Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Sadece göbeği değiştirmem yeterli olur değil mi?
Yani jant telleri ve çemberi değiştirmeme gerek yok.

tabiki takılıyoruz zaten eskişehirli çaylaklar bisiklet grubu diye bir baslık açtık oraya bakabilirsin :)

tamam onu anladım ama bir yerlerden başlamak gerek sonuçta bu yeni oluşan grubumuz çok çok eski kişilerden oluşmuyor biz 3-5 yıllık kişiler olarak bir topluluk oluşturduk diğer topluluklarlada birleşiriz konuşuruz seninlede sorun o değil sorun bir yerlerden başlayıp bir araya gelip kenetlenmek amacımız eskilere saygısızlıkda değil sadece olan çevremizi genişletmek geliştirmek :)

bugün çarşıda bisikletle gezen bir grup vardı 3-5 kişi kadar umarım siz değildiniz?

hayır biz bu günlerde bulusamıyoruz gecen haftaki pazartesi den beri bir araya gelemedik sanırım çarşıdaki 3-5 kişi de bazı kendini bilmez bisikletçiler galiba ama merak etmeyin biz onlardan değiliz :)

@mertcan gölge

bilmiyorum işte mavi bianchi modelide track di galiba çift amortisörlü tanıyosanız söleyin hareketlerine dikkat etsin birdaha aynı durum olursa bukadar sakin olmam.

ben çevremde çift amortisorlu kişiler pek yok hatta bianchisi olan tanıdıqımda az genelde kron veya sedona oluyor

arkadaşlar bu arada bu hafta içinde gene adalar migros önü bisikletlerle bulusup kücük mini bir gezi veya bir yerde oturalımmı malum havalar ısınıyor artık önümüzde engel kalmamaya başladı

eskişehirli arkadaşlar daha doğrusu mertcan arkadaşım vs.,birbirine yakın konuşarı tek bir başlık altında toplayalım sadece selamlaşmak için konu açmayalım lütfen.Buluşma içinde şehiriçi gezi ve tur bölümüne konu açabilirsin önerilerimizi bilidirp buluşma gününü ayarlarız...

Geri