Scudo Sports

Eskişehir

samet abi sınavında başarılar ve kir-pi geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Scudo
Tatil başladığında sizlerle olacağıma söz vermiştim ama hayatımdaki en önemli dönemlerden birindeyim. 20 Temmuz'da düğünüm var :) Bu nedenle söz veremiyorum yine, ama vaktim olursa perşembe akşamları sizlere katılmak isterim.

Bu arada 20.00'den sonra Musaözü'ne doğru gitmek biraz riskli değil mi? Aydınlatma önemli bir mevzu ve bu yüzden gelemeyenler çok olacaktır diye düşünüyorum

@Samet Şenel

Bisikletini sattığın içim üzüldüm, zaten değişimi fark etmiştim, saçlardan başlamıştı :)

DGS için şimdiden başarılar . . . . .

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
@Umut Palabıyık

mesela ben :)

aydınlatmada sorun yok kafanıza takmayın bulenttekı lamba oldukca yeterlı ustune bende gelırsem ıkımızınkı komple yolu aydınlatıyor hatta ayar bıle lazım karsıdan gelenlere yazık olmasın dıye :)

Turumuza katılan tüm bisiklet dostlarına teşekkür ederim. Fotoğraflar en kısa zamanda yüklenecektir.

bu seferki geziyi pas geçip bozüyük yaptık oguzhanla ama bir dahaki gezide görüşürüz

bisikletimi aldım alacağım yada eski hurdayı iyi bir tamire götüreceğim sonra tüm gezilere katılacam :)

@Bülent ONUTKAN

Bülent bey perşembe akşamı gezilerinden haberdarım ancak şuana kadar katılma fırsatım olmadı, bu perşembe inşallah aranızda olucam.

Hoşçakalın.

arkadaşlar büyük ihtimalle bende katılacağım
ama bana kask konusunda yardımcı olacak varmı
bütcem 50 tl nerelerden alabilirim
yada GEOTECH BH-17-13 iyi mi
eskişehirde nerden bulabilirim

Düşündümde sakıncası yoksa bütün abilerim gezi bildirilerini bir başlık altında toplarsa daha iyi olur gibi , böylece 100lerce soru ortadan kalkar gibi geldi bana ;

Haftalık Tur Programı :) "bildiğim kadarıyla "

Gün Saat Yer

Çarşamba 20:00 Vilayet
Perşembe 20:00 Vilayet
Pazar ------- ------- " duyurular yapılmakta"

inşallah yararlı olur

@thpsy

ben 50Tlye çınardan polisport genesis almıştım çokta iyi

tren yolunun en sonunda. şu sıralar tren yolunu yerin altına taşımaya çalışıyorlar. baya bi iş makinesi var. uzaktan fark ediliyor. onların yanına doğru git. bi esnafa sor söylerler..

@thpsy

belli bir referans noktası neredeyse yok hatboyu yani demiryolunu takiben istasyondan doğuya doğru gideceksin sakarya geçidinden devam edeceksin mutalıp köprüsüne gelmeden sakarya geçidiyle köprü arasında tren yolunun sağ tarafında kalıyor istasyondan giderken , tam köşe bir yerde önünde daima bir bisiklet ve motor olur yada yanında bir çorak alan var insanlar araçlarını park ediyor orada inş. yardımcı olabilmişimdir olabildiysem ne mutlu bana :)

bu sıralar gezilere ve bisiklete uzak kaldık fırat beyle beraber ama yakındır sahalara dönmemiz :D

Geri