Scudo Sports

Eskişehir

@Ahmet Can Yakışır

Muratoğlu Bisiklet evime çok yakın yaklaşık 2-3 dk, yarın yada sonraki gün gidip konuşucam zaten telefonda görüşmüştük :) Tur bisikleti olarak Salcano City Sport 24VS önermişti, Sedona olmadığı için.. Acaba ne düşünürsünüz? Ben Sedona bulamazsam Geotech Life almayı düşünüyorumda.. Muratoğlu ve Çınar Bisikletin sitelerinde Geotech sattıklarına dair bir şey göremedim ama gidip bakmaktada fayda var sanırım..

Scudo
Öncelikle merhaba,

Kesinlikle gidip kendin bak.
Bazen sitede olup dükkanda olmayan ürünler de olabiliyor.
Malum güncelleme olayı ;)

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
@OMER AYYILDIZ

Teşekkürler Ömer Abi, en kısa zamanda gidip bakıyorum o zaman :)

Bugün her ikisinede gittim, Uzun turlarda kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Muratoğlunda Salcano City Sport 24VS ve Carraro Met Key arasında kaldım gibi. Carraro biraz daha sıcak gibi duruyo ama pek anlamıyorum, şehirlerarası işimi görür mü acaba yardımcı olur musunuz?

Çınar bisiklette de tur bisikleti bulamadım ne yazık ki, ayrıca sadece bianchi vardı.

@Tamer KAMIŞLI

eğer düşünürsen bede sedona 311 tur bisikleti var 2011 model 28 jant yılbaşında aldım ama binmedim 4 tane bisikletim var en çok scott s40 ım var onu kullanıyorum

sedonayı toplamda 100 km civarı kullandım en ufak problemi yok zaten sıfırdan bi farkı yok evde salonda duruyor.. ben eskişehirdeyim. bisikletin satış fiyatı 500 dolar.. sana 575 bırakırım..

5324069630

@uğurcan gültekin

valla ben normalde gelirdim, ama bisikletimin kadro kulağı kırıldı ve şu an parça bekliyorum. yarın parça elime ulaşsa bile taktıktan sonra vitese ince ayar çekmek gerekeceği için benim bisiklet anca akşamüstüne hazır olur, yine olur dersen telefon numaralarımızı özelden paylaşıp yarın haberleşelim :)

@ismail kuş

İsmail bey selamlar. Aslında Sedona 311 niyetiyle bisiklet aramaya başlamıştım. Bu mesajınız beni sevindirdi fakat donanımdan vs çok anlamadığım için 2. elden açıkçası biraz korkuyorum...

@Tamer KAMIŞLI

bisikleti internette mağazada ne görüyosan aynısı.. değişen oynanan bi parçası kesinlikle yok bende bisiklet fazla olduğu için daha doğrusu salonda 3 tane bisiklet var hanımla kavga edicez yakında :)

garantisi devam ediyor... 04.01.2011 eskişehir özmertten alındı.. şimdi liste fiyatı 820 civarı nakit pazarlıkla 700 den aşağı alamazsın. benim bisikletimi mağazada vitrine koysam bile ikinciel olduğu anlaşılmıyacak temizlikte...

karar senin tabikide ama baktığın carrarodan kesinlikle daha iyidir..

@ismail kuş

Abi verdiğin numarayı 2 kez aradım ama açan olmadı. 549 321 10 21 numaram. Bugün görüşme şansımız var mı acaba?

pazar günü saat 14.00 de tıp fakültesinin ordaki migros önünde olacağım nasipse. gelmek isteyenlerle kent ormanda turlarız :)

selam ve dua ile

@uğurcan gültekin

geliyorum :) uğurcan abi'den öğrendiğime göre ömer ayyıldız da geliyormuş. var mı başka gelen?

@Ahmet Can Yakışır

görünüşe göre sen ben ömer, işi erken biterse birde benim oğlan :) yarın nasipse kent ormanın altını üstüne getireceğiz:in:

selam ve dua ile

pazar günü saat 14.00 de tıp fakültesinin ordaki migros da buluşup kent ormana çıkıyoruz. gelmek isteyen bisiklet dostlarını aramızda görmekten mutlu oluruz.;)

selam ve dua ile

Eğer Eskişehir'deki kent ormandan bahsediyorsanız bende akşamüstü 16.30 - 17.00 suları çıkmayı planlıyorum.Eğer orada olursanız belki karşılaşırız

Ben Bisiklet toplatmayı düşünüyorum.Ama 2.el bir parça satan biryer bulamadım.
Sizin bildiğiniz bir yer varsa söylerseniz sevinirim.

Size güzel bir senaryo. Doğalgaz ödemesi vs. için gidilen esgazın önünde pusuya yatıyorlar (Muhtemelen bütün banka vs. yerlerde de olabilir). Gözlerine kestirdikleri bisikleti görünce sahibini takip edip aldığı numarayı kontrol ediyorlar diyelim 545 nolu sırayı aldınız. Sıra nosu 543 e geldiğinde siz vezneye yanaşıyorsunuz onlar bisiklete. Sonrası malum.

Geri