Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Ozican pek msn kullanmıyorum varsa faceden irtibat kuralım ALİ GÜLÜCÜ adım.msnde ekliyecem tabi ama pek açmıyorum

bulent tarıhe bakarmısın :) bırde aynı cumleyı mustafaya da yazarsan daha etik olur oda buradan yazıyor ali gülücüde :) yada nasılsa haftada bır gun görüşüyoruz yüzyüzede söyliyebılırdın alındım doğrusu ama iyi niyetınden yazdıgını bılıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
Ben tarıh ve sahıs gozetmeksızın soylemıstım dostum,bunlar dıgerlerı ıcınde gecerlı.Forum kuralları geregınce ılgılı bolume baslık acılması daha hos oluyor,herkesde bılıyor boylece nerede nezaman hangı faalıyet var:)
Sana saygım sonsuz bılıyorsun:)

@Bülent ONUTKAN

bulent ben o gezı konusunu bır defa actım onuda sırf eskişehir kısmında bırılerı bırseyler yazsın okusun dıye idi ama oda amacına ulaşmadı zaten 2 kişi gittik seyitgaziye :) yoksa buradan tur yazmıyorum bılıyorsun. bakıyorum bakıyorum gunlerce eskişehir başlıgında birşey cıkmıyor canım sıkılıyor bizde buradayız demek için aklıma geleni yazıyorum.zaten senden benden mustafadan ve bırkac kişiden başka da burayı okuyup yorum yapan yok.Bayramı bile 2-3 kişi kutladık ama oturup tartışmaya gelince sen daha iyi biliyorsun herkezden fikirler uçuşuyor herkez yönetici :) bende seni çok seviyorum aynen saygılar sonsuz :) gelecem yanına perşembe gunu ızınlıyım.

Hayırlı Olsun

Kararı okudum daha öncede düşüncemi belirtmiştim, ancak tekrar edeyim; kararda bisiklet yollarının yapımını diğer tramvayın yeni hatları ile oluşturmayı tasarlıyorlar. yani yoldan tramvay geçecek ve o yol bisiklet trafiğine kapalı olacak (neden dersen UKOME kararları).

bunun yanında Ali Gülücü'ye sorun bana anlattı imza kampanyasından sonra Ali ile yolda karşılaşan Sn. Büyükerşen ne cevap vermiş?

Bunu da geçtim, imzaladığımız dilekçelerde yer alan ama cevabı verilmeyen bir konu daha var; yapılan parklara (kent park, sazova parklarına) bisiklet ile giriş izni.

Evet bütün bu olumsuzlukların yanında ben maalesef bu cevabı tatminkar bulmuyorum. Umarım yeni yılda her şey istediğiniz, umduğunuz gibi olur.
Derneğimin kendi forumunda eskişehir temsilciliği altında UKOME'nin aldığı gerekçeli karar ve bununda yanında bisiklet yolları yapımı hakkında bilgiler bulunmakta isteyen arkadaşlar derneğimin sitesinden ulaşabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
20 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ AKŞAM 7DE KANATLI AVM NİN ÖNÜNDE TOPLANIYORUZ.bu seferki gezi değil arkadaşlar bu etkinlikte katılım sayısına göre ortak alınan bir kararla biryerler oturucaz ve kaynaşıcaz ve yapıcağımız gezileri planlıyacaz.Bu sayede gezilere katılan ama hiç aynı geziye katılmadığı için tanışamayanlar tanışıcak ve herkez gezi ve etkinlik fikirlerini diğerlerinin görüşüne sunabilicek.Hepinizi bekliyorum;) (+18)

• Beğen
Tepkiler: emre kızıltan
@ali furkan çatma

bugün skate park açıldı ikieylül kampusunde bilgilerinize

merhabe ben samet eskişehirde yaşıyorum.20 yasındaym.bisikletimi yeni aldım. bu sene sizlerle birlikte perşembe aksamları birlikte olurz.eskişehirde böyle bir grubun olması cok güzel.saygılarımla...

@sametduman

ya samet söylesene hüseyının arkadaşı oldugunu geç fark ettım kusura bakma geldı mı bısıkletın ptt nın kargo takıp kısmı çalışmıyor 2 gundur.

Geri