtemelen hipotermi yasayip bilinclerini yitirmislerdir.

Cocuklarimiza neden-sonuc iliskilerini ogretmemiz gerektigini gosteren aci bir haber. Allah rahmet eylesin, ailelerine sabir versin.

Ailelerine sabır dilerim.

Allah ailelerine sabrı cemil versin. çok zor bir imtihandır.

Çocuklarımız için derin teessürlerimi iletmek istiyorum. ne yazıkki güvenlik ne demek, kaza ne demek, risk ne demek sonuçları ne olur konusunda yeterince bilgilendirilmediklerini düşündüğüm iki çocuğun trajik sonları ile karşı karşıyayız. İşin ucunda bisikletin olması bizler açısından üzüntüyü bir kat daha arttırmıştır. Bir bisikletçi dostumuzun değindiği üzere çocuklar neden sonuç ilişkisini tam olarak kuramıyorlar. Yani kırmızı ışıkta geçmenin, denizde açılmanın, sağlıksız besinleri yemenin, yangın çıkaran maddelerle oynamanın nelere yol açabileceğini bilemeyebiliyorlar. Buz üzerinde bisiklet sürmekte bir oyun gibi gelmiş olabilir. Bazen bisiklet kullanan yetişkinlerdede aynı kör nokta söz konusu oluyor. Bisikletle yokuş aşağı kontrolsüz bir şekilde inmek, takip mesafesini iyi ayarlayamamak kazalara davetiye çıkarıyor. Bir anlık dalgınlık, bir anlık gaflet geri dönülemeyecek kayıplara yol açıyor. Her şeyden önce güvenlik, güvenlik, güvenlik, dikkat.

Görüntüleri izledim üzüntüm bir kat daha arttı. Sadece bir kişi çabalamış, sahilden izleyenler her ne pahasına olursa olsun bir şeyler yapabilirlerdi.

Bildiğim kadarıyla porsuğun o kısmının derinliği bir adam boyunu geçmez.

üzücü haber. keşke demek için artık çok geç. ebeveynlerin daha dikkatli olması gerekli. yerinde yapılmayan uyarılar kötü sonuçlar doğurabiliyor.
ben bile 27 yaşımdayım ve hala antrenmana çıkarken annem arkamdan ''oğlum terli terli su içme'' der.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Hala bu olaydan dolayı sinirlerim üzerinde. Bir muhasebe yaptım. Porsuğun kenarında durup mal mal çocuğun boğulmasını seyreden yaratıklara sorum: Çocuğun belki bir saat sonra anne ve babasının düşeceği durum hiçmi aklınıza gelmedi. Yaşam mücadelesi içerisinde bir sabiyi kurtarmak bu kadarda mı zordu. Suya girseydiniz o su boğazınıza gelmezdi. Aranızda yüzme bilen hiçmi yoktu. En fazla soğuktan bir kaç gün hastanede vakit geçirirdiniz. Yazık gerçekten yazık. Bakın birde gavurun !!! adamlarına insana gösteremediğimiz hassasiyeti bir köpeğe gösteriyorlar,

(link)

Geri