Scudo Sports

Eskişehir

@Bülent ONUTKAN

Merhabalar Abicim;

İlk Baş Böyle Bi Konuyu Açıp İlgilendiğin İçin Çok Güzel Olmuş Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim Ben Çok Sefer Dolaşalım, Tanışalım Die Konu Açtım Sanırım Yaşımın Verdiği Eksiklikten Dolayı Pek Umursanmadım İzmirde Öğrenciyim Aslen Eskişehirliyim Allah Nasip Kısmet Ederse Temmuz Ayında Orda Olacağım Tanışmak İsterim Sizlerle

Scudo
@ugur_gurkan

Merhaba kardesım,hemserım!
Temmuz ayında senıde aramızda gormekten mutluluk duyarız,senı beklıoruz:in:

Ewt dostlarım bu aksam guzel bır bulusma daha yasadık kazasız belasız!
Benı kırmayıp gelen arkadaslarıma ve kardeslerıme cok tesekkur ederım,bu hafta gezı yapmadık yenı arkadaslarla tanıstık hepsı bırbırınden efendı pırlanta gıbı ınsanlar!Bu arada bızı mısafır eden ıkramlarını esırgemeyen seker mahallesı park ısletmesıne cok tesekkur ederım!
Sevgı ve saygılarımla...!

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
hayırlı olsun bülent abi :) ben yiğit kara 1996 doğumluyum 2.5 yaşından beri bisiklet tepesindeyim ve inmeyi düşünmüyorum herkezn düşündüğü gibi eskişehirde bisiklet konusunda ciddi bir potansiyel var ve ben buna inanıyorum herkeze selamlar iyi forumlar :D

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
rotamız;

http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/inn.jpg

gidiş ve dönüşümüz aynı güzergahta olacaktır . . .

Bülent abi hayırlı olsun diyerekten okuduğum yazılarda kaska önemi gerçekten iyi vurgulamışsınız bende uzun süredğr amatör bi şekilde binmekteyim ve kaskın önemini bi kaç düşmeden sonra anladım perşembe akşamları katılmaya çalışıcam kendimi biraz daha geliştirmek için yardımlarınızı bekliyorum...

husamcim@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
hepinize merhaba arkadaşlar, ben istanbul da yaşıyorum ve bisikletimi burada kullanıyorum. 1998-99 yılında üniversite için eskişehirde yaşama fırsatı bulmuştum; ama maalesef bir daha gelemedim. Çok güzel ve modern bir yerde yaşıyorsunuz, çok şanslı olduğunuzu söylemek istiyorum. Bu yaz eskişehiri ziyaret etmeyi çok istiyorum, eğer haftasonu turlarından haberdar ederseniz -ve ben tarihlerimi uydurabilirsem -hem ben şehrimi ziyaret etmiş olurum, hem de sizlerle pedallama fırsatı bulurum.
sevgiler

@Hüseyin Demirel

ben kaçırmayın derim , kask şu an çıkın bir bisikletçiye gidin ve alın ve sadece gezilerde takmayın hep takın zaten insan alışınca bidaha çıkarmıyo baya rahat meretler

bisikletim dağılmış durumda olmasa kesinlikle gelmek isterdim ah ah ama yakında yeni bisikletimi alırsam inşallah hiç bir geziyi boş geçmiyeceğim

katılım ııcn herkese tesekkur ederım cok yoruldum :S o kadar yol gıttık 2 saat yuzduk dınlenmeıdm bıle gerı geldık :D nese ama superdı :) ayagınıza saglık

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Geri