merhaba arkadaşlar cevap veremedim kusura bakmayın.Bu arada imza olayı ne oldu derseniz büyükerşan ile yüz yüze görüştüm geçenlerde. Bana açıkça şuan için bütçe olmadığını ve eskişehirin yollarınında pek müsayit olmadığını söyledi.Ben ona çok bütçe gerekmediğini sadece yola ekstra beyaz bir çizgi çekileceğini ve her yola değil şimdilik sadece ana yollarda olsa yeteceğini ve AYRICA ESKİŞEHİRİN YOLLARININ KÜÇÜK OLMADIĞI ASLINDA YOLLARI KÜÇÜLTENİN BELEDİYENİN YOLLARIN ORTASINA YAPTIĞI BÜYÜK REFÜJLER OLDUĞUNU BUNLARI DARALTARAK GEREKLİ ALAN BULUNACAĞINI SÖYLEDİM.O BANA YİnEN BÜTÇE DEDİ:ss En son en azından mevcut yollar düzeltilsin dedim sırtımı sıvazladı yaza bakarız dedi gitti.Yazılı cevap nedense gelmedi daha ama pazartesi belediyeye gidip araştırıcam.Belki pek bir şey elde edemedik ama sonuçtA bu kampanyada beri polis 2 eylül ve doktorlar caddesinde ceza kesmiyor bizlere umarımda kesmez arkadAşalar bu ülkede birşeyleri elde etmek çok zor daha uğraşmamız lazım ama elde edince bütün bunlara deyiceğini anlıyAcaz bence görüşmek üzere...