Scudo Sports

Eskişehir

Merhaba İsmim Gürkan. 95 Eskişehir Doğumluyum. Bisiklete yeni başlıyorum Birkaç güne alacağim bisikletimi. Bu arada Beni Bisiklete teşvik eden Barış Birlik Kardeşimede teşekkür ediyorum. Lütfen geziler olursa bana da haber verin. Şimdiden Teşekkürler. Saygılar.

Scudo
Hoşgeldin Gürkan kardeşim şimdi kış zamanı olduğu için pek tur olmuyo ama istersen bir gün birlikte pedallıyabiliriz :)

sametcim kendi üstüne alınman üzdü beni o markaları piyasadaki en pahalı markalara oldukları için yazdım.sen zaten fırsat buldukça sürüyorsun gidiyorsun biryerler biliyorum.bu arada yazdıklarımı herkes kendi üstüne alınmak yerine ne demek istediğime odaklanırsa sevinirim arkadaşlar.bu yazıyı kimse üstüne alınmasın ben sadece kış geldimi bisiklet kalkar mantağını(çok genel bir algı malesef) kınadım.ve yazdıklarımda hala kararlıyım.dediğim gibi kimse üstüne alınmasın bu yazı bir eleştiridir ve bu yazıda ben kişiyi yada kişileri değil iklim şartlarını çok takan mantığı eleştirdim.burasıda bir forum ve fikirleri organizasyonları paylaşma platforumu bende fikirleri eleştirileri paylaştım.Ayrıca herkes kabul etmeliki kış ayları geldimi hava soğuk olmasa bile bisiklet kullanımı çok düşüyor bu mantıkda eleştirilmeyi hak ediyor

Sevgili Ali madem aynı konuda ısrarlısın o zaman kusura bakma açık yazayım.Şimdi şu cümleler neyi ifade ediyor
"Sayın Eskişehir li arkadaşlarım görüyorumki havalar biraz soğudu diye çoğunuz bırakmışsınız bisikleti:S tabi biz devam ediyoruz "
"BAKIYORUMDA ALTINDA BİLMEM KAÇ MİLYARLIK SCOTT GİANT MERİDA SEDONA OLAN ADAMLAR "
"HOCAM MADEM KULLANMIYACAKSINIZ NEDEN BU KADAR PARA BAYILIYORSUNUZ "
"KISACA HAKKINI VERİN HAKKINIDA ARTIK ŞU ÖZLEDİĞİMİZ KALABALIK GEZİLERE KAVUŞALIM."
Şimdi tek tek cevap vereyim. bu forumda bunları okuyanlar yani biz binmiyoruz sen biniyorsun ilk cumlenın açılımı.Bir ara bana km saatindeki rakamları söyle bakalım kim biniyor kim binmiyor.Bu arada sadece kendi km saatim değil sana bu yazılarını okuyan en az 5 kişinin daha km saatlerinin bilgilerini göndereceğim.Siz biz yapmaya devam ettiğin sürece yanlıştasın haberin olsun aradaki biz devam edıyoruzdan sonraki gülücük işaretide söylemeye dilimin varmadığı bir anlam taşır türkçede.
ikinci cümle:Altında milyarlık bisikleti olan arladaşlar abilerim yada kardeşlerim demeni tercih ederdim.Ayrıca vergisini ödeyip parasını verdikten sonra isteyen istediğine biner binmez eve koyar seyreder arkadaşlarına gösterir hava atar kimsede karışamaz.
üçüncü cümle:Hocam ile başlayıp bayılıyorsunuz ile biten cümle hiçbir açıklama getirmiyeceğim arif olan anlar bu kelimelerin ne tür insanlar tarafından kullanıldığını ve mantıklı bir insan sırf bu kelımeler için özür dilemeli okuyanlardan dıye düşünüyorum.beni taıyanlar bilir bende gündelik hayatta çok küfür ederim ama burası bir paylaşım yeri yaşı ufaklar var misafir okuyucular var dikkat etmelisin.
dördüncü cümle: Zeten kopuş noktası bu cümle.Neyin hakkını kim belirliyor.benim veya bir başkasının altındaki bisikletin hakkını sen mi belirliyorsun verip veremediğimizi ve özlediğin kalabalık gezilere bu şekılde mi kavuşacaksın.Ayrıca kimse seninle geziye gelmek zorunda değil.ben yeri geliyor tek başıma çıkıyorum yeri geliyor 10 kişi gidiyoruz eğer gerçekten bisiklet sevdalısıysan sadece bisikletine binmeye devam et başka şeylere karışma.Yok illa birşeyler yapacağım diyorsan bisiklet aşkı ile o zaman tarzını değiştir.

Sonuç olarak büyük harflerle yazarak birilerine birşeylere posta koymaya çalışıyorsun ama hataya aynen devam ediyorsun.ben beklerdimki ikinci mesajında daha ılımlı orta noktayı bulacak birşeyleri yazmanı.Tabiki herkez üstüne alacak çünkü bize yazıyorsun forumu başka okuyanmı var eskişehirden toplasan 15-20 kişi takip ediyoruz forumu bize demediysen kime dedin.Yok eskişehirlilere dediysen onun yeride burası değil çünkü burayı okumuyorlar onlar.Okuyan biziz ve doğal olarak cevap vereceğiz.Çok uzattım biliyorum ama hala senden daha mantıklı ve ılımlı cevap beklıyorum o yuzden birgün muhakkak karşılıklı oturup aynı ortamda olacağız birbirimizin yüzüne bakmaya yüzümüz olsun.Sen küçüklerini sev büyüklerini say onlarda seni sevsin saysın olay bu.

Ferhat bey bu şehirde senin tanıdığın 15 20 kişiden daha çok bisikletçi var.ve ister inan ister inama kış geldi sezonu kapattım diyen en az 10 bisikletçi adamı ben tanıyorum.Ben kimsye posta koymadım şu gerçek beyler kış geldimi bisikleti duvara asan çok gezi bölümündende anlayabilirsiniz geziler azalıyor katılım azalıyor.HA BU ARADA ESKDEKİ BİSİKLETÇİLER SADECE BU FORUMDA DEĞİL FORUMDA TAKILMAYANDA ÇOK VAR ÜNİDEN ÖZELLİKLE VE ÇOĞUNU TANIYORUM BEN YANİ 15 20 KİŞİ YOK SADECE.Ben kış geldimi bisiklete binilmez binilsede gezi olmaz mantığını eleştirdim ama bakıyorumda binenler üstüne alınmış.ben isimmi verdim yo eee.Kötü birşeymi yani millet kış gelince kalıdırmayın makineleri binin birşey olmuyor bak demek.AYRICA ŞU KADAR KM Mİ YAPIYORUM DEDİMDE KM SAATİ MUHHABBET YAPIYORSUN ANLAMADIM.ŞU KADAR KM YAPANLARIN SAATİNİ FELAN GÖNDERİCEM DEMİŞTİM BUNUN BENİM YAZIMLA NE ALAKASI VAR.KİMSE KİŞİSEL ALGILAMASIN TEKRAR SÖYLÜYORUM.HAVA BİRAZ BOZUNCA BİSİKLETİ BIRAKMAYALIM TEKARA DİYORUM.BİNENLERDE ÜSTÜNE ALINMASIN ARTIK:s AYRICA BÜLENT ABİ SENDEN DESTEK BEKLERDİM AMA SEN MUHALİFSİN.ESKİ BİSİKLETÇİLERDEN OLARAK BEYLER KIŞIN BAKIYORUMDA KULLANICI AZALIYOR BU YANLIŞ BEN YILLARDIN KIŞIN BİSİNİYORUM KIŞIN KEYFİ BAŞKA GELİN BİNELİM TADALIM BU SADECE YAZ SPORU DEĞİL DEMENİ BEKLERDİM AMA... NEYSE BU SÖZLERİ KİŞİSEL ALGILAMAYINDA OLAY SAPMASIN.BU ARADA 15 20 KİŞİ YOK SADECE BU ŞEHİRDE TEKARA SÖYLÜYORUM.FORUMA ÜYE OLUPT HİÇ MESAJ YAZMAYAN SADECE OKUYANLARDA VAR.SADECE BEN BU ŞEHİRDE 100 E YAKIN ADAMA TANIDIM BU FORUMDAN.İYİ FORUMLAR

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Arkadaşım o battı kelimesini aynen iade ediyorum terbiyesizliğin lüzumu yok.Anlamamakta sen ısrar ediyorsun.Bu forumu okuyan eskişehirliler sadece biziz ve biz senin söylediklerin değiliz sen o lafları git çarşıda binmeyenlere söyle.İki gündür kalbini kırmamak için her yolu deniyorum acaip acaip konuşuyorsun.Yaşına vermek istiyorum ama inat ile aynı şeylere devam ettiğin için artık sana cevap vermiyeceğim sende terbiyesziliğe devam etme.kelimelerini doğru seç.Kime ne batıyor o zaman daha iyi anlarsın.Yönetimede sesleniyorum artık bu konu kilitlensin lütfen.

• Beğen
Tepkiler: ali furkan çatma
:s SÖYLÜYECEK LAF YOK BEN NE DİYORUM NE ANLAŞILIYOR.RESMEN TARTIŞMA İSTEĞİ VAR BURADA.MEAJIMI TEK MUHALİF SEN DEĞİLSİN HER YAZMI ÜSTÜNE ALINMASAN İYİ EDERSİN AMA BEN YİNEDE MESAJIMI DEĞİŞTİRDİM NEYSE İYİ FORUMLAR

mesajı değiştirmen o kelımeyı kullanmadıgın anlamına gelmiyor. hemen duzelttığin öbur mesajına da son cevabımı yazayım. umarım kilitlenır sonrasında konu.Sanırım türkçende sorun var benım tanıdıgım 15-20 kişi demedim bu forumda bulunan eskişehirliler 15-20 kişi sadece. okuyanların çogu aynı kişiler zaten bir kaç kullanıcı ismiyle bulunuyorlar.O kış geldi sezonu kapattım diyen 10 arkadaşın varmış ya git onlara söyle ortak alana yazma o zaman büyük harflerle.Acıkladım yaptıgın hataları onlarıda iyice tekrar okumanı tavsiye ederim.İlk mesajında beni muhaliflikle suçlamışsın düzeltmende bülenti karar ver bilelim ben mıyım muhalif bülent mi yada otur düşün tek hamlede yaz.Belkide sorun buradan kaynaklanıyor düşünmeden yazıyorsun.Zaten türkçende sorun olmasa forum kurallarınıda okumuş olman lazım büyük harf ile yazmak yasak.Battı gibi kelimeler Ve ilk mesajındaki argo tabirlerin hepsi yasak birilerine örnek olayım diyorsun baştan aşağı hatalar zincirisin azıcık dikkat et kendine. Her lafını üstüme alınmıyorum.Yaklaşık 40 kişiyi temsilen konusuyorum.İstersen hepsine söyleyim tek tek sana cevap yazsınlar.Ama hepsi benım kadar dirayetli olmaz daha sert çıkabilirler o yüzden bana razı ol bence.

• Beğen
Yazdıklarıma odaklanın arkadaşlar sadece muhalif olmak için muhalif olmayın burda kötü birşey istemiyoruz kışında binilsin diyoruz.Daha deminki mesajımıda küçük harfle algılayın kusura bakmayın büyük yazmışız

Ferhat bey herkes kendini temsil eder sana bu yetkiyi kim verdi 40 kişi adına konuşabliyorsun.Ayrıca daha demin zaten 15 20 kişyiz diyen sen değilmiydin.Herkes kendi adına konuşsun.Ayrıca ilk mesajımdaki amaca odaklanın iklim şartlarında kullanım düşemsin diyoruz kötü birşeymi diyoruz.Uzatmayalım bence iyi akşamlar

• Beğen
hakikatten sende türkçe sorunu var. forumda 15-20 kişiyiz dedim.40 kişiyi sana ayrıca anlatırım istersen.Ben zaten ilk mesajındaki
"Sayın Eskişehir li arkadaşlarım görüyorumki havalar biraz soğudu diye çoğunuz bırakmışsınız bisikleti:S tabi biz devam ediyoruz "
"BAKIYORUMDA ALTINDA BİLMEM KAÇ MİLYARLIK SCOTT GİANT MERİDA SEDONA OLAN ADAMLAR "
"HOCAM MADEM KULLANMIYACAKSINIZ NEDEN BU KADAR PARA BAYILIYORSUNUZ "
"KISACA HAKKINI VERİN HAKKINIDA ARTIK ŞU ÖZLEDİĞİMİZ KALABALIK GEZİLERE KAVUŞALIM."
sorunları yazmıştım demek ki okumamışsın.Gerçi okusanda anlama sorunumuz var ne dedıysem başka seye cektıgın ıcın konuyu.O 40 kişi yerine de konuşup konuşmama hakkını senden alacak değilim.Onların içinden itiraz eden olursa merak etme şu arkadaşım okumuş sana katılıyor diyecek kadar da olgun birisiyim.Uzatma meselesıne de gelınce ılk mesajından sonra ben bulent ve ottoman uyarı yazdıgı zaman abi yanlış anlaşıldım aslında şöyle demek ıstemiştim deseydin zaten konu bitecekti.Üstüne yine büyük harfler ile başka şeyler söylemeye başladığın için bu noktadayız.Kusura bakma ama meydan boş diyede herkeze bırakmam.burada eskişehir adına birşeyler yazıyorsan azıcık dikkat edeceksin lafını tartacaksın.Forum ortamı diye ağzını bozmayacaksın.Yaşına göre davranacaksın.Gün gelir sende 34 yaşına geldıgın zaman forumun bırınde 21 yaşındaki birisi cıkar aynı senın yaptıgın gıbı Ortalıgın içine eder.O zaman bu günleri hatırlarsın.Ak yapayım derken b...k yapmak bu olsa gerek.

Siz biz yok hepimiz Arkadaşız onu anlatmaya çalışıyorum ıkı gundur.Kimseyi yargılamak keyfine karışmak şunu yap bunu yap demek Siz şöylesiniz biz böyleyiz demek olmaz.Ama son mesajın ıcın teşekkur ederım.en azından duracağımız yeri bildik diyelim karşılıklı.Umarım birbirimizi daha doğru anlarız bundan sonra.

Ağzımı bozmadığım apaçık ortada benden alamazsın zaten o yetkiyi ben kendimi savunabiliyorum gördüğün gibi sanada kimse adına konuşmak düşmez ki onları temsil edebilesin kendi hayal dünyandan çık bi an önce :).

-Kışında binelim diyorum beyler sezonluk olmasın herkezin bir fikri vardır katılırsınız katılmazsınız sadece saygı gösterirsiniz sizlerede uymasada Saygılar..

DipNot: İkili tartışmaya girmemeye özen gösterelim fikirleri tartışabiliriz sadece ferhat bey buda size son msjımdır yazdıklarınızı kaideye almıyacağımı biliniz tşkler :)

Hakikatten ilginç birisin battı diyen benmiyim.Siz biz diyen de ben değilim.Büyük harf kullanan da ben değilim.istediğin fikri tartışırım ama sen kaideye alamazsın zaten. Çünkü kaidenin manasını bilmiyorsun.Azıcık düşün yaz.emin ol daha başarılı olursun böyle.

• Beğen
Geri