Scudo Sports

Eskişehir

cuma günkü geziye katılacak olan arkadaşların okul-dershane durumları için cuma günü gidelim diye kararlaştırdık... cuma günü gezimizi hayırlısıyla gerçekleştirelim pazar günkü geziye de katılımda buluna biliriz... :) maksat geziye gitmeyen kalmasın :) görüşmek dileğiyle...

Scudo
pilanladıgım uzun yola cıkmazsam pazar gunu ordayım.. bakalım bakalım bizsiz organizasyon nasıl oluomus...

Ali abi gelmeye çalışacağım yanlız daha önce hiç musaözüne gitmedim :D kondüsyon konusundada kendime pek güvenmiyorum çok uzak deil ama sanırım kaç km bi bilgin vramı?

Arkadaşlar C.tesi Günü olsa Olmazmı 2 de çıkıorum dershaneden 3te atatürk stadının arkasında olmazmı ????

arkadaşlar yarın saat 14.00 da hasan polatkan migros un önünden hareket ediyoruz... yama takımı veya iç lastik vs. ekipmanları yanınıza alırsanız iyi olur... yarın görüşmek dileğiyle :in:

Arkadaşlar facebook'ta muratoğlu bisiklet grubunu açtık.İsteyen üye olsun.Bisikletle ilgili bilgiler,bisiklet fiyatları mtb bisiklet özellik bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.Yeni açıldığı için henüz birşey yok bu hafta yada önümüzdeki hafta muratoğlu bisiklete gelecek bisikletlere ve o bisikletlerin özellikerine bakabilirrsiniz bilginize ....

@dark_king_26

herkez bir arda olsaydı buluşmaya gelen 8 kişi neden sizin içinizden değildi bu arada fatih abide çok iyi insandı başımız saolsun :(

foruma bayadır girmiyodum pişman oldum :( bu arada antreman günleri belli olduysa buraya yazarsanız sevinirim bayadır gelemiyorum malum bu sene gideceğim lise belirlenecek aile biraz fazla sıkıştırıyor

@yiğit_kara26

ben ilk başladığımda sadece 1 kişiyi tanıyordum o da sadece netten yani yüzyüze değil. bisikletimi topladığımı ve gezi olduğunda haber vermesini söyledim ve bir pazar beni aradı ormana gezmeye gidiyoruz diye ve ogün en az 10 kişiyle tanıştım, benle beraber başlayanalrda vardı ve ben hadi yeni başlayanlar bişeyler yapalım beraber olalım demedim. neden sence? belli bir düzen vardır ne kadar kötü olursa olsun bu düzene alışanları değiştiremezsin ve sen ben yeni başlıyorum şu saatte şuraya gelin tanışalım dersen eskilerden kimse senin ayağına tanışmaya gelmez! senin gidip birilerini bulup tanışman lazım eskiler gelmedi bile diyemezsin işte senin hatan bu yeni başlayan birisi olarak eskişehirdeki tüm bisikletçileri toplamaya çalışmak çünkü bunu eskiden Rahmetli Fatih Abi yapardı ve o gittikten sonra çoğu kişi bisikletten soğudu.
umarım daha açıklayıcı olmuştur:boese157:

• Beğen
Tepkiler: dark_king_26
yiyecek gibi durumları düşünmeyin arkadaşlar hepsini migrostan alırız.ama yanınızda pompa alyan takımı gibi aletlerinizi getirin yoksada önemli değil bende var.gidiş geliş 45 km emreninde söylediği gibi

kondisyon sorunu olan arkadaşlar varsa bu seferki geziyi pas geçsinler merak etmeyin daha çok gezi aypıcaz amacım en az iki haftada bir gezi.eğer yolda enerjinizi tükenirse tekrar dönüşünüz sorun olabilir kimsede geziyi yarım bırakıp dönmek istemeyeceğinden dikkatli olmak lazım

arkadaşlar boşuna tartışmayın amaç bisiklet değilmi isteyen tanışsın istemeyen tanışmasın zaten eskişehirde bu işle gerçek anlamda uğraşan çok fazla insan yok herkezin evinde en az bir bisiklet var ama... birbirimizi yıpratmaya hiç gerek yok çünkü herkezin kendince haklı olduğu taraflar var hepinize iyi forumlar;)

bu sefer ayrılık oldu ama bir dahaki geziyi hepbirlikte düzenleriz artık size iyi sürüşler

@çaylak26
konu ilk açıldığından beri pek birşey yazmadım dikkat ederseniz ama herkesin de bir sabrı var. gayette sakin birisiyimdir ama fazla olmaya başlayanlar var, amacım ne tartışma yaratmak nede üstünlük sağlamak sadece herkes kendi yerini ve ne olduğunu bilsin yeter.

ayrıca bu işle gerçekten uğraşan fazla kişi yok diyemezsiniz bu sadece size göre böyledir. benim yaptığım hafta içi ve haftasonu hava güzel olduğunda çarşıda turlamak bisikletime bakım yapmak arkadaşlara yardım etmek ve gerçekten anlaştığım kişiler olursa ayda yılda bir şehir dışına geziye gitmek benim amacım bu ve bunun için gerçek anlamda uğraşıyorum, başka bir arkadaş hareket yapmayı seviyordur ve onun için gerçekten uğraşıyordur,
bir diğeri ise bisikletini alıp çarşıda millete hava atmak için kullanıyodur ve bunun için gerçekten uğraşıyordur. peki size göre gerçek anlamda uğraşmak nedir?

• Beğen
Tepkiler: dark_king_26
@çaylak26

tanıdığım arkadaşlarımın hemen hemen hepsi dişini tırnağına takıp o bisikletleri alıyor ve emin ol sen görmesende bu iş için gerçekten uğraşanlar epey fazle:in: ;) demek istediğim birşeylerin kıymetini bilenler var:ci:

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Geri