Scudo Sports

Eskişehir

@ferhat köse

Abi bir hafta sonu lastiklerinizi hazır edin çok büyük bir arazi gezisi yapalım Bülent abi eski Kurtlardan :D o nereye gideceğimizi bilir az insan az rota bilmiyordur hep düz yol sıkıldım ben :rolleyes: bir kerede arazi istiyorum buradanda duyrulur !!!

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Scudo
@ferhat köse

ferhat abi ben de araziyi severim yeri geldiğinde çıkarım çıkıyorum da ama scott ım yok :D

senin bisiklet tank gibi muzaffer 15 kg :) sanırım birşey olmaz benım kı çıtkırıldım o yüzden kıyamıyorum :) tamam anladım bu arada herkez arazı ıstıyor ılk fırsatta arazı turu düzenliyeceğim :) ama önce lastik alayım :)

• Beğen
Tepkiler: muzaffer erden
@muzaffer erden

2 kg sendeki fazlalıklar muzaffer :) hani balkon olayı :)

merhaba arkadaşlar cevap veremedim kusura bakmayın.Bu arada imza olayı ne oldu derseniz büyükerşan ile yüz yüze görüştüm geçenlerde. Bana açıkça şuan için bütçe olmadığını ve eskişehirin yollarınında pek müsayit olmadığını söyledi.Ben ona çok bütçe gerekmediğini sadece yola ekstra beyaz bir çizgi çekileceğini ve her yola değil şimdilik sadece ana yollarda olsa yeteceğini ve AYRICA ESKİŞEHİRİN YOLLARININ KÜÇÜK OLMADIĞI ASLINDA YOLLARI KÜÇÜLTENİN BELEDİYENİN YOLLARIN ORTASINA YAPTIĞI BÜYÜK REFÜJLER OLDUĞUNU BUNLARI DARALTARAK GEREKLİ ALAN BULUNACAĞINI SÖYLEDİM.O BANA YİnEN BÜTÇE DEDİ:ss En son en azından mevcut yollar düzeltilsin dedim sırtımı sıvazladı yaza bakarız dedi gitti.Yazılı cevap nedense gelmedi daha ama pazartesi belediyeye gidip araştırıcam.Belki pek bir şey elde edemedik ama sonuçtA bu kampanyada beri polis 2 eylül ve doktorlar caddesinde ceza kesmiyor bizlere umarımda kesmez arkadAşalar bu ülkede birşeyleri elde etmek çok zor daha uğraşmamız lazım ama elde edince bütün bunlara deyiceğini anlıyAcaz bence görüşmek üzere...

arkadaşlar farklı bir gezi isteyenler fırsat yarın yani 5 aralıkta seyitgazi yolundaki doğankaya köyüne gidicez.Neden oraya derseniz yarın TEMA eskişehir temsilciliği ağaç dikicek orada bizlerde onlara katılıcaz yani diğer gezilerden farklı olucak ve doğaya olan borcumuzu ödememiz için güzel bir fırsat doğucak.Bu sayede sivil toplum kuruluşları ile tanışıcaz ve yeni etkinliklerin önünü açıcaz bu fırsat bir daha geçmez diyenler yarın bekliyorum.Buluşma yeri hasan polatkan shell önüdür saat 9 da toplanıcaz ve hemen yola çıkıcaz lütfen geç kalmayın.Gezi +18 dir.kask eldiven kullanırsanız iyi olur ve herkez kendi kumanyasını getirsin çünkü yolda tedarik edicek yer yok.Ve bakım onarım malzemeleriniz getirmeyi unutmayın.Akşama kalmıycaz ama bir aksilik çıkarda kalırsak diye farlarınızıda getirin malum havalar erken kararıyor yarın bu değişik ve güzel etkinlikte buluşmak üzere(bu aradda ekim alanı köyden yürüyerek 25 dakika mesafede ve yol yok.köye vardığımızda orada birçok araç olucak onlardan birine bisikletlerimiz ile binmayi planlıyorum olmazsa en kötü yürüyecez biraz.yol varsa bineriz tabi ama büyük olasılıkla yoktur)

arkadaşlar farklı bir gezi isteyenler fırsat yarın yani 5 aralıkta seyitgazi yolundaki doğankaya köyüne gidicez.Neden oraya derseniz yarın TEMA eskişehir temsilciliği ağaç dikicek orada bizlerde onlara katılıcaz yani diğer gezilerden farklı olucak ve doğaya olan borcumuzu ödememiz için güzel bir fırsat doğucak.Bu sayede sivil toplum kuruluşları ile tanışıcaz ve yeni etkinliklerin önünü açıcaz bu fırsat bir daha geçmez diyenler yarın bekliyorum.Buluşma yeri hasan polatkan shell önüdür saat 9 da toplanıcaz ve hemen yola çıkıcaz lütfen geç kalmayın.Gezi +18 dir.kask eldiven kullanırsanız iyi olur ve herkez kendi kumanyasını getirsin çünkü yolda tedarik edicek yer yok.Ve bakım onarım malzemeleriniz getirmeyi unutmayın.Akşama kalmıycaz ama bir aksilik çıkarda kalırsak diye farlarınızıda getirin malum havalar erken kararıyor yarın bu değişik ve güzel etkinlikte buluşmak üzere(bu aradda ekim alanı köyden yürüyerek 25 dakika mesafede ve yol yok.köye vardığımızda orada birçok araç olucak onlardan birine bisikletlerimiz ile binmayi planlıyorum olmazsa en kötü yürüyecez biraz.yol varsa bineriz tabi ama büyük olasılıkla yoktur)

ßen €skişehirde oturuyorum. 14 yaşındayım streeT/Dj'e başLamak istiorum hangi bisikLeTLe başlayabilirim.. MaLiyeti şimdiLik 600 Lirayı geçmesin

YorumLarınızı ßekLiyorum.....:) :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@26erhan26

mehmet gürsoylu var forumda onu bulmanı tavsıye ederım .

ßen €skişehirde oturuyorum. 14 yaşındayım streeT/Dj'e başLamak istiorum hangi bisikLeTLe başlayabilirim.. MaLiyeti şimdiLik 600 Lirayı geçmesin

YorumLarınızı ßekLiyorum.....

Street bisikleti istiyorsan o fiyat çok az street için özel malzemeler gerekli ... MTB daha mantıklı

Geri