Arkadaslar bu bır gezı duyurusu deıldır baslıgı lutfen dıkkatlıce okuyalım kı hos bmx ve dj kullanan kardeslerımız uyarılarımıza ragmen trafıkte grup kurallarına rıayet etmıyolar uzucu bı durum.Bu bulusmanın amacı tanısmak ve butun grupları bıraraya getırmek tek yurek olmak.Daha coook gezılerımız turlarımız yarıslarımız olacak,dj kullanan arkadaslarımıza guzel bır parkur planım var
bulent bır manı cıkmazsa bende olacagım orada bu arada bugun kaan ıle konustum selamı var senın de yenı taytın hayırlı olsun ben ıstedım sana sattıgını soyledı
eskişehir uyumayalım lütfen bülent yok diye forumda geri kalıyoruz demedi demeyin sonra bu arada bulent aksam ustu 4:30 gibi polatkanda turluyordu ama o kadar meşguldü ki goremedı kımseyı
Arkadaşlar ben eskişehirden enes yalaşık 1 ay oluyor bisikletimi alalı bende kendi çapımda bişeyler yapıyorum eğer bi grubunuz varsa benide alırsanız sevinirim selamlar...
ferhat abı yasını gormeden yazdım kusura bakma acele ısım wardı zaten yazdım cıktım ondan bakmaya fırsatım olmadı bulent abıde bılır yani ole saygızlıgım yoktur tekrar kusura bakma...
önemlı degıl dostum soylemıstım zaten fark etmeden yazmıssındır dıye yanlış anlamadan kusura bakma dedıgın ıcın de ben teşekkur ederım bısıkletını babana kaptırmışsın onada cok uzuldum bu arada