Scudo Sports

Eskişehir

Geçen hafta perşembe gece 12 gibi eve geldim, 5-10 dakika sonra tekrar çıkacağım içinapartmanın önüne kilitledim bisikleti. Bu arada yolda çingen var mı diye kontrol ettim. 10 dakika sonra evden çıktığımda bisiklet gitmişti, bisikleti zaten değiştirmeyi planlıyordum, kendime 1500tllik bir bütçe ayarlamıştım ama birden soğudum yeni bisiklet alma düşüncemden.

Çalınan bisikletin detayları:
Kadro:bianchi orion yapıştırmaları sökülmüş ama izleri belli, 2005 model, kulağı bulunamadığı için tam olarak uymayan bir kulak takıldı.
Sele: ön tarafından süngeri gözüken yaklaşık 10 yıllık setlaz sele
Gidon: Zoom marka gidon.
Vites:shimano tourney
Vites kolu:shimano acera
Maşa:Dandik rst maşa
Teker:schwalbe little albert teker
Jantlar:Ön taraf gri ali. , arka V tipi çift katlı siyah jant
Ekstra özellikler: arka vites için koruma, arka göbeğin vitessiz tarafına takılan gri renkte ayak, kaliteli sünger elcik.

Fotoraf makinesinin arkasında olmayı sevdiğim için hiç bisikletle fotorafım yok.

Scudo
öncelikle geçmiş olsun... konuyu ''Kayıp-Çalıntı İlanları ve Duyuruları'' bölümüne açarsan daha çabuk sonuç elde edebilirsin.

hocam kesinlikle kask ve fener bazsıda yemiyor mesafeleri o yüzden kaskımı fenerimi tamamlayıp inşallah yarın akşamda pab a katılıcam

peki polisler ne marka bisiklet kullanıyorlar? hiç dikkat ettiniz mi?

fotorafta görebildiğim tek şey acera fren bacakları oldu :)

geçmiş olsun ama eskişehirde çingenler tarafından çalınmışsa o bisikleti bir daha bulmak çok zor gercekten çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun yeni bir bisiklet olsa daha kolay görülürdü aslında ama yinede bakalım arkadaşlar bulabiliriz belki

Geçmiş olsun en kısa sürede bulursun umarım bisikletini. İnsanların evinin önünde bile rahat yok :S

geçmiş olsun, bisikletin için üzüldüm, bana düşmez ama bit pazarında bir gezin, bir ihtimal orada olabilir. umarım bisikletine en kısa zamanda buluşursun.

Corratec kullanıyorlar 12 adet, gıcır gıcır. İlk günden 3 yada 4 kez düştüklerini ifade etti çevik kuvvet polisi. özellikle kontra pedal olmasından dolayı sorun yaşıyorlarmış. 8 vitesli idi benim incelediğim. ancak ortada tek bir dişli var idi. bununda yanında şirin kent bisikletleri, kendi elektiriklerini üretiyor bisikletler :) ve farlarını kullanabiliyorlar.

Polislerimiz bilmem dikkat ettinizmi kendi üniformalarını kullanıyor dolayısıyla bisiklete uygun kıyafetleri de malesef mevcut değil. Pedli tayt giyen bir polisi eskişehir'de olaylara müdahele ederken düşünemiyorum sanırım bir asır lazım.

Bisikletli Polislerimiz; Çevik Kuvvet Polisleri, ancak bisiklet konusunda hiç bir eğitim verilmemiş, sadece 'siz artık bisikletli polislersiniz, buyrun size bisiklet' denmiş. Umarım gerekli eğitimleri Polislerimiz zaman içerisinde alır. Çünkü hobi olarak ve spor olarak binmiyorlar bisikletlere, güvenlik ve asayişi sağlamak nedeni ile biniyorlar, dolayısıyla ani hızlanma, tümsek atlama vs gibi eğitimleri almak ve bisikleti bir silah gibi kullanabilmek durumundalar. Az da olsa bisikletin cambazlığına da bilmeliler.

Özet olarak sadece bir heves uğruna bir ay, iki ay sürmez bu işin devamlılığı sağlanır ve Türkiye'de gerçekten en gelişmiş bisikletli polislerimiz olur.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Demirel
@Bülent ONUTKAN

bulent cok tesekkurler byler bulentı fazla yormayın yorumlarınızla hemen hemen cogunuzun yaşı oldukca ufak abınızın sozunu dınleyın derım sızın zararınıza bırsey soylemıyor ne soyluyor ıse faydanıza uzun kılometredende korkmayın hepınızın gucu yeter cok yuksek performans ıle yapılmıyor zaten sehır ıcı cayın yerı ayrı uzun yolun keyfı ayrı ama emın olun uzun yol cok daha keyıflı

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Demirel
eğer tayt gıyeceklerse gora fılmındekı tayt sahnesı aklıma geldı :) yan yana dızıp yerınde say komutu ıle ıncelemek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
bu perşembe nobetcıyım bulent herkeze selam haftaya kesın yanınızdayım ıyı eglenceler hepınıze.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Vay be polis kuvvetlerimizi destekliyorum,
sadece şehir içi trafiğinde motosiklet seçimini çok saçma yapıyorlar düşük cc yerine yüksek cc gereksiz.

Geri