Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Sarısungur gezimiz ve pikniğimiz, Atatürk Bulvarı sonu Migros (shell) önünden pazar günü saat 09:00 da başlayacaktır.

Elbette kasklarımızı, yedek iç lastiklerimizi ve piknik kokan bir etkinlik olacağı için yiğecek ve içeceklerimizi yanımızda getirmeyi unutmuyoruz.

http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/sar.jpg

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Eskısehırımızde bısıklet zaten yaygındı ama buradan bunu kanıtlama ve dahada yaygınlastırma hatta bırlık olma cabasındayız!
Saygılarımla...!

Haklısınız arkadaslar bu hafta benım hatamdı gec haber verdım!
Gecen haftakı bulusmamızda ben solemıstım ama katılacak olan dostlarımızı unuttum malesef:(
Dıger ıllerdekı bulusmalara bakarak cok zayıfız arkadaslar bunu uzulerek belırtıyorum,her adım bası 3 bısıkletlı goruyorum ama gelenler hep aynı saolsunlar yanlız bırakmıyorlar ama bu kadarmıyız dıye soruyorum??????????

Bülent Perşembe Akaşmı Bisikletçileri - Es Es diye aç konu başlığını karışıyor :)

Bu sefer kolayı ben taşımam ona göre :D

04 temmuz 2010 pazar
saat: 09:00
buluşma yeri: Atatürk Bulvarı sonu Migros (Shell Benzin İstasyonu) önü
rota: seyitgazi yolu üzerinden sarısungur göleti
aktivite: piknik ve muhabbet
gerekli alet ve edevatlar: kask, yedek lastik, yiğecek ve içecekleriniz

hepinizi bekleriz ! . . .

kadircim arkadaşım altı üstü toplam 24 km civarı takma yokuşta yok ayrıca

@seker26eses

özledik valla seni :) bekliyoruz

bi aksilik olmassa bende geliyorum. hava durumunada baktım sağanak yağış gösteriyor. bi korku sardı içimi:D

@seker26eses

satışa gelmeyelim :)

birde Metehan senin grup içerisinde birileri ile konuşman lazım, senin gibi otobüs ve kamyonlara yapışıp gitmek isteyen gençlerimiz var. ancak o gençler bunu şehir içerisinde yapınca bir az sakat durumlar yaşanıyor.

Katılmak isterdim fakat bisikleti sattım ve yarın Dikey geçiş sınavım var :( Kazasız belasız pedallamalar sizlere.

@Samet Şenel
Samet Sınavda başarılar.Bende müsait olmama rağmen hafta içerisinde atlattığım ufak bir kazadan dolayı katılamıyorum malesef.İyi geziler.

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
@Korhan Nas
Cok haklısın abıcım,bırdahakı baslık aynen es-es olacak:in:
Saygılarımı sunarım:)

Geri