Scudo Sports

Eskişehir

@SERHAT BİLİCİ

Elbette herkez katılabilir hocam, kaskın, eldivenin, yedek lastiğin vs olduğu müddetce katılabiirsin. derdimiz hızlı olmak değil, gezilerimizden haz almak bununda yanında eskişehir'de daha da çuğalarak, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak.

Scudo
Eskişehir'li forum dostlarım!
Uzun zamandır ugraşıyorum fakat eskişehirdeki 3-5 kişiden oluşan farklı grupları biraraya getirmeyi başaramıyorum:( Şehrimizde potansiyel oldukca iyi fakat kimse kimseyi dogru durust tanımıyor tanışmakta istemiyor gibime geliyor:( Buradan okadar çok gezi ilanı verilmiş halada verilmekte fakat hala arkadaşlarımız nerede gezilir,gezi grupları varmı,kimse yokmu diye sorular var!
Ben usanmadan yılmadan herkesi biraraya getirmek ıcın cabamı gosterecem bu kaynaşmayı saglayacam(inşallah)!
Her perşembe akşamı oldugu gıbı toplanalım diyorum gelen arkadaşlarım hep aynı sagolsunlar,umarım dıger arkadaşlarımda aramıza katılırlar ve tanışmış oluruz!
(Hafta sonları malesef çalıştıgım için sizlerle birlikte olamıyorum,üzgünüm:( )
Saygı ve sevgilerimle...!

İrtibat tlf:0 554 747 90 81

memlekete döndük geziler başlamış ya ): bursa'da da hiç eleman yok tanıdık ya...neyse kazasız belasız biter umarım.

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
bülent abi nehaber memlekete döndüm artık gezilere gelemicem eylül 15 te insallah :)

Persembe aksamları gusel turlar oluyor bence her bısıkletı olanın gelmesını beklerıs sadece tur degıl gusel dostluklar arkadaslık war tanısma flen persembe gunku grubda cana yakın cok arkadasımız war herkesı aramızda gormek ısterız...

bülent selam. tarih saat tamam ama ben buluşma yerini göremedim yazında vilayet mi belediye mi :)

genelde akın bısıklet yada vılayet oluyor ben genelde ılk akın gıdıyorum oradan vılayet gecıyorum (genelde akında bııskletcı arkadaslar oluyor orada bulusup 8 gıbı vılayettende gecıyoruz)

@Curse_Onurbudak

hagisi olursa olsun bu işin ticaretini yapan bir yer yani bisikletçi önünden başlaması etik değil diye düşünüyorum herkezin kendi anlaştığı bir yer var nasılsa. ortak bir yer olmalı meydanlar bu iş içindir diye de eklemek istiyorum tabiki bu benim kendi fikrim.katılıp katılmamak herkezin kendi düşüncesi.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Bülent abicim şu önümüzdeki haftayıda atlatayım ondan sonra tekrar aranızdayım.

neee molamı 15 km de bi molamı olur arkadas yaaaaaa full basar gıderık bozuyuke :D lutfen bozuyukte benı fazla bekletmeyın haaaaa :D

Arkadaslar benım yerımede gezın eglenın,sımdıden hayırlı yolculuklar allaha emanet olun!
Bolca fotograf ıstıyoruz burak usta!

Bülent abime katılıyorum iyi gezmeler allaha emanet olun :)

Arkadaslar bısey daha eklemek ıstıyorum!
PAB(Persembe Aksamı Bısıkletcılerı)nın amacı yarısmak yada km bazında antrenman yapmak deıldır.12 ilde gerceklestırılen bu organızasyonun asıl amacı bısıklete gonul veren her yastan ınsanın bıraraya gelerek kural ve kaıdelere uyarak bısıkletın hayatımızdakı onemını;trafıktekı yerımızı hatırlatmak!
Dıger ıllerde oldugu gıbı herkes bıraraya gelse hos bır paylasım olsa,ornek olsak topluma daha ıyı olmazmı?
Saygılarımla...!

Geri