Scudo Sports

Eskişehir

bülent pab da senı saırtacak bır far ıle gelıyorum haberın olsun malıyetı ıse 5 lıra :) power led lı fener satmaya baslad bızım kantın dısarıda cok pahalıya satılan bır urun bızde 5 lıra onu gıdona takacak hale getırdım senınkının 2 katı dıyorum :)ıddalıyım bu arada benım gobek lastıkelrını unutma cantana at sımdıden :)

Scudo
selam bülent,
bir kez beraber kızılinlere gitmiştik sanıyorum.o zaman kendi bisikletim yoktu. şimdi bir corratec aldım. kask ve donanım da var. gezilere gelmek isterim.

@decimus

Merhaba,aramıza hosgeldınız tekrardan ve bundan sonra sızıde aramızda gorursek dahada mutlu oluruz:) yenı bısıkletınızde hayırlı olsun:in:

@ferhat köse

Walla o malıyetle power ledlı far merak ettım dogrusu ama sunuda unutmayalım ferhatcım o aksam gordugun ısık 10 gunluk sarjlı halıydı ben fulleyeyımde ole kapısalım:D saka bır yana hayırlı olsun dıyorum ve hemen senın lastıklerı buluyorum terastan:)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Bülent ONUTKAN

Valla masaallah aynı hızla devam ediyor yazışmalar, çok hoş.perşembe aksamları devam ediyor değil mi, katılmaya çalışıcam bende. bu arada istanbul lu bi arkadaş yazmış, esk. e misafir olmak istediğini. ben fazla aktif olmadığım için yanıtlamak istemedim, seninde dikkatinden kaçtı sanırım.arkadaşımız yanıtsız kalmasın. sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@ottoman

Saolasın dostum uyardıgın ıcın ama ben o arkadasımıza ozelden cvp yazdım,dıkkatımden kacmadı anlıcaan:D
Sen bırak bunlarıda aramıza katıl artık ıstersen:in:

Bülent bey yeni görevinizi tebrik ederim, başarılar. Bende aranıza yeni katılan bir bisiklet severim, umarım kısa zamanda tanışma ve pedallama şansı buluruz.
Eskişehir'li tüm bisiklet severlere selamlar, sevgiler.

• Beğen
bulent bugun spd ye de gectım ama yakkabı kendı ımalatım :) lotto marka halı saha ayakkabısından 8 yıldır eskıtemıyordum bugun artık spd oldu ılk uretım oldugundan geliştirme çalışmaları devam etmekte pab a kadar son halını alacak sanırım bu arada evdekı ınternet gıttı yenısını baglatana kadar evde netsızım bıraz eksık kalacagım ama pablarda eksıksız olacagım haberın olsun :)

• Beğen
hayırlı olsun Bülent abi
bende yaklaşık 1 yıldır dağ bisikleti ile uğraşıyorum küçüklüğümden beri spor yapmış olmamın avantajıyla kendimi baya geliştirdim elimde şuan toplama bir alloy bisikletim var idare ediyor beni diyemem ama yakında iyi bir bisiklet alacağım ve beraberinde tüm gezilere katılacağım saygılar...

• Beğen
Eskişehirde turların organize edilmeye başlanması bana çok mutluluk veriyor keşke ben üniversiteyi okurken de böle turlar yapan arkadaşlar olsaydı :(

Turunuz kaç km tutdu kaç kişiydiniz fotoğraflar bunlarında kısa bilgisini veririseniz Konuyuda doğru yere taşıtırsanız çok güzel olacak :) :in:

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
arkadaşlar geziler oluyor bitiyor katılabildiğime katılıyorum ama hiçbirinde bu gruptan birilerini göremiyorum.yazda geldi geçiyor hatta:(

@muzaffer erden
Olmazmı muzaffer'cım her persembe oldugu gıbı saat 20:00'de vılayet meydanında bulusuyoruz.Mutlaka beklıyorum:in:

Hayırlı olsun hem Eskişehir forumu hem temsilcilik. Dostları bir arada görmek güzel. Bülent, Tahsin, Murat abi ve tüm Eskişehirlilere saygılar, selamlar...

Didim'de hayata devam ediyorum. Bisiklete binmeye bu aralar hiç fırsatım olmuyor :(

Bu arada hazır buraya girmişken, dostlar da burdayken 14 Temmuz 2010 Çarşamba akşam, Tozman'da düğünüm var arkadaşlar. Hepinizi beklerim ;)

• Beğen
Geri