Scudo Sports

Eskişehir

Çarşamba Akşamı gezilerimizi artık Cuma Akşamları saat 20:00'de yapma kararını daha önceki toplantılarımızda almıştık. Bundan sonra her nereye gezi düzenleyeceksek düzenleyelim Osmangazi Üniversitesi karşısı Migros/Shell den hareket alacağız.

Gezilerimiz de 18 yaş üstü bireyler gerekli ekipmanları ile katılabilirler. 18 yaş altında olan kardeşlerimizi sadece sabah gezilerine, ailelerinin rızalarını gösteren bir belge yada aileleri tarafından grubumuza teslim edilmesi veya velilerinden biri ile katılımları ile grubumuza dahil edebiliriz.

Gezilerimiz İçin Gerekli Ekipmanlar

* Kask
* Akşam gezilerimiz için farlarımız
* İç lastik

Gezilerimiz dahilinde sigara kullanımı yasaklanmış olup gezi öncesi yada sonrasında bu kötü alışkanlığa devam edebilirsiniz.

Scudo
@Serden Us

İmza Eskişehir'de ki bisiklet yollarının tadilatı, yeni bisiklet yolları ve yeni oluşturulan parkalara bisiklet ile giriş imkanı için toplanıyor. Saat 16:00 gibi adalarda arkabahçe, yantaraf, arena kafe gibi yerlerde oluyoruz.
Oğuzhan, Ali ve Ben bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Lütfen destek verin.

• Beğen
Tepkiler: S26
arkadaşlar hergün beklemiyecez belirttiğimiz noktalarda bekliyeceğimiz diğer imza günü netleşince size en az 2 gün önceden haber verilecektir.imza etkinliğimiz akşam 9 a kadar sürdürmeyi planlıyordum dün ama 4 den 6 kadar bekledikten sonra bıraktık.Birdahaki imza günün başlangıç saatinin yanında bitiş saatide verilecektir.hergün beklemek isterdik imza noktalarında ama kayıt yenileme gibi işlerimiz var bu aralar.Birdahaki imza gününde görüşmek üzere

• Beğen
bu arada bekleme noktamız konu başında yazdığım gibi arka bahçe kafedir! eğer orda olmazsak hemen yanındaki kafedeyiz zaten bisikletlerimizi yola koyuyoruz.Gönüllü bisikletlerini tekrar yazıyorum mavi sedona 411 yol,beyaz corratech yol,salcona metalik nonamed yol,siyah giant mtb,turuncu trek mtb.bu bisikletleri gördüğünüz zaman bizde oradayız zaten kasklarımızadan ve formalarımızdan bizi farketmeniz kolay.Birdahaki imza günü 2 önceden duyrulacaktır;) iki hafta olayıda iki hafta boyunca imza günleri yapıp belirli aralıklarla imza toplanıcaktır

• Beğen
ayrıca isteyen arkadaşlara dilekçeninde içinde olduğu imza kağıtlarından verilecektir bu şekilde çevrenizdaki insanlardan imza toplayıp ekstra bir katkıda bulunabilirsiniz

Anlaşıldı, teşekkürler. Konuyu takipteyim, haber alınca geleceğim.
Kayıt yenileme konusunda kolay gelsin bu arada, okul boyunca hiç sevmediğim bir işti.

Ha aklıma gelmişken; dilekçenin içinde olduğu imza kağıtlarını internet üzerinden de dağıtıma açabiliriz. Tarayıp yayınlarız ve dileyen çıktısını alıp imzalatıp getirebilir.

@çaylak26

ben bu mesajı okuduktan sonra katılacagımı beyan eden cevap atmıstım ama dun ugrayamadım bugun 16:00 dan 16:15 e kadar dolandım oralarda evımın yolu ustunde olmamasına ragmen o kadar ter ile geldım 15 dakıka terımı soğuttum kımseyı goremedım gerı dondum. keşke hergun olmıyacagını ılk mesajınızda belırtseydınız. ınsanlar sureklı ınternetın basında durup forum okumuyor. inşallah başka sefere dıyerek konuyu uzatmak ıstemıyorum ama bır organızasyon yapılırken her yönuyle düşünmek gerekır ınsanların magdur olmaması ıcın. hangı gunlerde saat kactan kaca kadar tam yer neresı gıbı bılgılerın net ve doğru şekılde tek kişi tarafından yazılması lazım diye düşünüyorum.

evet haklısınız o konuda hatalıyız ama birdahakine daha düzenli olucak başlangıç saatinin yanında bitiş saatide verilecektir

bu arada tam yer doğru verilmiştir arkadaşlar arka bahçe kafede olucaz dedik oradaydık.ama hergün olmuyacağını belirtme konusunda haklısınız.birdahaki imza günü 2 gün önceden haber verilecektir

dilekçeyi tarayıp netten dağıtma fikride güzel gerçekten evde internetim olmadığı için diğer arkadaşlara danışıp bu olayıda gerçekleştirebiliriz;)

eskişehirliler bu aralar pek sesiniz çıkmıyor.unutmayın arkadaşlar biz burada hepiniz için mücadele veriyoruz

24 EYLÜL CUMA GÜNÜ SAAT 18.00 ile 20.00 Arası ARKA BAHÇE ya da yakındaki cafelerden birinde olacağız.

Porsuk'un migros kıyısında DEĞİL, KARŞI kıyısında. Yol kenarında MAVİ SEDONA YOL BİSİKLETİ arayın.. Bulduğunuzda karşısındaki masalara bakın ve el sallayan beni görün:)

ilgi gösterenlere teşekkürler..

evet arkadaşlar sözümüzde durduk ve birdahaki imza gününü önceden haber verdik bitiş saatinide.oğuzhan arkadaşımız arka bahçe kafede sizi bekliyecek orada olmazsa hemen yanındaki kafede desteklerinizi bekliyoruz.Unutmayın bu hepimizin mücadelesi

öncelikle çabalarınız için sizi tebrik ederim arkadaşlar.
şu an da Bursa dayım en kısa zamanda gelip (en gec bu pazar) imzamı atıcam.Yapılması gereken başka şeylerde varsa yapmaya hazırım.İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
Yarın akşam Karabayır tarafına doğru çıkınca yanınıza gelip yola öyle devam edeceğim.

Tarayıcıdan dilekçeyi internete dağıtmayı düşünüyorsanız, yarın geldiğimde bir kopyasını alıp yayınlayabilirim. Ancak bir gün gecikmeli olur bu çünkü yarın gece büyük ihtimalle eve dönmeyeceğim. Gelince konuşuruz zaten yayınlama işini. ;)

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
güzel bir fikir yarın oğuzhan arkadaşımızdan alabilirsin istediğin kadar.geceikme önemli değil zaten daha bir kaç hafta imzaları toplamayı düşünüyoruz.desteğin için çok teşekkür ederim ayrıca görüşmek üzere

• Beğen
Arkadaşlar Konuyla alakasız olacak kusura bakmayın ama geçtiğimiz hafta sonu Ralli sebebiyle Eskişehirdeydik. Gerçekten çok sevdim tam bir bisiklet şehri herkes bisiklete biniyor. En kısa sürede tekrar gelmek istiyorum görüşmek üzere selamlar

bizde 4 kişi bisikletlerle izlmeye geldik a izleme noktasındaydık.gelirsen yaparız gezi felan;)

arkadaşlar dilekçenin aynısını yazdım upload ettim aşağıdaki linkten indirip çıktısını alabilirsiniz.

(link)

bu arada burak abi senin türkçe öğretmeni kimdi ya bu ne yazım yanlışı böyle:D farklı olmasın diye düzeltemedim de...

• Beğen
Geri