yusuf karaca
Üye
- Tepki
- 56
Eskişehirde bisikletliler kaldırıma çıkınca(doğru birşey de değil aslında) suç oluyor ve 1 saat azar işitiyoruz. Yola inince sürücülerden azar işitiyoruz, biz nerden gidelim peki. :bilmiom: Kaç tane bisiklet yolu var Eskişehirde.Ve bu gün kent oramandan kısa bi tur yapmış dönüyordum. Neşem yerinde bisiklet yolundan gidiyorum. Bisklet yolu yolluktan çıkmış yollar okadar bozuk ki ağaçlar yolu neredeyse tıkamış şehirin merkezindeki ağaçları budarlar neden buradaki ağaçları budamıyorlar
ve bunlardan zar zor kurtuldum gidiyorum sakinleşmeye çalışıyorum sonra kaldırımdan değilde bisiklet yolundan yürüyen insanları gördüm ve önüme çıkan ilk kişiye şunları söyledim bakarmısınız burası bisiklet yolu neden kaldırımdan değilde burda yürüyorsunuz onu cevabı şu oldu sanane istediğim yerden yürürüm sanamı kaldı bücür ve ardından küfürü bastı kan beynime sıçradı :boese157: ve oradan hemen uzaklaştım!!! Sizin de başınıza böyle olaylar geldi mi geldiyse nasıl davrandınız.Benim davranışım yanlış mı? Bu duruma nasıl çözüm bulabiliriz?