Scudo Sports

Eskişehirde bisikletim çalındı....!

Ne zorluklarla aldımız gozumuzden sakındımız bısıkletlerımızı bu sıfatsızlar çalıyor :S:S

Scudo
Bülent abi geçmiş olsun benimkide çalındı siyah beyaz 2008 sedona 761 imzamdaki bisiklet çalınmıştır.Bugün dersaneler sokağından.

@kir-pi
Cok uzuldum kardesım ınsallah senın bısıkletınde tez zamanda bulunur,el bırlıgı ıle bulacaz senınkınıde uzulme sen!

Bulunduğuna çok sevindim ne de olsa birlik ,bütünlük, tek yürek olmanın en güzel örneğini bisikletforum aracılıgıyla bisikleti bulan arkadaşımız gösterdi:eek:..
ve Mutlu son:)..

onunla geçmiş olsun..
konuyu okumaya başladığımdan beri aklımdan geçen "Allah vere de bildik bi bisikletçiye satmaya çalışsa" oldu.. gereğini önce bisikletçi sonra sen yapardın zaten..

neyse bakalım..ana iskelette eksik olmadığına göre diğerleri halledilir elbet..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
İnşşallah benimkide bulunsada rahatlasak.

geçmiş olsun arkadaşlar,üst üste 2 konuyu görünce şaşırdım.iki tane Eskişehir olayı:(
gözümüz gibi baktıgımız bisikleti şerefsizin biri gelsin götürsün :mad:

bisikletinizin bulanmasına çok sevindim herkese nasip olmuyo böyle bulmak:D
inşallah diğer çalınan bisiklette en kısa zamanda bulunur da gene seviniriz.

@matzbacher

konunun sayfalarına bakmadan cevap yazıyosun arkadaşım bisiklet bulunmuş..

gözünüz aydın :D

aynı bisiklet bende de var. çalınsa bana evlat acısı gibi koyar. valla beş dakikalığına da olsa kilitlemek lazım bisikleti. bu tip bisikletler çok dikkat çekiyor, affetmiyor namussuzlar gördükleri yerde.

nadiren rastlanan bir olay başınıza gelmiş ve bulmuşsunuz bisikleti. çok sevindim bülent bey, şanslı azınlıktan birisiniz.

@volkii

her kadronun ayrı numarası vardır orta göbeğin altında yazar genelde

Geri