Scudo Sports

Eskişehirde Bianchi Dakar

B.Emre Kodal

Daimi Üye
Tepki
87
Eskişehirde adalardan Bianchi dakar marka bisikletim çalındı. Ayırt edici özellikleri: salcano astro jantları 24 telli ve yassı,gri renk kadro, gidon boğazı kahverengi zoom.kadronun üzerinde siyah beyaz davalı bayrak resimleri.
gri arka deore lx aktarıcı.

Gören Duyan Olursa İrtibat için : 0506 899 58 43
ESKİŞEHİR burak

Scudo
Geçmiş olsun, bulunur inşallah. Ayrıntıları yeterince anlatmışsınız ancak bisikletinizin resmi de var mı, buraya koysanız?

• Beğen
Tepkiler: B.Emre Kodal
geçmiş olsun. şarhöyük ve pazarları dolaş. oralarda olması muhtemel. eğer parçalamadılarsa.

• Beğen
valla bisiklete binmekten korkar oldum adalar gibi bir yerden nasıl çalındı ya...

• Beğen
Bisikletimi bugün buldum arkadaşlar artık sorun yok :D ama size söyleyebilceğim bi kaç şey var ben 1 ay 10 gün sonra buldum birkaç parçası değişmiş ama asla pes etmeyin.polis uğraşmıyo falan ama çalındığı gibi direk polise başvurun ve gözünüz hep bisikletlerde olsun gördüğünüz zaman direk bisikletinizi takip edin durduğu yerde polisi arayın o gereğini yapıyo ve de size bisikletinizi veriyolar :)

@level24

Peki ya sonra? Çalan elemanı serbest mi bırakıyorlar?

• Beğen
mutlu son

bisikletin senin olduğunu nasıl ispatladın polise
yakalana elemana ne oldu

• Beğen
@Serden Us

sana soruyorlar şikayetçi veya davacı olucakmısın diye seçim sana kalmış uğradığı zarara karşı dava bile edebilirsin ama uğraşırsın

• Beğen
Tepkiler: S26
@Taner Rona

bisikletimin açıkcası faturası yok. ben çalındığı gününe polise ihbar etmiştim o tarihte çalındı bisikletimin özelliklerini markasını belirttiğim için merkeze geldiğimde bisikletimi almam yarım saati geçmedi çocukda zaten direk itiraf etti satın aldığını falan orada takdir kıymet mi ne diyolar faturası olmayınca öyle bişiy yapıyolar gerçekten inanmazlarsa tanıdık bi bisikletçiyi götürün kaşesiyle beraber sorun kalmıycakdır :)

• Beğen
Tepkiler: S26
Geri