Scudo Sports

Eskişehir

Ah aaah kalbimde yaradır Eskişehir.
Öğrenciliğimin geçtiği yerdir..

Bir gün Eskişehir sokaklarında beraber turlamak umuduyla..

Denizli'den Eskişehir'e kucak dolusu sevgiler...!

Scudo
offf ya nasıl kaçırdım ben sizi.. keşke buluşma yerine gitseydim adam gibi. opet kavşağında bekledim 9:15 ten 10:30'a kadar ama kimse geçmedi. görmemem imkansızdı sizi ya

katılım az olduğu için rota değişikliği yapıp musaözü'ne devam ettik, güzel bir piknik tarzı birşeyler yaptık. katılımın az olmasından ötürü ne fotoğraf çektik doğru dürüst ne de başka bir şey yaptık.

ancak şahsım adıma şunu söyliyim, eskişehir'deyiz bir şeyler yapmak için kendimizden ödün verme noktasına geldik, sadece katılım istiyorum.

neden derseniz; eskişehir gerçekten güzel bir şehir, bisiklet dünyanın her tarafına giden ve arızalanması en zor taşıt aracı, bu şehirde bisiklete binenlerin kurallara uyması, toplu halde bisiklet kullanmaları çok önemli, tek olarak trafikte hiçiz bu böyle daha geçen gün bisiklet camiasından birini toprağa verdik, ama grup olarak hareket edersek daha çok dikkat çeker, daha çok ilgi çeker ve karşılığında kitlelere daha çok bilgi verir ve daha huzur içerisinde trafikte seyir ederiz.

benim kastım ne 'a' grubu gelsin ne 'b' grubu nede ayrı 'c' grubu oluşsun, benim kastım sadece bu şehirdeysek artık ortak hareket edelim.

@atbabacan

Başımın ustunde yerınız var buyrun gelın mısafırımız olun,kapımız herzaman herkese acıktır!
Sokak cadde carsı pazar pedallarız insallah!

ferhat haklıısn ama sana sole dıyım vılayet gusel yer bulusmak ııcn ıdeal ama ben genelde ılk akına gıder bııskletımı kontrol eder ekısı warsa yağı olur ayarlrı olur kontorl eder orada bulunanlarla vılayete gıderım bu benım gorusum ama asıl bulusma yerı bulent abının dedıgı gıbı vılayettır..herkesı beklerıs

23/Haziran/Çarşamba Akşamı Turu #6
Vilayet Meydanı Saat 20:00 Toplanma 20:15 Hareket

Gerekli Olanlar:
1- Kask
2- Eldiven
3- Yedek Lastik
4- Aydınlatma Cihazları

Rota:

Vilayet Meydanı, İki Eylül Caddesi, Yunus Emre Caddesi, Atalar Caddesi, Muttalip Köprüsü, Muttalip Parkı. Dönüş aynı rota üzerinden gerçekleşecektir. Saat 22:30 gibi etkinliğimiz son bulacaktır. Katılım 7'den 70'e herkeze açıktır.

tur ve organizasyonlarımız herkeze açıktır. beyaz mektupla davet edeceğiz artık arkadaşlarımızı :D

@Curse_Onurbudak

Curse_Onurbudak yanlış anlama normalde dıkkat etmemama senınkı nıye ıse gözume carptı benım yaşım 34 ayrıca 14 yaşında da kızm var baktım senın kı 16 imiş ferhat diye başlıyan cümleler bıraz incitici oluyor bilerek yapmadıgının farkındayım sadece hatırlatmak ıstedım moralini bozma :)

@Alper Taşcı

nereye gidiez ve kaç gibi biter? yanımıza yiyecek alalım mı? tur şeklindemi olucak oturup çay fln mı içicez?

Sevgili Bülent kardeşim
Forumda seni daha çok şehiriçi gezi tur makalelerden freerider olarak tanımıştık. Yüreğindeki bisiklet sevgisi yaptığın tüm etkinliklere yansıyor. Eskişehirde çok iyi işler yapacağına yürekten inanıyorum.Yeni görevinde başarılar diliyorum.İnegöl-Bozüyük arasında mutlaka kesişecektir yollarımız.
Kolay gelsin..

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@ferhat köse

Sana hak verıyorum dostum!
Umarım senınde dedıgın gıbı farkında olmadan yazmıstır kardesımız,ben bıle benden 1 yaş buyugume abı dıye hıtap ederım:in:

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Bülent ONUTKAN

sanıyorumki eğer bir yere gidilmeyecekse yada gidilecekse ona göre hazırlıklı gelicek arkadaş yani ben öyle gelmeyi düşünüyorum. eğer dolaşıcaksak bi çanta ama dolaşmayacaksak oturup konuşacaksak bir omuz çantasıyla gelicem. eğer bir aksilik olmassa ben ve bir arkadaşım (forum dışı) daha gelmeye çalışıcaz.

@Kadir Özen

sattın valla beni öyle olsun :)

hayırlı olsun kardeşim.
çok sevindim bu başlığa ;)
bi de bana birisi bisiklete binmeyi öğretse :D

bizde DJ ciler ve bmx ciler olarak katılmak isteriz ama geçen bi geziye gelmiştik şelale parka gidildi. biz çok zorlanıyoruz uzak yerlerde o yüzden katılamıyoruz. :S:D

Geri