Scudo Sports

Eskişehir

inşallah bizimkilerde ceza yazar :) ve Büyükerşenin bisiklet yolları yapmamasını ben kendi halkımıza bağlıyorum , bisiklet yolları yapılsa bile bizim dışımızda kimsenin bisiklet yollarını kullanacağını sanmam :(

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Arslan
Scudo
erdem kesinlikle sana katılıyorum neo nun oradaki kavşaktan gtmeye çalışırjen yol çalışması nedeniyle yolun eğimli kısmında yol daraltılması yapılmış ilk geçen tır gayet yavaş bir şekilde dikkatli geçti arkasından gelen adam beni göz göre göre arka tekerimden taktıryorduki son anda biraz ileri kaçtım kamyocular bunu özellikle yapıyorlar kanımca :mad:

pablara katılmak istiyoruz ama ışıklandırma ve kask problemi olanlar gelmekte biraz çekinceliler çarşıda zaten gördüğümüz markalı bisiklet sürenler musaözü gibi bir mesafede bile yorulucaklarını bildiklerinden gelmiyorlar çoğunluk hava maksatlı kullanıyor eskişehirde

altlarındaki bisklet nedır ınceleyen varmı ben daha göremedim şimdi bu polisler donanım yükseltmeye başlıyacak mı :) 10 lu sısteme gececek mı mesela aktarıcı olarak ne kullanıyorlar :) veya bisikletine ışıklı sibop kapağı taksa bir polis yasak mı ki :)

@Hüseyin Demirel

toptancı olduğu ıcın ucuz ama esnaflık dersen sıfır insanın yüzüne bakmıyorlar oradan malzeme alıp başka yerde taktırmanı ıstıyorlar birde ne olursa olsun bisikleti bırak dıyorlar ki oturur kendım yaparım yınede bırakmam :) hayatımda gördüğüm en tok esnaf ve ıcerıdekı calısanlardan hıcbırı spor amaclı 2 km bısıklete bınmıs degıl sadece tıcaretını yapan ınsanlar

Kadronun marka yazan kısımlarında ''polis'' yazısı yazıyor. Ama sanki salcanoya benzettim. Aktarıcıları göremedim ama deore dan aşağı binmezler :)

evet benimde görüğüm salcanoydu eğer yarın bitanesini yakalayabilirsem donanımları inceleyip yazıcam bugün denk gelemdiler

kesilikle abi sana katılıyorum insanlık namına sıfır olay içeri girdim biton malzeme inceledim kimsede bana ne istersin demedi ya :D ben bakarmısınız demesem adamların sesleneceği yok bu arada polisport kasklar 30 tl olmuş almak isteyenlere duyurulur.

istanbuldada geçtiğimiz senelerde sahilde sık sık görüyoduk ama artık yok bianchi var istanbuldakilerde inş. tekrardan başlar bu uygulama istanbuldada.

ss kullanıo abiler ya :D ön arka göbekten dinamo flan varda kaskları genelde arka bagajı koruyo takan görmedim ben birde olay çıktığı zaman bisikletle kovalamak yerine inip koşarlar bence yoksa merdivenlerden ne çıkarlar ne inerler o bisikletlerle :D

Arkadaslar ben pab'lara katılan dostlarımın ıstegı uzerıne bu sekılde bırazda olsa uzun mesafe ıstıyorum ve bunun ıcın yuksek performansa gerek yok!
Sehırıcınde dıyoruz bune bole dıyorsunuz bıraz acılalım pedal cevırelım dıyorum yorulacaz dıyorsunuz bu nasıl ıs anlamadım.
Saka bıtarafa eskısehırdekı en eskı bısıkletcılerden bırı olarak samımı soluyorum eskı tayfa olsa kutahya'ya cay ıcmeye gıderdık donerdık.Ama pab'ların amacı herzaman soledıgımız gıbı bıraraya gelmek sehrımızde bız bukadar cok bısıkletcıyız bızde trafıkte varız bızıde umursayın artık demek.Sorun sadece Kask fener ıse ınanın herkese hedıye alırım,ve halen farklı gruplasmalar var hemde aynı gun:( :( :( :( bırbırımızı destekleyelım!

Geri