Scudo Sports

Eskişehir

arkadaşlar bu arada birçok bisikletcinin bilmediği ve uzun zamandır kurulmuş olan gençlik ve spor genelmüdürlüğünün yol bisikleti klübü var katılmak isteyen pazartesi günü saat 16:00 da atatürk stadyumunun arkasındaki kum sahanın yanında es-es altyapının yeşil sahasının orada odalar bulunmaktadır orada ki odalarda üstlerinde küçük tabelalar vardır soyunma odası vs...... --- orada bisiklet odası vardır orarada buluşulacak eskişehirlilere duyrulur kayıt olmayak isteyen pazartesi günü saat 4 de orda olup antrenörle konuşup kayıtını yaptırabilir Not:12 yaş ve üzeri katılabilir ESKİŞEHİRlilere duyrulur

Scudo
bisiklet çok güzelmiş..:) artı ilk fotoğraftaki parkur çok güzel görünüyor burdan..:)

eskişehirde bulabileceğini zannetmiyorum internet sitelerinden araştır telefon görüşmesiyle sipariş et :)

Arkadaşlar ben eskişehirde ****** ve orda çizimlerini gördüm isteyen varsa çizimlerini görmeye gidebilir.kron 2010 modellerinde bahsettiğim gibi renkelr çok güzel anlatılmaz yaşanır :d isteyen varsa gitsin görsün en azından bi fikir sahibi olursunuz ;)

• Beğen
Tepkiler: yiğit_kara26
@Serkan Çelik

en son ne zaman gittin oranın sahibi sezgin abi yeni getirdiği parçaları dükkanda sığdırabilmişmi :D

Geri