Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
fatih gelecek olan arkadaşlar saat 1 de okuldan çıkıyorlar... ondan 2 de gidelim dedik:) ... hava kararmadan rahat döneriz :in:

Haftasonu yokmu? Asıl hafta sonu hatta pazar olsa daha iyi 6 gün çalışıyoruz. Gerçi bu pazar ben İstanbulda olacağım. Haftaya belli değil. Neyse kısmet artık...

geziyi haftasonu yaparız ama isterseniz yarınki antreman 2de yarın gelirseniz okul durumlarınıza göre saat ayarlaması yapılacaktır arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
bir şey diyeceğim pazar günü yapabilirmiyiz 21 şubat yani pazar günü çoğumuz için daha uygun olur çünkü

bızde pazara acalım arkadaslar bı musaözü.. hafta sonu ısı olan arkadaslar da cuma gıder,baska uygun bı zamanda hepberaber ıns :)))

havalardanda anlaşılacağı gibi gezilerimiz başlamıştır arkadaşlar 21 şubat pazar günü 1 de hasan polatkan migrosun önünde buluşuyoruz katılımcı arkadaşlar kask gibi güvenlik ekipmanlarını yanlarında getirirse çok iyi olur

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
bu daha iyi oldu ;) pazar ordayım

saol ali abi çok iyi oldu pazar günü saat 1 de arkadasları toplayıp gelmeye calısacağım arkadaşların bisikletleri biraz sakatda birisinin bisiklet acayip dandik diğeride bisikleti çıkaramıyor gene organizasyon bana kaldı bizimkilerde neyse pazar günü saat 1 de migros önüne arkadaslarla gelmeye çalışacağız

evet zaten yarın yada öbürgün bir komple bakıma giricem yolda pek sorun olucağını sanmıyorum ön tekeri değiştiricem arka attırıcımı taktırıcam fren ve vites bakımı yaptırıncada bisikletim 6ay falan masraf cıkartmaz :)

bir de yanımızda çanta falan getirelim içinde yiyecek falanda olursa piknik tarzında bir şeyler yaparız ? en azından herkes kendine 2 kutu kola 1 cips 1 kek falan filan getirse abur cubur güzel olur gönül ister ki ızgara yapalım ama :)

geziye katılacak olan arkadaşların okul-dershane durumları için cuma günü gidelim diye kararlaştırdık... cuma günü gezimizi hayırlısıyla gerçekleştirelim pazar günkü geziye de katılımda buluna biliriz... :) maksat geziye gitmeyen kalmasın :)

Geri