Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Ozan Uygan

Eskişehirde nereden bisiklet alınır? yoksa internetten mi sipariş edeyim? eskişehirdeki servisler bisikletçilerden hangileri daha iyidir? başlangıç için ne alayım. :( bugüne kadar hiç bisiklet kullanmadım.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Ben yazayım bari :) her çarşamba günü saat 8de vilayet meydanında olun uzun geziler yapmıyoruz çarşambaları maksat beraber olmak , perşembe günleri 8de vilayetten bülent abinin grubu kalkıyor onlar uzun yola , pazar günleride zaten burak abi yazıyor foruma olay bu:D

@Ozan Uygan

Ozan abi öncelikle bu yolda sana başarılar dilerim birde bize bir bütçe belirtirsen sana daha çok arkadaşın yardım edeceğini düşünyorum ben dahil :)

• Beğen
ya aslında 200 300 lira arası ama ng 650yi gözüme kestirdim gibi nasıl sizce? aynı fiyata daha uygun şeyler varsa önerilerinizi beklerim. Ha birde hayatımda hiç bisiklete binmedim artık geceleri sokağa çıkıp öğreneceğim heralde :)

• Beğen
Bilecike 2 yıl önce okula gittigimde yolları berbattı. Sanırım artık tam anlamıyla bilecik-bozüyük yolu yapılmış durumda. O yolda 2 yıl önce 6 m genişlik 0 metre banketle gitmek imkansızdı ama son gelişimde o yollardan bisikletle geçmek mükemmel olur diye düşündüm. Gayet güvenli olur düşüncesindeyim. Yeni dökülmüş dümdüz asfalt ama toprak kaymalarına dikkat bu arada.

@hüseyin karakurt

Eskişehir'den 6 kişi çıktık, inönü de 2 arkadaşımız daha katıldı onlarla eskişehir'e döndük, fotoğrafları şehir içi geziler kısımına, facebooka ve derneğimizin sitesine ekledik :)

• Beğen
Tepkiler: hüseyin karakurt
Arkadaslar bıkac haftadır duzenledıgım ve organıze ettıgım sehırıcı ve yakın mesafe sehırdısı gezılere devam dıyoruz,bu heyecanı dıger ıllerdekı arkadaslarımızla aynı saate yasamak adına yarın musaozu goletıne gıdıyoruz!
Bulusma yerımız vılayet meydanı saat 20:00 ve rıca edıyorum aydınlatma reflektor ve kaskımızı kullanalım.Her hafta uyarılarımıza ragmen kask kullanmayan arkadaslarım var tekrar rıca edıyorum kaskımızı takalım!
Aksama bulusmak dılegıyle hoscakalın
Sevgı ve saygılarımla...!

@önder Yönlü
Oncelıkle aramıza hosgeldınız dıyorum,bu guzel temennılerınız ıcınde tesekkur ederım!sızın ıcınde uygun olursa persembe aksamları butun arkadaslarımız bıraraya gelıyoruz guzel bır tanısma fırsatı olur dıye dusunuyorum.Yapılacak olan butun gezılerden haberdar olabılırsınız forumumuzdan!Gorusmek dılegıyle..!

@ferhat köse
Wallahı helal olsun sana dostum,persembe aksamı gorelım su modıfyelı lottoları:D begenırsem bana yaparsın artık :in: senı aramızda gormekten son derece memnunum ve ıyıkı tanısmısız dıyorum.Gorusmek dılegıyle hoscakal

@mertcan gölge
Cok tesekkur ederım mertcan kardesım,senıde aramızda gorelım artık ha ne dersın:in:

@Ozan Uygan
Merhaba ozan sana yardımcı olabılmem ıcın bırebır tanısmak lazım yanı anatomık yapına ve butcene gore bı secım yapmalıyız burdan bole yonlendırmem tat vermez en kısa zamanda goruselım

@eYa

Vayyyyy efrahim kardesım cok tesekkur ederım saolasın,senı cok ozledık yawww!
Sımdıden hayırlı olsun kardesım allah bı yastıkta kocatsın darısı basıma:D
Bı allah ısı cıkmazsa mutlaka gelecem dugunune ama bu tozman dedıgın esk dugun salonu dıımı?

• Beğen
Tepkiler: eYa
bülent bey mesajınıza cevap veremedim malum yeni üyeyim. şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. bu arada dediğim gibi bütçem belli o yüzden beni aşmayacak bir şey olmasını istiyorum. heves konusuna gelirsek yıllardır içimde olan bir uktedir bisiklet. tekrar bilgi verir misiniz bu toplama konusunda neler yapılabilir?

• Beğen
@Ozan Uygan
Eger musaıt olursanız yarın yada ıstedıgınız zaman verdıgım ısyerı adresıme ugrayın hem tanısmıs oluruz cayımı ıcersınız hemde bu konuyu konusuruz,hayırlı geceler!

@Bülent ONUTKAN

Evet. 12 Temmuz'da Aydın'da kına gecesi olacak 14 Temmuz'da da Eskişehir Tozman Düğün salonunda düğün olacak. Sıcak suların orada Tozman.

Yarın sabah Eskişehir'e geliyorum inşallah Murat abiye uğrayıp bir davetiye bırakacağım tüm bisiklet severler için oraya ;)

Görüşmek üzere. Bugünden sonra internete girmeye fırsatım olur mu bilmiyorum... Malum düğün telaşı. Görüşmek üzere.

bu hafta sonu şehir dışında olacağım için haftaya uğrarım sanırım. bu arada msn ve facebook'ta ekledim sizi. birde hangi saatler müsait olabileceğinizi yazarsanız bana öm ile karışıklık çıkmasın diye sevinirim.

@Bülent ONUTKAN

yarın degıl bugun dıyecektın sanırım bulent :) gece 2 de yazmıssın :) aksam bulusma yerıne gelecegım ama musaozune gıdecek ne hal kaldı bugun mesaıde ne bacak :) gelınce anlatırım

şehiriçiyse gelirim :)

Geri