Scudo Sports

Eskişehirde bisikletim çalındı....!

Scudo
@Recep BARITCI
Tesekkur ederım arkadasım ınsallah bulunur ama buyuk ıhtımal ıle fevzı cakmak kuyubası yada tunalı cıvarından cıkacak gıbı gorunuyor!

Abicim çok geçmişş olsun :(
İnan çok üzüldüm.. İnşallah en kısa zamanda sağ salim bulursun..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Bunu bir bisikletci yapmis olamaz bence. Kötü niyetli, satip paraya cevirmek isteyen birinin isi bu. allahindan bulsun.... Eskisehir gibi kücük bir yerde iyi cesaret walla.... gecmis olsun

• Beğen
Gece gece ilk ben tebrik ediyim...gerçekleşme ihtimali az olan bi olay başınıza gelmiş.....gözünüz gibi bakın artık ona:)

Mutlu son, değişen parçalar ne? :)

• Beğen
Esnaf sarayının önünde sürülmesi büyük cesaret. Demek ki korku da yok çalan(lar)da. Sonuçta şehrin göbeği, her an bisikleti bilen biri çıkabilir. Ki neyseki çıkmış da... Gözünüz aydın, bulunmasına sevindim. :)

• Beğen
Gözünüz aydın sevindim bisikletinizi bulunmasına . Bende espark etrafında gördüm ama yetişemedım altımda bisikletim yoktu pazartesi akşamıydı neyse önemli olan bulunmuş olması .

• Beğen
Degısen parcalar corratec gıdon,aboeba barend,xt vıtes ve deore fren kolları,allen vıdalı elcekler,tchıbo km saatımın sensoru :(
Yerıne takılan parcalar ıse markası bıle olmayan gıdon sacmasapan bı elcek ve acera vıtes kolları:(
O parcaları buldugum zaman ortalıgın karısacagı kesın cunku bılen bırının ısı bu ama zaman lazım :(

Badi hade gözümüz aydın, çok sevindim valla.Değişen parçaları sorun etme biz bişekilde tüm eksikliklerini gideririz sen merak etme senin canına bişey gelmesin.

Geri